52

SS

преди 1 година

А остана ли жив (и здрав ) и ме пуснат естествено ще се разплатя с някой хора виновни за осъждането му ! Съвсем естествено е ! През войната ,ако си убил 50 души с един ,двама повече в ,,цивилизацията " няма никакво значение ! Нагледал си се на смърт ! С помощта на държавата !

51

Стига лъгали бе!

преди 1 година

Нали бяха избити как са се върнали - от отвъдното ли?

50

Mda

преди 1 година

Френския легион набира тихомълком подобни типажи от десетилетия ,ама сега Пригожин приложи подобна тактика и медиите изведнъж откриха топлата вода.Всякакви бегълци в собствените си държави се биеха/бият за колониалните интереси на Франция в Африка.

49

Мхм

преди 1 година

Проблемът със съвременните конфликти е, че на никого не му се мре за някакви сплетни между луди и мераци за възраждане на империи. Поне не в нормалният свят. В Европа не може да накараш никого да умира за която и да е държава и кауза вече. Както се вижда и в Русия само по принуда или ако животът ти е толкова мизерен като в руски тюрм. Дет се вика, по-добре да те убият да не се мъчиш. И в бъдеще само някакви промити мозъци ала талибани ще са готови да умират за кауза. Това е и плашещо.

48

SS

преди 1 година

Ако имаш доживотна присъда или 20 год.защо да не идеш на фронта ! Аз лично бих постъпил така ! Но ,ако имам 2-5 год ще си кютам в хапуза! Защо да рискувам?

47

Gorskio

преди 1 година

Извършили 0.0000% престъпления... На канала на Золкин един зек си цапцароса цигарки от кутията в движение без да се замисли изобщо... а даже още не се е прибрал от плена...

46

IQ 3.14

преди 1 година

готвача е направил супа от неправилните гъби. бившите вагнеристи са всеки ден в криминалните хроники.

45

Ужас

преди 1 година

Избивали са нацисти убийци на деца, това престъпление ли беше?

44

Перко Наумов

преди 1 година

Партията- - майка кърмилница.Малееей колко велико.Чак се изпуснах

43

Румен

преди 1 година

Така беше и в НРБ по времето на тоталитаризма . Половината от населението мина през затворите . Нямаше война , но масово работеха по ЗАДЪЛЖЕНИЕ. В строителството на ж. п. линии , панелни сгради , заводи ,комбинати. Животновъдство. Партията отчиташе винаги изпълнени и преизпълнение на нормите.

42

Анонимен

преди 1 година

35 до 35 абсолютно правилно заключение.

41

Перко Наумов

преди 1 година

Ще бъдат ли наградени от ЖУЖАКА? Ами после Ще останат образцови гражданин.

40

Анонимен

преди 1 година

Тези които прикриват трафикантите на мигранти и самите трафиканти на мигранти не са ли престъпници. Обаче дори не можем да се оплачем от тях.

39

Анонимен

преди 1 година

Понякога е хубаво да се праиш на т*п, щото видят ли те, че изглеждаш добре и си малко неспокоен, почват да те използват :)))

38

Анонимен

преди 1 година

До 37 - Мчи, ти като си толко умен - обясни, а не дей да правиш квалификации, за които не си питан

37

Анонимен

преди 1 година

Кого да пратят на фронта, мисирките ли, или затворниците :)))

36

Анонимен

преди 1 година

Пък аз все още помня, че в първите месеци на конфликта Укр-Русия, на бойните донбаски полета се явиха всякакви персони, бягащи от Закона от всякакви страни от света и - съответно - бяха отстреляни качествено

35

до 35

преди 1 година

Не си най-умния в семейството ти определено

34

Бико

преди 1 година

Спомням си как Пригожин преди Коледа посетил моргата запълнена с убити "вагнеровци". На излизане пожела весела Коледа на санитарите и анатомопатолозите.

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно как и защо 32,000 души са лежали в затвора за САМО 83 броя престъпления )))