75

Анонимен

преди 1 година

Че те ползите са само за Украйна, от минните полета на руснаците нищо не остана, сега трябва да започват всичко отново

74

Анонимен

преди 1 година

Докато имаше стена каховското водохранилище беше сериозна преграда за всяка армия... Сега обаче украинците ще могат да атакуват аеца... Странно как взривиха стената точно преди украинската контраофанзива

73

r3v0lv3r

преди 1 година

Чудя се защо не са отворили шлюзовете тия глупави руснаци ами са хабили взрив .Просто да ги отворят ,в края на краищата каквото и да са направили пак те щяха да са виновни .

72

r3v0lv3r

преди 1 година

До Ахмет глупости, трябваше да изтрелят стотици ракети от химарс, за да направят няколко дупки в един мост и това спираше само тежка техника. Няколко ракети нямат никакъв шанс да разбият стена, която може да издържи на ядрена бомба. Взривена е от вътре, руснаците я минираха още миналата година и сега, като видяха, че ги атакуват я взривиха.

71

Ахмет

преди 1 година

Преди да взривят стената , украинците са предупредили местното население ,че ще има бомбандировка за да влязат по мазетата.Вашингтон пост признава че е взривена от ВСУ и обстрелвана повече от година ,но не и платеното ни сайтче.Руснаците са толкова зли ,че вече и на себе си искат да навредят ,а и това наводнение е идеално оправдание за пълния провал на така наречената контра атака или укро-юруш.Над 50 държави наливат милиарди срещу русите и файда йок.

70

До 82

преди 1 година

Еленовъда шойгу се изтъпанчи и обяви, че контраофанзивата е неуспешна още преди да е почнала и БАМ, бента гръмна. И вярно, че забравиха контранастъплението. Рашистите го гръмнаха без да им пука за цивилните, за Крим, за екология.. Както винаги. При тях човешкия живот никога не е играл роля.

69

Анонимен

преди 1 година

Слава кокаинаа

68

Анонимен

преди 1 година

Какво става с контранастъплението?

67

Анонимен

преди 1 година

Язовирът е разрушен точно в момента, в който украинските сили започват контраофанзива!!А твърдяхте, че рашките го разрушили

66

В.

преди 1 година

На 250 км корито, дълбочина сиреч денивелация 18 м. Трябва да събира доста тиня. Интересно колко дъждовни дни има в годината. Укрития също няма.

65

543

преди 1 година

Руските мужици прибягавт до всички видове военни престъпления. Сриват градове със земята, тероризират цивилните, депортират деца, взривяват язовири, но това само отлага неизбежния колапс на империята на злото.

64

100 рубли за долар

преди 1 година

Долара срина ли се? Копейката стана ли световна валута? НАТО разпада ли се? Москвича изпревари ли Форд по продажби? Мосфилм мина ли Холивуд? Туполев измести ли Боинг? Руските компютри станаха ли най-добрите? В нищо на ги бива ватенючките, ама по някаква причина мислят че имат силна армия

63

Аксиома

преди 1 година

Истината е винаги обратна на публикуваното мнение в днес.бг.

62

До зз бот

преди 1 година

Който е чел повечко книги, мрази Русия. Затова русоробите навремето цензурираха и забраняваха литература.

61

НАТО

преди 1 година

А некакво обяснение, що НАТО вече 15 месеца не може да си намери т:о:п:к:и:т:е и да се намеси директно в конфликта, дали има? Аз си мисля, че просто ги е Страх!

60

Бъгнал се бот

преди 1 година

Давай Владимир доларите ще станат най-голямата територия и природни богатства Русия е измислена държава ще се топлят на дърва и си скапаха сами икономиката но ще стане на ядрена пустиня и танковете им горят ще станат на тоалетна хартия БРИКС като заиграят Булавите се напълни с араби и третополови с половината природни богатства на света ще се разпадне на многополюсен време е да ги почва наркоманът Възраждане ще спечели ще ни вкара във война Китай без аналог в света!

59

Муахаха

преди 1 година

НАТО има 0лев Шанс дори срещу Дебелия Ким от Северна Корея, дето живеят голи и боси в Оризището, а какво да Говорим за Русия с Военната си Индустрия отвън 21век с ХиперЗвукови Ракети?!

58

Анонимен

преди 1 година

Само напълно побъркан може да вярва, че изостанала Русия има някакъв шанс срещу НАТО. НАТО има 40-50 пъти по-голяма икономика; десет пъти повече население; многократно по-добро въоръжение; три пъти по-голяма територия; бази по целия свят; значително по-голямо политическо влияние върху останалите държави. На какво изобщо разчита Путин? Останали са му единствено пропагандаторите из целия свят, но и те вече изглеждат смешни.

57

Смърт на УкроНацизма

преди 1 година

Унищожил Черно Море за 1000 години НаПред! КОВИД е Шанел5, скоро Истинката Чума се влива Нашето КрайБрежие!!

56

До 55

преди 1 година

До Анонимен 55 Как да не е болен? При него това е по рождение. А руснаците на това му викат "больной на голову", демек не е с всичкия си.