176

Така

преди 1 година

Русия е комунистическа страна, Китай също, а Америка бързо се е запътила натам. За толкова години и погрешни експерименти тези хора НЕ разбраха, че комунизмът НЕ работи. Преди се срути само Източния блок, сега ще се срути целия свят. То и аз искам да папкам безплатно и да не работя, ама имам морал.

175

Така

преди 1 година

Може да ходи навсякъде, в Америка вече е комунизъм, Тръмп има 20 обвинения, 600 редови американци, напълно невинни, гният във затворите че са оспорвали откраднатите с машини избори, големите компании забраняват свободата на словото, масово крадат чрез съдилищата, в същото време любимите на Костадинов Русия и Китай също са комунистически, така че горе-долу едно и също.

174

пасарела

преди 1 година

Нагаждачи и предатели като гледам имената на посетителите , абе вие нямате ли достойнство и българско съзнание !! Срам !!

173

Така

преди 1 година

Ето един ляв комунист, другите са десни комунисти. Голяма разлика, голям праз, всичките идват от бившето БКП.

172

Бонго Бонго

преди 1 година

България видя много лошо от русията.Първо нали ни освобождават от турско, защо ни разделят на две Българии? Второ срещу нас както и всички срещу обединението.Трето НАСЪСКВАТ СЪРБИЯ СРЕЩУ НАС С ЛЮТА ВОЙНА!!!! КОЕ Е ДОБРОТО В ТОВА????СРЪБСКА БАЛКАНСКА ВТОРА ПОСЛЕ 1 СВЕТОВНА 2 РА....АКО СИ УМЕН ЩЕ РАЗБЕРЕШ.

171

Мордор

преди 1 година

А в същото време стотици умират бавно около Херсон от наводнението предизвикано от рашистите. Гадната карма ще застигне всички ватенки и феновете им!

170

До Реалист

преди 1 година

Явно изобщо не схващаш реалностите. Няма такова нещо, като Русия-лошите, САЩ-добрите. Нещата далеч не са черно-бели, а много по-сложни. Но фактите са си факти-един безумец започна война в Европа, нещо което не съм си представял, че е възможно, че може да се случи по мое време. Тази война трябва да бъде спряна! Аз съм на страната на тези, които считат, че безумецът трябва да бъде спрян, а те са по-голямата част от човечеството.

169

Анонимен

преди 1 година

То лошо няма- да ходи. Ако що се върна брееее

168

Гледам си бтв и нова

преди 1 година

Ама ми е по-забавно да чета русофилските коментари за Орбан, Путин, иБрикс и всемирния отказ от долара. Голям смях пада.

167

Реалист

преди 1 година

До До РеалистИ как точно разсъждаваш, Русия е лошата, а САЩ и запада са добрите, като К.Петков - добри и лоши герои! Гледай си бтв и нова тв, не се занимавай с неща, където не са ти ясни.

166

Анонимен

преди 1 година

Волен, Валери, Каракачанов, Марешки, Бареков и некви други: Костя, чакаме те при нас, на политическото бунищe, да ни правиш компания!

165

До Реалист

преди 1 година

Давай го по-скромно, за да не се срамуват учителите ти от теб. Повечето сме имали добри учители, а моите наистина бяха добри и освен това ни учеха да разсъждаваме самостоятелно.

164

Анонимен

преди 1 година

До До РеалистХващай го ти, грам не си разбрал от това, където съм написал. Върни се в 4-ти клас, четене с разбиране, че бая ти куца!

163

Анонимен

преди 1 година

Точно той се готви за политик!

162

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Николай Марков по евроком, не си губете време с политици. Всички са едно и също.

161

Реалист

преди 1 година

До До РеалистСлушай пич, това, че Унгария е по-зле от Румъния може да се поспори, и другото, което е зависи си най-вече от народа каква ще е една държава. А относно даскалите и училището, само може да мечтаеш да си бил при такива учители, при каквито аз съм учил. Малко ми е по-висока общата култура от твоята, обзалагам се. Гледай си нова тв и бтв, и недей да пишеш глупости!

160

До Реалист

преди 1 година

Пич, преди 10 години Унгария беше няколко пъти по-добре отколкото България...и Румъния. В момента Румъния е много по-добре от Унгария като показатели, а България скоро ще е на една нога с Унгария. Не знам в кви училища сте учили, даскалите ви са за трепанне, заклевам се.

159

Анонимен

преди 1 година

Значи Русия ни счита за враг държавата а този Възрожденец им ходи на гости да ги уважи ?Кой после предава националните интереси а ?

158

До Реалист

преди 1 година

Наложеният със сила комунизъм малко зло ли е? Дори руснаците се отказахя от него. Хващай самолета за Северна Корея!

157

До Реалист

преди 1 година

И не сравнявай нашите политици с Орбан или Ердоган. Орбан винаги се дърпа, но в крайна сметка винаги подкрепя санкциите срещу Русия. Управници като тях се оценяват малко по-късно. Ако ти харесва там *** там да живееш!