32

Анонимен

преди 10 месеца

До 30 - Сигурно говори за "вишу".

31

...

преди 10 месеца

А резултати да чакаме ли от вас? Защото към този момент са плачевни! Невиждана наглост от страна на учители и директорите им! Арогантни и зли. Преди да мрънкате за пари е време да се извините на цялото общество за некадърността си и постигнатите отрицателни резултати. Срамота!

30

до 28

преди 10 месеца

Няма служител в Кауфланд без образование

29

Анонимен

преди 10 месеца

Един учител работи не повече от 16 часа на седмица. Един работник - не по малко от 40. Така че тази заплата от 1200лв се равнява поне на 4000.

28

Педагог

преди 10 месеца

Че заплатите са ниски - така е. Служител в Кауфланд без образование стартира с по-висока заплата. Основната пречка обаче е МОН и безумната бюрокрация с която занимават учителите. А също и сгрешената система, според която вече няма двойкари и повтарящи класа ученици. Нито учениците, нито родителите им, вече имат респект от учителите с такава грешна образователна система.

27

Един с Една

преди 10 месеца

И по-добре ! ''Млади учители" модерни хора, прайдове разни дето се мислят за широко скроени, аре нема нужда !

26

Общ работник

преди 10 месеца

В големите градове е почти невъзможно да те наемат за учител ако нямаш дебели връзки. калинка до калинката са. А на младите току-що завършили им предлагат работа в селата да учат команннчите на четмо и писмо. А реалността е, че от цялата работа там най-много кьотек да ядат.

25

123

преди 10 месеца

До Дзивко Виж сега, това за качествените хора е работа преди всичко на родителите, а след това на учителите. Когато работиш с мамини синчета и щерки, които не понасят да им направиш забележка, да им кажеш, че имат задължения, а не само права, стой та гледай какво се случва. Мама или тати, а може и давамата заедно с дядо и баба, идват и вдигат скандали, че тормозиш отрочетата им. И това е най-малкото, може и да те набият. Училището е умалено копие на цялото ни общество. А то е болно.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Много е от 8 до 13часа.Много от учителите идват в 9 и си тръгват в 12ч.аНавскъде в класните стаи има камери, погледнете де да видите какви учебни часове имат и колко са присъстващите ученици.Недоумявам как учители получават допълнителни парични възнаграждения от 100 до 1300лв лекторски.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно не е вярно, че учениците учат повече факти. Учат по-малко. Просто езикът, на който са написани учебниците, е много сложен. Куп термини, които всъщност са ненужни, и сложни изречения. Това е така, защото учебниците се сменят всяка година и трябва да има нещо различно. А се сменят всяка година, за да изкарат нашите издатели някой лев на гърба на хората. Ето къде е проблемът.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Повечето млади учителки сега правят оргии с момчетата от класа

21

до 4

преди 10 месеца

Така е. Много момичета учат педагогика, но не искат да станат учители, защото си намират по-платена работа. С 2к лева на месец, при тези европейски цени, си пълна мишка.

20

Дедо Поп

преди 10 месеца

Ами да им ги удвоят ... дори да ги направят ТРОЙНИ учителските заплати.... НО да удвоят и утроят и ИЗИСКВАНИЯТА към кандидатите за учителската професия . Да минават изпити по педагогика и психология ...плюс проверка на знанията им по предмета по който ще преподават .... Какъв е проблема ? Така големи заплати ще получават само тези които имат ГОЛЕМИ знания и опит а не суллю и пуллю дето ще се намърдат заради увеличените заплати ...

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ами аз работя по 8 часа на ден за тия 1200 лв. А често дори у събота.

18

Анонимен

преди 10 месеца

1200 лв хич не са си малко да си клатишкраката по 3-3 часа на ден и цяло лято отпуска

17

До 8

преди 10 месеца

А ти какво си направил за обществото, защото като дойде едно невъзпитано дете още в 1 клас, друсащо кючеци и с родители, които не са прочели и една книга през живота си, а слушащи мазна чалга.... какво правиш. Ти си учител, а не родител.

16

Дзивко

преди 10 месеца

Всъщност парите в образование се изплащат напред в годините, колкото по добре платени учители, толко по качествени хора ще стават такива и ще учат децата, първото нещо което ни удари след демокрацията е образованието

15

Анонимен

преди 10 месеца

Асан Кокорчев ще оправи нещата, както и такивата изхарчиха поне 500 млн за избори, много скъпи, направо златни продукти от скара

14

Анонимен

преди 10 месеца

В България няма образование от 34 години. Повечето сегашни ученици не могат дори да четат, ками ли да разберат написан текст. Те са функционални неграмотни

13

Баба

преди 10 месеца

Време е заплатите на учителите да зависят от резултатите на учениците от матурите.Както и заплатите на докторите да се определят от излекувани пациенти.Дори и тези на безбройните професори.България е сигурно с най-много професори на глава от населението.Да има все пак реципрочност!