70

Анонимен

преди 1 година

Когато бившия ми шеф напусна, аз не си подадох оставката, а си работех съвестно по вече започнатите проекти при новия шеф. Онези калинки там не се интересуват от работата и задълженията си, а изпълняват заповедите на бившия си генерал. Не ни трябват такива нищоправци.

69

Абе копейки

преди 1 година

Разбрахме че сте ходили на кино в Одеон хареса ли ви филма?!

68

Митев

преди 1 година

*** номера.

67

Мдаа

преди 1 година

Не искат да работят с краварски лакеи назначени за правителство от Посолството.

66

Мдаа

преди 1 година

Те червените за кого по напред да гласуват , за Корнелия ли за копейкин ли или за льотчика ли...ами Мая , има и още един ...бе да се тепат там , таковал съм ги?!

65

ПП ДБ

преди 1 година

До 68 Заложи пари на това твърдение ще ги изгубиш !

64

БАНко

преди 1 година

ТОВА Е ТОЛКОВА НОРМАЛНО !!! ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ !!! НЕСЪГЛАСИЕТО С НАТРАПЕНО ТО ОТ ПОСОЛСТВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ПОКАЗВА С ...ОСТАВКА !!! НАТООООВЧИЦИ , СРЕЩУ КОГО ПИШЕТЕ ???

63

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах защо решихте, че са ги подали доброволно. Спонтанно в един ден, всички без изключения. Доста наивна ми се струва тази теза. Строга команда е имало тук и тя няма общо с морала.

62

Анонимен

преди 1 година

Бибковците и кокорчовците, барабар с джендърите са пътници.

61

Онзи

преди 1 година

Той не е червен ,той е румен е пуснал команда на ***. Ми по-добре, да се махат.

60

Анонимен

преди 1 година

Министър на културата и примерно режисьора на филма с 13 годишната любов...

59

Анонимен

преди 1 година

Това не са хора на Бойко, а на Радев, негови назначенията са. Хората на Бойко са по кметските места, но ПП няма да ги пипне, защото нали сега са коалиция с ГЕРБ. А най-големите кражби и далавери се въртят от кметовете!

58

Анонимен

преди 1 година

Радев като видя че губи държавата, за няколко часа раздаде 4 милиарда лева на свои фирми и започнаха бързи усвоявания, преди да са ги спрели от правителството. На магистрала Струма например на излизане от София изчегъртаха скоростно напълно здрав асфалт и го замениха с нов, некачествен и на вълни, а междувременно малко по далече дупките в дясното платно съвсем умишлено пропуснаха да ги запълнят.

57

Анонимен

преди 1 година

АМА КАКВО МУ Е ТЕЖКОТО, НЕ ИСКАТ ДА ГИ ТОРМОЗИТЕ ДА НАПУСКАТ ЕТО СЕГА СИ НАЗНАЧЕТЕ НАЛИ ДЕНКОВ СОЧИ ЧЕ ВРИ ОТ ЕКСПЕРТИ В ПАРТИЯТА МУ. ДАВАЙТЕ ГИ ТАКИВА КАТО Г-Н СПЕЦОВ И УСПЕХ...НАЛИ ИСКАХТЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА НЯМА НАЗНАЧЕНИЯ СЕГА АМА ОСТАВЕТЕ ГИ НАЗНАЧЕНИЯТА... А ЛЪЖАТА ЧЕ АКО НЕ СЕ ПРИЕМЕ БЮДЖЕТА ПЕНСИИТЕ СПИРАТ, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?!?!

56

Анонимен

преди 1 година

Е, нищо, Кокорчо нали каза, че ще намерят хора да сменят всички от администрацията и службите. Ето сега има прайд, ще хванат някакви от там и ще ги назначат, те от прайда са техни хора.

55

Анонимен

преди 1 година

Тия всичките каква работа свършиха за парите,които им платихме всички ние,че като гледам нашите пътища и тези в Румъния.....

54

Анонимен

преди 1 година

И това ми било хора със съвест и принципи. Продължава старата комунистическа традиция на държавни постове да се спускат политически удобни калинки, вместо можеши хора, които ги е грижа за областта за която работят.

53

Майко

преди 1 година

Първо да минат през ревизия и съда и тогава да подават оставките си нали има една дума когато потъне корабът и мишките напускат потъналият кораб техният бандит Бойко е вече с двата крака е вътре и те си мислят че Като подадат оставка ще им се размине с откраднатите мангизи.и савтниците след седмица и те ще подадат оставка защото и те са с *** ***

52

Анонимен

преди 1 година

Радев им показва кой кара влака.

51

Анонимен

преди 1 година

Който и да сложиш там ще бъде все едно. Всички там са били политически назначения и следващите след тях ще бъдат такива политически калинки.