763

ПУТИН КОЛКО

преди 10 месеца

Ли милиарди открадна от руснаците за многобройните си резиденции......

762

Анонимен

преди 10 месеца

До ха ха не са пияни нито че не са изтрезнели. Роми са дали са им да пишат лозунги по кратки опорки. Забележи че не влизат в диалог защото не знаят езика и са неграмотни. Но ромите няма да ги мобилизират само ги използват.

761

БГ ПУТИНИСТ

преди 10 месеца

Кокал гризкам, пия газ.....само Путин д е с нас

760

IQ 3.14

преди 10 месеца

явно най накрая са издърпали ушите на итброкеровисшиста дето е на всеко гръне мерудия. сега, ако запише тyлyпа на фитнес, цена нема да има. иначе, си е същия шовинистичен маук. така ще е докато не срещне берковчанин в магазина.

759

ПУТИН СМУЧИ

преди 10 месеца

Кръвчицата руска с тая война....колкото повече милиарди взима от бедния руски народ, толкова повече губи на фронта....колко ли още ше го търпят руснаците ?????

758

ДО 964

преди 10 месеца

Че преди влизането ни в НАТО, коя академия да завърши....всички сме от люпилнята на соца....

757

Анонимен

преди 10 месеца

Почнах вентилаторно да чета форума от първата страница до последната е тука няма изчитане цял научен труд едни и същи нискоинтелигентните фоби.

756

До 965

преди 10 месеца

Стига бе......кви вагони, кви мобилизации ....ние ядем и пием, щракаме си с пръсти и гледаме как нашето оръжие трепе руснаците......

755

МИЛИАРДИ РУБЛИ

преди 10 месеца

За войната в Украйна....Руския народ мълчи и плаща....до кога ли....

754

ха ха

преди 10 месеца

До Анонимен Тая опорка за мобилизирането ... ти сигурно си бил замаян от дедовата си рикия че си пропуснал гласуването и приемането на Закона за задължителната мобилизация в България миналата година , щом още го наричаш "опорка" . Нищо, набързо ще изтрезнееш , когато се окажеш във вагона на път за украинския фронт в шинел, с гамаши и пушка с два патрона на рамото ... Тогава може и путинист да станеш ... ама ще е вече късно.

753

Анонимен

преди 10 месеца

И този и Тагарев са завършили академии в бившия СССР.Там не се ходеше случайно,дори да искараш високи оценки на изпита.Там учеха децата на БАШ комунистите.Сами си правете извода.Хора служещи само на интереса.

752

ПУТИН ОКРАДЕ

преди 10 месеца

Руския народ....милиарди в банки, огромни резиденции, охолен живот....Руския мужик мига на парцали и надига бутилката....

751

Я пак

преди 10 месеца

Кога очакваш ескалация... преди или след пращането на боеприпаси...?!

750

Анонимен

преди 10 месеца

Платени роми русофоби пишат само кратки лозунги по опорки толкова могат не знаят езика нямат езикова култура и са се продали за пари на Непеотата.

749

ДО 956

преди 10 месеца

ИНПЕКСА съм: бъркаш друже.....само Господ знае що българско оръжие за Ина за Украйна....

748

Анонимен

преди 10 месеца

До ПУТИН ОГЛОЗГААбе ти нали го смучкаше? Насмучка ли се, та сега говориш за глозгане?

747

читалище заря

преди 10 месеца

тоя събев къв е на другия събев?

746

БСП ПУТИНИСТ

преди 10 месеца

От мойте данъци давам пари за оръжие в Украйна ...и аз участвам във войната срещу Путин....

745

IQ 3.14

преди 10 месеца

то, кога трябваше да пратите и да си запазите място на пазара, говорехте със стиснати устни като един лидер на икономически форум. сега, ще вържете бюджета, ако някой поиска да купи нещо от вас. поляците направиха 2 барутни фабрики, докато вие бичехте наколенки на мутрофанова

744

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имахме елементарен туризъм сто пъти повече пари можеше да спечелим от колкото от военните заводи защото бюджета им плаща а ние го даваме на украинците без пари макар че една добра дума не сме чули от тях само ругатни .