28

Анонимен

преди 11 месеца

ДА БЕ ОТ МЕСЕЦИ ЗНАЕМ ЧЕ УКРАЙНА ЗАМИСЛЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ В АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ! Нали не спряха да го обстрелвмат тия терористи умопобъркани!

27

Анонимен

преди 11 месеца

Русия воюва сама срещу себе си! Защо ООН не осъди с нищо непровокираната агресия на Русия срещу себе си?! Трябва Запада да даде оръжие на Русия да се защити от самата себе си ;))

26

Анонимен

преди 11 месеца

На укър вяра да нямаш.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Вече има доказателства за Украински групи които разфасоват Украински деца за органи. И въпреки това Съдът в Хага се произнесе че Путин трябвало да бъде арестуван и съден, защото Русия прибирала деца от Украина в сиропиталища в Русия, без да се допита до родителите им. А е ясно защо не се допитва. В повечето случаи родителите са изчезнали или убити. Може би е по-добре Руснаците да ги оставят тези деца на Менгелетатата в Украйна? Това ли искат да кажат Хага и ООН?

24

До 17

преди 11 месеца

Първо Руска армия не е имало там. Това са милициите на Донецк и Луганск които бяха въоръжавани в голяма степен от Русия. И да, вярваме ви, позициите на военните са били в центровете на градовете, междублоковите пространства училищата болниците и детските градини.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Държавната инспекция за ядрено регулиране на Украйна е изпратила за обработка партида облъчено гориво от Ровненската АЕЦ.Два контейнера с ядрено гориво бяха докарани в хранилището в Чернобил, като властите в Киев не уведомиха МААЕ за действията си.В СВР действията на украинската страна бяха разчетени като намерение да продължи създаването на *** ядрена бомба.

22

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

До стига бе - И Херсон беше обявен за "вечна росия" ама си го обстрелват редовно с артилерия руснаците. Какво излиза - руснаците бомбандират руснаци.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Явно атентата срещу язовирната стена отшумя по-бързо отколкото укрите се надяваха и ще се пробват да предизвикат ядрена авария.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Тия комици бе...как въри контрата ?

19

Анонимен

преди 11 месеца

Веднага да се наложат санкции на Русия заради това че сама обстрелва Кремъл че сега има наглостта и да взривява собствения си АЕЦ и то на своя територия!! Как може такава безотговорност. Ето, според Западните разбирачи, Русия сама си взриви моста, сама си обстрелва населението. Сама си взриви Язовира и сама си взриви тръбата в Балтийско море. Даже и Руските пленници сами се застрелват в главите и в капачките на колената. Много интересна ситуация се получава.

18

Ехаа

преди 11 месеца

Явно нищо и никой не е в състояние да спре Зе и отрепките около него, да докарат и ядрена катастрофа. Вовата да му обявява война и да го приключва.

17

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Пригожин призна - украинската армия не е бомбандирала Донбас 8 години, а само позиции на руската армия. Отече най-голямата опорка на путангутаните.

16

анонимен келеш

преди 11 месеца

Ако България не беше в НАТО сега и тук рашистанците щяха да правят подобни злини:):):)Да ама йок:):):)

15

стига бе

преди 11 месеца

Да се чете- укрофашистите имат *** бомба и смятат да я използват, защото контрата не върви. Москва предупреждава за това от много време. Русия няма полза да прави каквото и да е в АЕЦ-а защото тя е руска.

14

мак

преди 11 месеца

Кой ще дръзне да атакува аец при положение, че самият той, т.е. собствената му държава може да пострада, нали радиация не признава граници. Всички помним Чернобил, нали. зеления вече се чуди, какво да измисли, за да плаши цял свят.

13

Рибентроп-Молотов

преди 11 месеца

Руските бот ферми са на 200% натовареност. Десетки рубли се заработват всеки ден.

12

Зеленски

преди 11 месеца

Руснаците сами си гръмнаха газопровода, сами си наводниха войските и сами ще се взривят в централата.....

11

РУСОФИЛА

преди 11 месеца

Браво!Ха-ха-хааааа.....не спряха с фантазиите от Бандерия...........

10

Анонимен

преди 11 месеца

Каза държавата, която от месеци обстрелва централата и й спря тока в опит да предизвика авария.

9

Пак ли руснаците

преди 11 месеца

ще се нападат сами?