212

Павел

преди 1 година

Фалшива пропаганда, която е много по-вредна за украинците и им прави мечешка услуга.

211

Анонимен

преди 1 година

От писанията на драскачите излиза, че Русия още утре ще загуби, а покрите обиколиха цял свят да просят лопати. И така цели 15 месеца. Никога няма да победите Русия.

210

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се застреляха не в крака, а много по-нагоре. Ще има да плащат поколения наред заради болните амбиции на ония в Кремъл.

209

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби 2500 подводници, какво е значението на това, коментира британският...

208

Анонимен

преди 1 година

по даните на киев и киев твърди а вие не сте го твърдили защото вината за лъжите остава ваша на журналята как хитро се измивте ръцете да ви еб м...та

207

Украинците са

преди 1 година

бетер манедонците- унищожили са 2пъти повече танкове, отколкото има в руската армия!То бива хвалби ама..

206

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 257 Добива се държи от Китай - 85% и Русия :)

205

Анонимен

преди 1 година

Русия има мощен военно промишлен комплекс. Какво им трябва за да бълват оръжия? Ресурси, електронни компоненти и хора. Ресурси и хора имат в изобилие, необходимите ел компоненти си внасят свободно. Това е истината, другото са приказки за наивници.

204

Анонимен

преди 1 година

Как Русия загуби близо 4000 танка във войната с Украйна? Единствено в мокрите сънища на хохлите :)))

203

Анонимен

преди 1 година

Е какво НАТО да загуби Ами то вече загуби щом 300000 украинци обучени от НАТО стигнаха да се хвалят ,че Русия бавно ги биела.Няма НАТО да влезе в Украйна,а тръгне ли ще се разпадне.А да не говорим,че събраха танковете на бившите соц.страни ,както и много друга техника.Сега почнаха и немските танкове да горят.

202

Анонимен

преди 1 година

НАТО загуби всичко! Немеца го махат Септември! Сам обяви, че му свършива мандата. Разпадат нато

201

Веско

преди 1 година

Какви неща бе коментар 29????Какво НАТО да загуби ???Та първобитна Русия не може да се справи с 30 милионна Украйна за какво НАТО говориш??Абе мислете малко стига с тая сляпа вярност към тоя престъпен режим..Гладна кокошка просо сънува . Без аналоговата армия смях даже и в Африка ...Нали знаеш ,че има състезание кой най-високо ще литне парашутист-танкист от Руската велика армия????

200

До До Анонимен 251

преди 1 година

Че има Т-54 и Т-62 които се ползват от руснаците в Украйна има, не отричам. Но, не съм и сигурен в информацията на украйнците за 4000 унищожени танка, при положение че все още има клипчета на Т-90 които се бият в Украйна. Освен това, може да се каже че всички танкова (не само Т-90) са прехвалени. Видя се че Леопардите 2А4 и 2А6 не се справят много по-добре от останалите съветски/руски образци използвани досега в конфликта. Проблема е че с толкова пропаганда човек не може да е сигурен в нищо вече

199

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

До Анонимен 242 На мен ми е любопитно САЩ и Росия да си направят един ядрен спаринг. Популацията на Росия е концентрирана точно в две населени места, а времето за реакция на отряд Б-2 е под 40 минути. После ще е интересно дали НАТО успешно следи всички руски подводници или има някоя изтървана, и как ще сработи ракетният щит.

198

Бай Танас

преди 1 година

Дали са застраховани?

197

Анонимен

преди 1 година

До 243 - А ако загуби НАТО искаш ли българофобите да ги пратим на съд. Тези които ги е срам да носят български имена и които со готови да жертват страната си заради злобата и омразата си към Русия. Ако си мъж колкото и да се провиш на жена няма да станеш жена - само ще станеш за резил. И ако си Българин колкото и да се правиш на нещо друго...

196

Анонимен

преди 1 година

Ми да си имат копчета ама мре ли им се за Украйна? Това, че може да има някой психически неуравновесен индивид някъде в държавата далеч не значи, че решенията се взимат от такива. И само да те светна, че всъщност има реално 3 да не кажа дори само 2 пълноценни ядрени сили на тази планета. Останалите или не разполагат с надеждни системи за ранно предупреждение, или нямат ракетен щит или най-често и двете или като Китай имат славнително малък или незначителен ядрен арсенал.

195

Анонимен

преди 1 година

- Знаеш ли, че Русия воюва с НАТО? - Какви са загубите? - Русия понесе тежки загуби, стотици хиляди ранени и убити, много самолети, загуби и флагмана на флота... - А НАТО колко души и кораба загуби? - НАТО още не се е явило на войната...

194

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

След края на войната и капитулацията на режима на Путин предлагам да си врътнем един "народен съд", по стар социалистически обичай, и да претакаме набързо всичките по-видни русофили, а по-скромните да трошат камани в мините.

193

Анонимен

преди 1 година

НАТО загуби 1 340 000 танка, 5 0000 хаймарса и 50 флагмански кораба. В играта майнкрафт.