257

Анонимен

преди 1 година

Аз още преди мексец предвидих, че това невъзможно правителство ще се състои, защото го назначава посолството, за да обслужва безропотно американските интереси в украйна. И ето вече бързат да покажат, че са правилните хора. Ще си строшат крачката от бързане и престараване.

256

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 стотинки на вас никой неможе ви помогна руско ром ще си висиш с колегите от тролетарята от някоя бреза при депутинизацията

255

Левски

преди 1 година

помагаме си сами не ревем като руски шл.....юхи виж на вас московитите никой неможе ви помогне

254

Анонимен

преди 1 година

А на нас кой ще помогне? Едно яйце вече е 46 ст.

253

122 мм бг

преди 1 година

бам мускал на фламбе

252

Анонимен

преди 1 година

пригожин ще свърши одран на ца,,,рву,,,ли въпроса е кой ще е убощяря от Киев от блатото или от собствените му свиркаджий

251

Анонимен

преди 1 година

Още не е назначен и вече ПРЕДОСТАВЯ. Прав ще излезе Копейкин. И малкото останала техника ще дадем. А нас ще ни пази....дедовия. хахага

250

Анонимен

преди 1 година

Евреинът Зеленски и жена му са наели 2 апратамента в Лондон, май ще избягат там, като стане напечено..................тоя евреин няма нищо общо с украинците ..............той е ционист................те живеят от кръв и войни!!!!

249

ще има

преди 1 година

още много бой за фашистите-превратаджии с президент евреин зеления наркоман Зеленски и инструкторите от НАТО.................жалко за невинните жертви от Русия и Украйна...............момчета на 20-30 години....................война не се спира с оръжия.............но тоя тъ***пак Тагарев е за затвора....................с дисертацията от СССР стана професор и генерал от НАТО!!!

248

Тагарев

преди 1 година

написа дисертация в СССР..................после стана генерал от НАТО и професор с дисертацията от СССР........................сега ще дава оръжия да се убиват млади мъже и жени,,...................руснаци и украинци....................войната не се спира с оръжия................разберете го.................тъ***пи евроатлантици!!!

247

???

преди 1 година

Кога ще арестувате Путин........................я кажете...................или тоя тъ***пак министъра Тагарев да иде в Кремъл да го арестува...............генерал от НАТО и професор ..............защитил докторат в СССР................при руснаците..............сега ще дава оръжия на фашистите в Киев да убиват руснаци!!

246

Анонимен

преди 1 година

всяко второ лятяшто по вас 122 мм е от нас вървете на кайма московски бок,,,луци

245

Ехаа

преди 1 година

Все едно чета бъртвежите на 10 годишни аутеистчета/без да обиждам истинските такива/. Форумната VPN крава е способна да направи от всеки човек без позиция, заклет русофил.

244

Анонимен

преди 1 година

емилитротинетковото сборище не е спало бе

243

Тагарев съм

преди 1 година

Гадните чебурашки от в Московската академия ме хванаха да преписвам на дисертацията, за това станах военен експерт и министър в България.

242

Анонимен

преди 1 година

Дьржава без суверенитет и под вьншно управление ще прави това което и казват. Повече орьжия а яденето и цените не ги мислете каза бай Дьн по прякор деменцията.

241

Тагарев съм

преди 1 година

Бях за шарани на язовира, тъкмо подхраних мястото, когато руски терористи с кинжали го подплашиха към техният бряг.

240

Тагарев е трезво

преди 1 година

мислещ човек, който адекватно оценява действията на фашистите в Кремъл и по-конкретно тези на бункерния, дърт рептил... България трябва да помага на Украйна до пълното прогонване на чебурашките-роби на Мордор.

239

Анонимен

преди 1 година

Пропаднала дьржава най бедната страна в еврохалифата

238

мдаааа

преди 1 година

Тагарчук да го качват на един Миг и с еднопосочен билет за фронта и така хем ще помага та бандерите, хем Бг ще се отърве от б0клyка!!!