109

Анонимен

преди 1 година

До Владо - Руснаците нали щяха да "денацифицират" цяла Украйна? -- Че те го правят, но на теб явно ти убягва. Укрофашистите поголовно мобилизират мъжете и ги пращат на изток. Където следва могилизиция и следователно денацификация. Не е нужно да напредват, само в Артьомосвск им пратиха хиляди нацита на заколение.

108

ИРОНИЧНО

преди 1 година

НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ....ОТЧАЯНИЕТО..!!!

107

Анонимен

преди 1 година

отчаяна съпротива напредвайки !

106

Анонимен

преди 1 година

На 26 май сайтът за новини и анализи Strana.ua съобщи, че през последния месец украинските съдилища са издали около 100 присъди за избягване на мобилизация. Отбелязва се, че съдилищата обикновено налагат като наказание три години затвор с изпитателен срок от една или две години.Междувременно на 8 май активист на миколаевския ъндърграунд заяви, че всички мъже в града са били безразборно извеждани и отвеждани в мобилизационните пунктове.

105

Анонимен

преди 1 година

По-рано, на 4 юни, беше съобщено, че мъже в контролираната от Киев част на Херсонска област са били отведени във Въоръжените сили точно когато са получавали хуманитарна помощ.

104

Хелоу

преди 1 година

Укрите пак лъжат яко а тукашните джендита им се радват наплюмчени с захлас. А истината джендита е много ама много по-различна на терен. Ама нищо като ви пратят да се биете там на място ще разберете.

103

Анонимен

преди 1 година

В Ивано-Франкивска област в Западна Украйна е обявена обща мобилизация. Това съобщи в петък, 16 юни, вестник "Западен куриер".Съответната заповед е подписана на 13 юни от Роман Плитус, ръководител на Ивано-Франкивския област.Всички мъже,подлежащи на военна служба и пребиваващи в Ивано-Франкивска област, трябва да се явят в институцията в срок от десет дни от публикуването на заповедта. Гражданите, които избягват наборна военна служба, са подведени под административна и наказателна отговорност.

102

Укропитек

преди 1 година

До До УКРО-ПРОСПЕРИТЕТРуската федерация съществува от 1991г., Ве! А спрете да бъркате СССР, ОНД и РФ.

101

Анонимен

преди 1 година

Давайте!Бог да пази САЩ и НАТО!

100

Денефикация

преди 1 година

До ВладоС резервисти и затворници изравниха украинската армия до своята бройка на ограничен контингент. Сега яко мелят обучени на запад украински части. Не"отчаяно", а ЯКО. За някой и друг километър укрите дават хиляди жертви и яко утилизират западна техника. Руснаците унищожат ли живата сила на втората по големина армия в Европа, пътя към Харков и Одеса ще е отворен. И дълго време"бясното куче на САЩ" ще е безъбо. А като влезат и новите 200хил.резервисти руснаците вече ще са повече.

99

Анонимен

преди 1 година

Тез не спряха с лъжите си, но по-лошо за тях :)))

98

Някой

преди 1 година

Стил на травестита елваси. Някой казал че аха аха напредваме. Ама те и другите не отстъпват. Стил на пикднес

97

Анонимен

преди 1 година

Настъпващите украински войски настъпват до руските позиции. После отстъпват.

96

Лъжеш 98

преди 1 година

Не Русия е 288 през 90а а СССР. Аман от *** и лъжци

95

97, келеши

преди 1 година

Аман отсмотаняци като теб бе пулъо. Забий си я тая упоркавгъза

94

До УКРО-ПРОСПЕРИТЕТ

преди 1 година

Много акота, чак мирише.. Фактите са следните Русия 1990- 288 млн население, 2022- 144 млн, или точно 1/2. Ако пък влезем в хипотези по твой пример- след загубата на войната като нищо ще е 14 млн.

93

Келеши...

преди 1 година

Абе русофили, колко от вас живеят назапад и колко в любимата Русия. Студенти масово заминават на бригади в омразната Америка, а не в Русия. Що тъй беда ви ***?

92

91

преди 1 година

Точно, войната не трябва да се пренася извън Хохлия. А те да си *** с хиляди на ден и да си викат слава. Но като наблюдавам колко умни и млади евроатлантици от родината са зад тях, казвам им, вървете да се биетеза донбас, че краварите няма да отидат, хаха

91

Анонимен

преди 1 година

Ехе те украинците взеха да свършват подкара се и западната техника вече,а уркопа си живее в неговия измислен свят.

90

Статистик

преди 1 година

Пише в интернет, че на руснаците им карат хора от Лвов и Задкарпатието то ги изтребват в Донбас и Запорожие, защо им е да ходят до там. Окупацията да не мислите, че е евтина? Я вижте колко пари наливат ЕС и САЩ.