56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Имаме доста руски танкове, не са само 3 както ти като баба Ванга предсказваш :)))

55

До 56

преди 1 година

Украйна изпука всичко което имаше, а то не беше никак малко. Въоръжение за стотици милиарди. И отгоре на това само САЩ наляха 200 милиарда. 50 страни наливат оръжие и боеприпаси в Украйна. Но Русия удържа. И въпреки това нашите пишман евроатлантичета се пенят! Сламени хора Хахаха

54

Анонимен

преди 1 година

До 48 САЩ И кои са тия 32 държави, бе, ***? Може би едната е България с 3 (трите) танка. И като тръгнат на изток, голям смях ще пада. Хахаха... А ти да не забравиш да се пишеш доброволец за да ускориш близката "победа". Абе от къде изскачате такива палячовци? Обърнахте го на - хумор, сатира и забава...

53

Тея па и те !

преди 1 година

И една сричка да кажат пак е лъжа !

52

Извънредно

преди 1 година

Западът съобщи че ще даде оръжие на Русия за да защити Русия от Русия, която сама обстрелва собствените си територии, язовири и Атомни ел. централи.

51

Укрите на съд

преди 1 година

Вече има доказателства за Украински групи които разфасоват Украински деца за органи. И въпреки това Съдът в Хага се произнесе че Путин трябвало да бъде арестуван и съден, защото Русия прибирала деца от Украина в сиропиталища в Русия, без да се допита до родителите им. А е ясно защо не се допитва. В повечето случаи родителите са изчезнали или убити. Може би е по-добре Руснаците да ги оставят тези деца на Менгелетатата в Украйна? Това ли искат да кажат Хага и ООН?

50

Тровят ни с уран

преди 1 година

Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна.

49

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите мълчат оглушително :)

48

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

47

Свистят

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

46

Гледна точка

преди 1 година

Оказа се, че бойни действия с танкове и друга бронирана техника е нещо изключително демоде, неефективно и лесно за унищожаване и от въздуха, и от земята. Доказа се и при действията на руснаците, и на украинците.

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

По всичко изглежда че укропите бяха по-адекватни с руско/съветско оръжие, ама то взе че свършва. Със Западното нещо хич ги няма и то не защото войниците не са обучени, а че оръжието(Западното) е преди всичко рекламен продукт,а не истинскто оръжие. Става само за прад. Та възниква въпрос - Защо ще трябва да даваме на укропите хубави пушкала а ще вземаме западният скраб ?

44

САЩ

преди 1 година

Сега като приемат Украйна в ООН ще видим колко струва Русия като се вдигнат 32 държави на война срещу фашистка Русия ще им смачкват физиономията за 24 часа а кадейто плаши от страх с ядрената бомба е Чиста фира Русия докато пусне една срещу ней ще литнат 32 и ще стане една Русия Равно поле. куманисти мръсни на времето укопирахте толкова земя сега ще ви я отнемат и че ва набутат в миша дупка

43

Анонимен

преди 1 година

Че какво друго могат да кажат рушля ците?

42

HR

преди 1 година

Поредната руска пропагадна. Намерете си достоверни източници. 4 хил лева не са мн пари, за да се продавате така.

41

Анонимен

преди 1 година

В коментарите май има леко изнервен сорсоид :D Дали са му ВПН само с 5 държави, горкия.

40

Анонимен

преди 1 година

На Укрия й текат лигите по старото руско въоръжение на България.

39

Анонимен

преди 1 година

Не може да правиш армия като похищаваш мъже от автобусните спирки и супермаркети в Одеса и да ги затваряш в тези западни ковчези като на снимката... Такава армия няма никакъв шанс...

38

Анонимен

преди 1 година

Забравил е да каже че не са загубили територии и след 3 дни са в Киев.

37

Анонимен

преди 1 година

Укрите си искат макар и остаряло руско оръжие пред американското.