17

....

преди 15 години

ETO TOVA E LICETO NA BALGARIA ! I MISALTA ! I 4ESTNOSTTA !

16

преди 15 години

ЪХЪ СТЛИН СЕ ЗАВЪРНА!! УРААА-А-А-А! А?

15

преди 15 години

мда има човек, има проблем. Няма човек, няма проблем. Тогава да няма човек!

14

преди 15 години

да ме извиняява чичко Сталин, но нашите "партийни другарки" му разказаха играта. Правилно "има човек - има проблем. няма човек - няма проблем". Даа вече си казахте окончателно че сте КРАДЛИВИ КОМУНИСТИИИИ!.

13

Бай Мангал

преди 15 години

Снощи с аверите от маалата одихме към центъра да направим малко проблем, че свършихме парите пък циганчетата гладни.Ама ние малък проблем само, не като управниците с големите проблеми.

12

преди 15 години

ЕТО ТАКА СЕ ПОДМЕНЯТ ЦЕННОСТИТЕ В БГ. С ПОДМЯНА НА ИСТИНСКИТЕ ИМЕНА НА НЕЩАТА. И ПОСЛЕ СМЕ "ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ" НЕ СМЕ РАЗБИРАЛИ РОДНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ. ЧЕ ТО НЯМА КАКВО ДА СЕ РАЗБИРА ТЕ СА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТОЧКА. ДОРИ НЯМА НУЖДА И ДА ГИ СЪДИШ. ДО СТЕНАТА И РАЗСТРЕЛ ПО ПОСЛЕДНИЯ "ИМАЩ ПРОБЛЕМ" БГ ПОЛИТИК. И ОПС ... "НЯМА ПРОБЛЕМ". ЩОМ СЕ БАЗИРАТ НА СТАЛИНСКИТЕ ПРИНЦИПИ " ИМА ЧОВАЕК - ИМА ПРОБЛЕМ. ТОГАВА ЩЕ ГИ СЪДЯ ПО ТЯХ - НЯМА ЧОВЕК, НЯМА ПРОБЛЕМ"

11

преди 15 години

Тъз *** откъде я изкопаха и нея, да и гледаме селската физиономия. Шо не ходи да дои крави или селски бикове, ами се писала министър на еврокражбите?

10

anonimen

преди 15 години

ste vi cvyr6at prikazkite po-poleka

9

преди 15 години

Да си откраднете от времето,да изпратите специалисти да огледат всички пътища на вода около населени места.Да си откраднете необходимата техника за предварително насочване на същата там където е възможно,че както е тръгнало ще ви върви по вода.

8

X

преди 15 години

БСП винаги е имало "проблем", защо пък трябва да търпим да създава "проблем" на цялата страна. Мога само да приветствам такъв повик, но нека и когато хората са *** - да казваме "имат проблем", тогава наистина всичко ще е ок просто България ще има "проблем". Мисля, че не трябва да казваме за една жена, че е грозна, *** и крадлива и че ни е срам да ни представлява /форумците, които го твърдят не са джентълмени/, просто, трябва да казваме, че е нещастна жена, жена, която има "проблем".

7

anonimen

преди 15 години

taka li smqtate da se zabravi..

6

преди 15 години

Еее това е добра идея, вместо "крадем" казваме "имаме проблем" и всичко е наред. Вальо топлото има проблем, митничарите имат проблем, *** имат по-голям проблем, най-голям проблем имат управляващите. Само проблеми, няма кражби, съдиите и те имат проблем и няма как да осъдят другите хора с проблем.Не знам как го виждате вие, но на мен ми писна от такива проблеми.

5

OLAF

преди 15 години

Тази разплетена домаджана освен да прави изцепки по медиите, за друго нищо не става. Скоро ще свършщи и нейната лебедова песен.

4

преди 15 години

щом почнаха толкова често да се шегуват с кражбите, българските политици за пореден път доказват, че наглостта е техен добродетел

3

преди 15 години

"Аз предлагам да сменим лексиката крадем, прибираме средства, нека да казваме, че имаме проблеми"Ех, да им имам проблемите на комунистите, щях да си живея като "Симеончо" :)))

2

HARD ROCK

преди 15 години

Значи така Плугчиева, вместо думата крадат, да сме използвали имаме проблеми. Ау колко възвишено, слушаейте госпожа, проблема сте вие, вашата партия, терористичната банда ДПС, бившия цар и марионетките му. Това е проблема на България. За последните - царедворците все още има някакъв шанс да си измият очите, ама за това се искат топки, та да ви заплюят и да предизвикат предсрочни избори. Всяка секунда с вас и вашата партия в тандем с бандитите от ДПС е пагубна за страната ни. Та така Плугчиева, имате сериозен проблем, народа не ви иска повече, и дори не може да ви понася, вследствие на което догодина ще си понесете здравия шут отзад :)))

1

Rosentall

преди 15 години

Как можа да се роди толкова грозна, пък на всичкото отгоре и глупава.