59

Анонимен

преди 1 година

"Президентът посочи, че е важно експерти от МНС да видят последиците от бедствието" - аха, т.е. самата стена няма да я видят, както и последствията на источния бряг... И как по-точно ще се раззкрия кой е разрушил стената, след като самата стена няма да я видят... Това разбира се е риторичен въпрос, отсега ми е ясно тази "комисия" какво ще каже...

58

Пак

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца.

57

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ, ТИ И КИЕВСКАТА ХУНТА, СТЕ МАСОВИ УБИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ, СЪД ЗА ВАС И ЗАТВОР!

56

ИСТИНАТА!

преди 1 година

До Zelenski "Зеления наркоман не е украинец, а евреин и е наел 2 апаратамента в Лондон..............а *** му си купува скъпа козметика от Париж..............всичко води до службите на Англия !!!!"

55

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, ти извършваш години наред геноцид над руско-украинското население заедно с Киевската хунта, кога ще спрете да убивате народа там, кога? И пак сте гръмнали поредната стена да залее хората и населените места, три атентата в последния месец извършихте, срещу огромен бент, язовир, тръба за химикали! Зеленски, върви си, ***!И престанете да се отнасяте с украинците, като с роби, да ги гоните из сградите и с насилие да им връчвате призовки, въпреки, че не искат да воюват и умират!

54

читалище заря

преди 1 година

дайте два фурантрила на сандеца, че ептен е изплискал легено

53

това е тайна

преди 1 година

До Анонимен "Интересно защо украинската контраофанзива започна един ден след взривяването на язовирната стена"..........Тсссссссссссссссс!

52

Тенекий IV

преди 1 година

До Клеций II днеска украинците са взривили още един резервоар, под руски контрол който случайно съвпада с една от линиите на атака. явно им е било много лесно и са решили да се направят на интересни

51

IQ 3.14

преди 1 година

ако тва е "катастрофа" то кога ДС стреля срещу папата требва да е "нещастен случай". читалище. закривай

50

Чичо Манчо

преди 1 година

Путин заслужава клада. Няма мъчение от средновековната инквизиция , което да му пасне. Из-вер-г.

49

Анонимен

преди 1 година

Путин на въжето! Путин при Саадама!

48

до 62

преди 1 година

Смешно е третополов безплоден *** , да говори за тр0лски ферми. Особено ти ,

47

Анонимен

преди 1 година

международно разследване" ясна работата

46

Клеций II

преди 1 година

Миналата седмица тролските фабрики на Кремъл пуснаха версията, че украинците са взривили стената, за да спрат водата в Крим :) Сега когато руските войници обстрелват бягащите хора, сигурно пак нещо украинците са направили? В действителност държавата Русия е вредна за цялото човечество. Износител на терор, убийства, зверства, дезинформация и мизерия.

45

Анонимен

преди 1 година

Русия извършва големи престъпления срещу човечеството.

44

Анонимен

преди 1 година

И ще свърши като СП 2...

43

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо украинската контраофанзива започна един ден след взривяването на язовирната стена.

42

Анонимен

преди 1 година

Манипулирането на лайкове е признак на безсилие и отчаяние! Колкото повече работи тук ВПН а, толкова повече Украйна затъва и губи!

41

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия!

40

Анонимен

преди 1 година

Укрите са.Искали са да докарат авария на АЕЦ Запорожие и да се включи член 5.Имаха си всички подготвени речи,които после преработиха и вместо АЕЦ Запорожие са сложили "Каховка".Било си е подготвено,а на нас ни пуснаха статия на 5-ти вечерта,че има вече йодни таблетки...ами по-добре,че само с наводнение сме се разминали!А тези,които са измислили тази атака са ненормални!За малко са щяли милиони да унищожат,а ние им пращаме оръжия!