75

Анонимен

преди 1 година

Едните "обичат" Русия за пари, а дгугите от чиста глупост.Важното е ,че обичат, за разлика от фобите дето се страхуват..Тях Господ ги е наказал, страхлив човек, щастлив не може да бъде..

74

Анонимен

преди 1 година

Ние сме преживели смяната глобалните полюси 90-те години .. Долара ще фалира , за разлика от време нямаме валута убежище , всичките западни валути са в кюпа на фалита.. Рублата е нестабилна , има ограничения - Следователно единствения начин да не те измамят е да харчиш.

73

Анонимен

преди 1 година

Простичко те питам, кажи един исторически период, в който българите да са били по богати, здрави, свободни, щастливи и дълголетни от днес?1970-1988, да речем видно от демографията и статистиката..Никога българите не са мрели повеч,е отколкото в последните десет години..

72

Дончо

преди 1 година

Харчат богаташите...А защо ли се събират капачки за кувиози и линейки? Защо ли се събират пари за Българската Коледа? Защо ли във всеки магазин има кутии за събиране на пари за лечение на някой?Защо ли най много се харчи за здраве, като и без това почти всички са осигурени?

71

Анонимен

преди 1 година

До 52, абсолютно!Когато кажа на някого "кредитна карта" и започват да вият колко голяма беля било :) Беля е само, ако нямаш финансова грамотност и я използваш да вържеш до заплата.Има един израз, че се отпуска кредитна карта само, ако можеш да докажеш, че нямаш нужда от нея.Масово хората в БГ са абсолютно неграмотни по отношение на финансии и нямат НИКАКВА представа какъв инструмент е кредитната карта. Както някой беше писал тук: бедността е поредица от грешни решения. Добавям: и липса на акъл!

70

Анонимен

преди 1 година

Нито е собствен, нито е бизнес и тоя не е русофил :)И чий е като не е собствен, какво е щом не е бизнес, а той самия какъв е?..

69

до 65

преди 1 година

Ти не бъркай "***" с "русофил". Едните "обичат" Русия за пари, а дгугите от чиста глупост.

68

Анонимен

преди 1 година

По-добре аз да си похарча парите, отколкото някой друг да ги похарчи.

67

Анонимен

преди 1 година

Българина знае че долара ще фалира , и книга не му трябва , харчи като за световно първенство по харчене..

66

до 63

преди 1 година

Схванах единствено, че повтаряш като папагал руските опорки. Простичко те питам, кажи един исторически период, в който българите да са били по богати, здрави, свободни, щастливи и дълголетни от днес? Разбира се, че не е всичко перфектно в България, никъде не е. НО, за цялата ни история от основаването ни, не сме преживявали такъв разцвет, както последните 20-тина години. Никога!

65

До 65

преди 1 година

Нито е собствен, нито е бизнес и тоя не е русофил :)

64

Анонимен

преди 1 година

Доволните и богатите в коментарите са явно доказателство колко раздути са администрацията и бюджетните разходи за фирми ***, смучещи от парите на данъкоплатците!

63

Анонимен

преди 1 година

Вие да сте видяли русофил със собствен бизнес?Валяло от такива..Георги Гергов да речем..

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 "до 59 От какво има да я спасяват?" __ ОТГОВОРИ СИ САМ. ЩОМ ЦЯЛ СВЯТ ЧАКА ХРИСТОС СПАСИТЕЛЯ, БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА...

61

Анонимен

преди 1 година

Потребителското търсене на услуги като пътувания, развлечения и други забавления остава голямо, въпреки по-високите разходи за живот. Това показват данните от проучване на една от водещите платформи за разплащане.-----Проучване на платформа за разплащане. Проучване сред клиентите на платформа за разплащане. Можеше и дилърите на Мерцедес на направят проучване сред клиентите си, и резултатите да са още по-оптимистични. А преглъщащите предизборни трикове четат и се дивят.

60

до 60

преди 1 година

1 цените скачат постоянно, 2 политиците са корумпирани и правят закони удобни за всеки само не и за собствения си народ, 3 въвличат ни във война от което търпим само негативи,4 съсипват икономиката, 5 съсипаха армията, 6 съсипаха енергетиката - орязаха половината аец преди сега искат и тецовете,7 изтеглиха милиарди заеми от което ставаме все по зависими- както и влизането в скапаната еврозона и така нататък и така нататък..........схвана ли?

59

Анонимен

преди 1 година

Това не значи, че заплатите са високи. По-скоро означава,че заради ниските заплати все повече хора са в сивия бизнес или се занимават с нелегални дейности, които носят добри пари.

58

Анонимен

преди 1 година

Вие да сте видяли русофил със собствен бизнес?

57

до 59

преди 1 година

От какво има да я спасяват? България никога в историята си не е била по-добро място за живеене от днес.

56

Анонимен

преди 1 година

БРАВО,БРАВО. ВЕЧЕ СЪМ СПОКОЕН, ЧЕ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ...