15

точно казано

преди 1 година

Много точно описание на ситуацията в заглавието. Поздравления за отговора на македонските българи на провокацията. Въпросът е защо София мълчи. Декларацията на Бундестага е враждебна към държавата България и задължително трябва да има реакция от НС и Външно министерство. А политиците в РСМ си просят ново вето и да видят ЕС през крив макарон.

14

Анонимен

преди 1 година

Оставете ги на албанците, те ще ги оправят и претопят.

13

Анонимен

преди 1 година

Защо триете. Толкова ли е тайно, че Ковачевски врещеше и размахваше пръст на Кирчо в Брюксел пред всички. Има го в ютуб

12

Мара Бунева

преди 1 година

Нека тукашните псевдопатриоти да се научат на родолюбие от тези най-чисти български сърца! Които не се продадоха нито за динари, нито за рубли, не се продават и за европарите на германските левичари! Разните копейковци и червеникавите ***, които продължават да се кълнат във вярност на кремълските диктатори, чийто пръв съюзник винаги е била вероломната Сърбия. И тези хора имат наглостта да се наричат български патриоти... Каква разлика в сравнение с македонските българи!

11

Анонимен

преди 1 година

Кицата, ако е мъж, трябва да отиде още утре в Битоля и да им се извини, а в понеделник да е в Берлин и да им напомни за Берлинския конгрес и разделянето на България и думите на българомразеца Бисмарк за щастието на българите.

10

Анонимен

преди 1 година

Все едно слушам сръбски, иначе останалите други са провинция, смешници шопски такива :)))

9

Вал

преди 1 година

Братята търсят и ровят за чужди индулгенции. Да се чуди човек на този феномен- изкуствено създадена република -БЮРМ, написана на пишеща машина от средняци, изменена и леко променена българска азбука, лутане в крайности за идентичност от антични македони и фалшифицирана българска история и език, диалектен на българския. Да не говорим за езика на омразата, налаган от политиците там. Абсурди, които говорят недвусмислено, че тази нова държава не заслужава да бъде приета в ЕС.

8

Василев

преди 1 година

Немецът е в рецесия и му трябва свежа балканска кръв и пазари!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

7

Маке

преди 1 година

Текст напишан од скупштината во Софиа.

6

Анонимен

преди 1 година

Браво на македонските българи с вас сме! Истината рано, или късно побеждава!

5

Анонимен

преди 1 година

Македонските българи до като не се признаят на равно с другите народи да не се пуска никъде областта Скопска македония.

4

Soli Invictus

преди 1 година

Поклонете се на Непобедимото Слънце и елате в Македонската империя! Само Македонската империя може да ви спаси от войната на чичо Джо и Путин! Целият свят ще бъде Македония, световна империя без граници и идентитетоти!

3

Анонимен

преди 1 година

Това заглавие требва да си го превеждам от шопски :)))

2

В.

преди 1 година

Никакви условия. Само вето!

1

Анонимен

преди 1 година

Пoзgpaвлeния