158

Бррр

преди 1 година

Шойгу има ясновидски способности и ги е доказал пред Путин. Затова този строителен инженер е министър на отбраната на Русия.

157

Питам се

преди 1 година

Колко % е истината в тази статия???

156

Анонимен

преди 1 година

Путин показа, че е пос ерко и подмолен страхливец.

155

Бай Тодор

преди 1 година

Лошото е ,че отстранените министър и началника на ГЩ държът другите две ядрени куфарчета. Не се знае кой ще ги наследи и ще имат ли ***, да не участват в играта на Путин.

154

Русомраз

преди 1 година

Каквото му името, такава му и душицата...

153

Анонимен

преди 1 година

До220.Пригожин тръгна уж да прави преврат а при преврат няма отказване или се отива докрай или въобще не се започва.Освен това нито Вагнер,нито Росгвардия не дадоха нито една жертва при тоя странен преврат.Няма как при и превзети градове и марш към Москва да не дадеш поне една жертва.И как се разбраха бързо с Лукашенко един разговор и готово.

152

Мдааа

преди 1 година

Вчера "за родину за путину" скандираха само русофилите в България. В русия скандираха Вагнер!!! Странно...

151

Полковник

преди 1 година

Ясно е от статията че е пълна със измишльотини.Първо Путин никъде не е бягал и няма от какво да бяга.Верното му куче Пригожин изпълнява заповедите му.Това му развързва ръцете пред обществото да се разправи с доста неудобни хора.Ще има доста чистки сега.

150

баба мара

преди 1 година

това момиче усеща ли се какви прос-то-тии е написало този саит вече не става

149

12345

преди 1 година

Ех, май не разбрахте - нито Путин е напуснал Москва, нито Лукашенко е избягал в Турция. Много ви се искаше, ама няма. Какво точно се случва в района май никога няма да разберем, можем само да гадаем. И да, украинците не започнаха или не подновиха, и аз не знам кое е вярно, контранастъплението. И западняците мълчат подозрително.

148

Царя е гол

преди 1 година

Радев хубаво да гледа и да се засрами, за какви хора лобира и се мъчи да ни вкара под тяхно влияние! Вече и бебетата разбраха, защо всички бивши ссср републики и бивши соц страни, бягат като луди към европа и сащ! Защо нашия президент иска да се превърнем от нормална европейкса държава в нещо като северна корея, куба, беларус, тюркменистан? Да си отговори, защо няма един беженец в русия, а всичко бяга в европа? Сега дано младите разберат, защо Литва, Латвия, Естония и Украйна бягат в ЕвропаНАТО

147

Анонимен

преди 1 година

Трябваше сам в ръкопашна схватка ли да се справи с него? т.нар. медии в БГ дълбаят дъното.

146

Анонимен

преди 1 година

Джуждето се наакало от страх и избягало в по-дълбок бункер да се крие

145

Анонимен

преди 1 година

Най жалкото е че въпреки преврата укрите не използваха момента за пробив на руските линии.Дотакава степен са изтощени и без хора че бандеровците даже опит не направиха да атакуват.Чакаха Вагнер да направи контраофанзивата вместо тях ама...

144

ПУТИН ...

преди 1 година

...Е НАЙ-ДОБРИЯТ КЛОУН НА РУСИЯ.....СМЕШКИТЕ МУ --НЕМАТ КРАЙ!!!

143

Луци

преди 1 година

Ха ха ха ха! Жалък автор на жалка статия. Путин пак се справи. Пригожин в момента е арестуван. Не искат да вдигат шум. Русия е благородна. Ще позволи на Пригожин да си почива в санаториум край минск. Русия има работа да върши - целият запад мъти демонични дела срещу нея. Ще се провали подлият плъх Зельо! Това ви го казвам аз, Луци!

142

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

..А колко време Готвача ще преживее жив у Белорусия.....КОЙ ЩЕ НИ КАЖЕ...??!

141

Анонимен

преди 1 година

До 184. Тм е работата, че има поддръжката на руснаците, които милеят за руското. Независимо дали това в Пригожин или Путин. Но има и много либералнонастроени, които не го искат. Затова либералният бурен трбва да бъде изкоренен.

140

Жужака

преди 1 година

Се оказа със свалени ***. И цял свят видя, че от тях няма смисъл. Сега каквото и прави едва някой ще го взима насериозно.

139

Анонимен

преди 1 година

Хаха, мисля че там където трябва, разбраха посланието: " Стартовото копче на най-големия ядрен арсенал, може да попадне за една нощ в ръцете на такъв, като Пригожин! Престанете да се занимавате с глупости и да пращате оръжия на Червенски." :- DDD