9

Анонимен

преди 1 година

Според него изводът на всичко, което ни се случва, е, че патосът на 2020 г. е бил фалшив и вреден. "Протестите през 2020 г. имаха 2 мишени - Борисов и Гешев. Хората, които бяха основна движеща сила на тези протести, синя София, в общи линии прие, че единият от тях е добър, другият - лош. --------Синя София била приела, че Мафиотът е добър, а слугата му е льош! Ако е така, да им ...ая на морала на посинелите софиянци.

8

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов има рожден ден днес.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако президента подпише за освобождаването на Гешев ,то това значи,че и Радев е част от тая либерастко -п**растка мафия около Сорос, ППДБ-ЛГБТ,Иво Прокопиев и Иван Кръстев,които вече отктито ни пробутват п**расия и педофилия с билборди по улиците и прожекции на хомоджендърски и педофилски филми по кината

6

Ддд

преди 1 година

Този кога се преквалифицира, от социолог в политически анализатор?Забелязвам че вече упорито го канят като анализатор на ПП-ДБ.

5

Лора

преди 1 година

Когато нямаш умствен потенциал да разбереш какво мисли Борисов,най- добре е да си затвориш устата и да не плямпаш измишльотини

4

Анонимен

преди 1 година

Точно така е! Цялата пропаганда е да изкарат натовеца Радев ,че е уж(русофил) и (противник)на либерасткия джендърясал фашизъм има една цел да сглобят поредния фалшив политически проект около него с който да спрират възхода на Възраждане.

3

Анонимен

преди 1 година

Гешев е яко нахранил Бойко в Европарламента.Има данни и доказателства за извършена престъпна дейност.

2

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

В новата Конституция вече задължително трябва да пише, че хората със скъпи коли имат пълни права за всякакви неща, защото поддържат икономиката. Трябва тия, дето са с трошки, да не може да карат по асфалтирани пътища, само из царевичака. И трябва да се оправи онази работа със заплатите. Защо трябва да плащам заплати? Така само се разглезват работниците.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво политическо бъдеще за Гешев те гони бре момче,той няма бъдеще въобще в тая държава а ти си взел да го спрягаш и за политик?