108

Крундел

преди 1 година

др0гаре, знам, че да си "фен" на руските тероряги трябва да си много обратното на умен или платен, независимо дали на хонорар или на твърда заплата(който е оцелял от фермата във виница и не е пленник да сложи минус), но знаете ли, че освен оптични трасета има и комуникационни сателити, т.е. "спирането на интернет" ще се отрази но нета няма да спре напълно, а всяка атака срещу такава инфраструктура е официално обявяване на война, познайте какво ще стане ако глупостите на димата се сбъднат?

107

до 112

преди 1 година

Аз така и не разбрах кви са тия ценности :) ай руските са ми ясни бой пиене и простотия :)

106

до 102

преди 1 година

да ти отговоря - нали имаме американските въздухарски ценности - друго за какво ти е, с тях ще се храниш, пиеш, таковаш....

105

Анонимен

преди 1 година

А Медведев знае ли, че това няма да има кой знай какво значение понеже тези кабели се късат непрекесното и информацията минава по други източници...

104

Анонимен

преди 1 година

До Укропитек без нет- Днес си забравил да вземеш някои таблетки .

103

Мравояд с брада

преди 1 година

Мравоядите с бради имали дарбата да предизвикват земетресения и да режат кабели само срещу някой лев. Даже си имаме един в Народното Събрание, на издръжка от Вашингтон. Усвоява грантове като за последно!

102

Тротинетките пищят

преди 1 година

Като им спрат нетЯ кк ще си качват селфитата. Как ще си качват филмчетата на дупетата в нета. Какъв прайд ще е това без пряко излъчване! Може ли такова нещо бе ей?? Русия прекали вече!

101

Анонимен

преди 1 година

Ако може и на бг путнияците да резнат кабелите, най-добре ще е!

100

Укропитек без нет

преди 1 година

Мачкай Вова! Спри нета на всички нацяги!! Намачкай ги и ги заравяй.

99

Анонимен

преди 1 година

Ще унищожават компотите на баба в мазето, пиян филмар. Ще пращат танкове Т-55 под водата да гърмят по кабели. Ае руското управление и БГ русофилите не живеят на земята, в някакво алтернативно измерение се намират.

98

Деди

преди 1 година

До Ана (85): И сега Сибир си е красив, даже много по-красив! Върнах се оттам скоро!

97

Анонимен

преди 1 година

Мендель, то и ти може да увиснеш на въжето, и даже няма да е загуба за никого

96

Анонимен

преди 1 година

България в кой ЕС и НАТО е, че не мога да се сетя ? Нито имаме Европейските доходи и инфраструктора, нито пък имаме Натовско оръжие. Само чуждопоклонниците и американските слуги ни втълпяват че сме в ЕС и НАТО да така е но само по документи. Страни от третия свят са с много по добри доходи, инфраструктора и по добро въоръжение.

95

Анонимен

преди 1 година

Накратко ако реши Вовата ще спре световният Интернет.Само трябва да пожелае,това означава това послание.И всички укрофили и укропитеци няма да могат да пишат глупостите си по форумите.Така че се молете Вовата да не реши да не прекъсне кабелите.

94

Анонимен

преди 1 година

браво ,мерките трябва да са реципрочни

93

Вече?

преди 1 година

Каква технология се изисква? Водолаз с ножица?

92

Деди

преди 1 година

До До руските опорки (91): Много ти е закостенял мозъка бе, 91! Бяха други времена и нрави. Пуф-пафхкаха комините на въглищните централи и атомът беше на мода! После дойде руския газ, кеф, кеф за еврогейците ... Ама всичко свърши!

91

Крундел

преди 1 година

Сетих се!Изтрезнял е след денят на русия, нали беше припаднал пред агиттаблото, явно има нужда да изпусне малко спиртни пари, та затова само кабелдждията го играе в момента, спокойно др0гаре, след ден ще си е старият дима - сутринта унищожава лондон, следобяд "обратните киборги" и "еврейски нацисти"....само да му се отвори отново глътка.

90

Мунчо

преди 1 година

За да бъде точно, тряба да напишете: "... по които НЕ се пренасяше газ от Русия за Германия".Нищо не се пренасяше, щото втория нямаше лиценз, а първия *** го беха спрели.А сега се оказа, че може и без тях - кеф.

89

Крундел

преди 1 година

ах, диматаа, напоследъка не е заплашвал с ядрено оръжие, даже и сега не е казал нищо как ще унищожава "запада", водката ли е спрял, китайската синтетика ли?