610

То

преди 11 месеца

Хубаво но наследството е от миналото а там няма минало

609

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва е да се вижда от луната !

608

Анонимен

преди 11 месеца

Провокацията с този пилон и пуснати те *** да се обявяват срещу българското знаме символ на България,всичко е режисирано,за да се всява напрежение в обществото,да има разделения и може би майдани и тн., ще има провокации,но нищо няма да постигнат,няма критична маса хора за майдан в подкрепа на евроатлантизми

607

Мале мале

преди 11 месеца

Много париот много нещо , този байрак събра повече коментари от новината че в България се пръкват по 3 милионера на ден и никой не вижда нищо странно в това .Като ви е толкова мила какво направихте за нея ? Повечето патриоти но на маса ! Не байраци а и НЛО да кацне там все тая . Както казваше един кандидат затворник : лош генетичен материал !

606

НЕЛИ

преди 11 месеца

ТИ НАУЧИ ЛИ СЕ КАК СЕ СЛАГА ДЪЛГИЯ ЧЛЕН ?

605

ПЪРШИНГИТЕ по СЕЛАТА

преди 11 месеца

НЕ ГИ ВИДЯХТЕ, АМА ПИЛОНА ВЕДНАГА > ЕЙ ТУРСКИ ИБРИЦИ

604

Тесла пилон

преди 11 месеца

Целта на този пилон е да забави въртенето на земята и да настъпи катаклизъм . Стар Руски проект !

603

Teo

преди 11 месеца

Той корабът потъна, а те за байрака тръгнали да плачат!

602

Край

преди 11 месеца

Аз съм още по-патриот. Предлагам всички държавни служители да работят в народни носии и да започват сутрин работа с Дунавско хоро.

601

АКО ПИЛОНА

преди 11 месеца

ЗАГРОЗЯВА ПРИРОДАТА, ТО КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА СЕКАЧИТЕ НА ДПС КОИТО УНИЩОЖИХА ОГРОМНИ ГОРСКИ МАСИВИ. ВСЯКА ГОДИНА ТУРЦИТЕ ОТ ДПС ПРИБИРАТ ПО ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА ОТ СЕЧТА НА БЪЛГАРСКАТА ГОРА > НО ЗАЩО В ОБЩЕСТВОТО НЕ СЕ НАДИГА НЕДОВОЛСТВО ОТ ТОЗИ ГРАБЕЖ

600

Жанет Манолян

преди 11 месеца

Да качим на пилона филма от Белгия "Близо", той спечели Кан, спечели Канкан, спечели кино Одеон

599

Патриот

преди 11 месеца

Толкова недомислици има под носа ни,но пилонът ни пречи.Наливало се бетон,а под сградите,които се строят и в които повечето апартаменти са необитаеми,не се ли налива бетон и не се ли изяжда обработваема земя?Никой не се възмущава от чинията на Бузлуджа,но пилона им пречи.

598

Тон

преди 11 месеца

Тук е България ,останалото не е от значение!

597

Ton

преди 11 месеца

Забелязвам ,че всяка инициатива свързана с България ,не е добре приета,да не би ПП,ДБ да са недоволни пак,и как иначе те са продажни ***!

596

Тон

преди 11 месеца

Ако е българският флаг е кичозно,но ако е европейският *** флаг ще е добре ,който е ходил в САЩ,там на всякъде имат флагове,но при тях това не е кич!

595

Коментар

преди 11 месеца

Покрай пилона като изникнат шкембеджийници..кебапчийници и кен3ефи гледайте какво става!други асфалт ще искат до там...ще се появят и джипкаджиите да качват гражданята до горе и да тъпчат навсякъде...дървената мафия ще почне да сече уж дърветата и пречат!Тотална простотия!Те оправили каквото трябва пилони!Абе с толкоз милиони оправете Бузлуджа!

594

аС

преди 11 месеца

Колкото повече български знамена и християнски кръстове на значими места, толкова по-добре !...Я вижте пършингите, издигнати в шуменско, айтоско..... Тази зема, все пак е христианска и българска !

593

Типично по-български

преди 11 месеца

Каквато инициатива да се появи и да върви успешно веднага е атакувана от вечно недоволните!Общо взето българинът "все за нещо ще намери да се начумери"!

592

Анонимен

преди 11 месеца

Резиденто освен да дели, руши и противопоставя за друго не става....сега и той бетон налива но на погрешно място....съсипва планината

591

МЪКА И СМЕХ

преди 11 месеца

Абе много ви пречи рейтинга на президента 130 коментара изличени