26

Политическа Полиция

преди 11 месеца

Защо служители от РПУ БОБОВ ДОЛ са зависими от ПП ГЕРБ, мачкат неудобни Българи и никога местните роми!? МВР политическа полиция!

25

В Киев гиотстрелваха

преди 11 месеца

В Киев 2014 като взеха да позалязват протестите и изведнъж се появиха снайпери и избиха 100 души на площада. Гърмяха ги като кучета. После както се появиха така и изчезнаха яко дим без да се разбере и до днес кой го направи. Но ако бяха от Азов и другите неонацисти щеше да се чуе или някой да си отвори устата. Счита се, че са снайперисти вкарани в Украйна отвън специално за случая. Дни по-късно Виктория Нуланд раздаваше сладки на Майдана. Та и у нас така!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Изтезават ги защото са нагли да защитават родината си!

23

Сетила се Мара

преди 11 месеца

8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко което се случва тази година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. И накрая Русия била агресивна.

21

До Зеленски

преди 11 месеца

Наистина е е голяма отговорност, да си виновен за безсмислената като краен резултат *** на 1 млн. украинци и бягството на 10 млн. от страната, при положение, че всичко можеше да мине с една автономия и права за руснаците в ЛНР и ДНР. Демек изпълнение на подписаните от Украйна Мински споразумения! Но пък когато не си украинец, а рускоговорящ, чиито родители живеят в Израел, какво ти пука за Украйна! Бинес ис бизнесЗ,

20

Има клипове на Азов

преди 11 месеца

в които стрелят в капачките на пленени руски войници. За тези клипове които са черно на бяло доказателство, НИИИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРИ! Достатъчно вече с тези двойни стандарти.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Какво видях в Гуантанамо. Репортер на ДВ разказва.14 години зад решетките, 70 дни изтезания, разпити по 18 часа на ден в продължение на три години - и то без присъда.Лагерът в Гуантанамо превърна САЩ в страна, "която не спазва принципите на правовата държава", казва Холандер. Такова беззаконие не е случайно, напротив: тъкмо това искаше тогавашният президент на САЩ Джордж У. Буш, твърди правозащитничката Дафне Евиатар от "Амнести Интернешънъл".

18

Анонимен

преди 11 месеца

така както експертите описват изтезанията, все едно са били свидетели. Но по-долу четем - "предполагаемото изтезание". Иначе както са го описали, много напомня на краварските мъчения срещу заловени араби в Гуантанамо. Да не са ходили там, а сега да дрънкат, че го правят руснаците.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Ами значи руснаците използват американските методи от Гуантамо...какъв е проблемът?

16

Калинки

преди 11 месеца

Харесв ми как вдеки ден започнаха да се случват зверства в Русия, откакто ООН се опитада си пеем направи базав задния и двор. Дружно пеем песничките Украйна , мъжете могат да раждат , black life matters и т.н.

15

2.4 Милиона бежанци

преди 11 месеца

Русия чака цели 14 години и направи всичко възможно за да не се достига до военен конфликт. През което време в Донбас има избити 15 хиляди цивилни много от които деца. А в Русия са емигрирали 2.4 милиона бежанци от източна Украйна. НО СЕГА ЗАПАДЪТ СЕ РАЗТРЕВОЖИ!!!!!!!

14

Факт

преди 11 месеца

В нета има клипове как украйнски фашисти убиват вързани руски пленници а не обратното.ООН пак действа с двойни стандарти.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Е, хайде сега, украинците сигурно защото въобще не изтезават руските пленници...Да не мислите, че са ги настанали в 5 звездни хотели с руум сървис... Има десетки клипове на изтезания, гавра и умъртвяване на пленени руски военни, та не знам поредната пропаганда и дезинформация за кой плиткоумник е насочена!!!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Методите с електрошокове, държане на хората с качулки на главата и симулирани екзекуции са познати и документирани от Гуантанамо и иракските затвори, но мъчителите са пиндоси.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Нали урките беха рамбовци, сега яо ги изтезавали рашките :)))

10

Бай Дрън

преди 11 месеца

Според Русия, жертвите при украинците от началото на офанзивата са 25000. Идват още 200 000 резерви с 450 танка, после чахаме Магарев да се намеси и прати верните му соррoосоиди да помагат.

9

Анонимен

преди 11 месеца

До 5 - трепеш, искаш.... ама не можеш и изпадаш в депресия

8

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонимеН Айде, мешката, вокзал, Киев и от там на фронта. Няма да липсваш на никого.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците в Херсон връзваха цивилни по стълбовете и ги разстрелваха. Руснаците били изтезавали укри?! Журналята имат достъп до лагерите с пленини укри. Докато нямат достъп до лагерите с пленените руснаци! Украинките с униформи пленини в Мариопул имаха само едно оплакване. Руснаците не ги обслужвали лично, а дали необходимото медицински оборудване и консумативи на две от тях с медицинско образование. Малеее. Па що и на санаториум не са ги водили? Иначе бяха разменени с ЦИВИЛНИ руски моряци!!!!