10

Сър Уилямс

преди 11 месеца

До 2 Ганев: Аз винаги гласувам за ГЕРБ на принципа на "най - малкото зло". Чини ми се, че ти си кон с капаци след като все още не виждаш, че при ГЕРБ всичко беше по - добре ... примерно ... цените на стоките, кризата с бежанците и т.н. и т.н.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не е приключило,просто жълтопаветният умнокрасавитет се активира срещу шепа центове в подходящият момент,тая вмирисана своолач е далеч от демокрация и ценности това са просто едни едни добре обработени гладни ***!

8

До 2

преди 11 месеца

Добре че сте вие умните избиратели на Славуца, на БСП и копейките, при вас е съсредоточен интелекта

7

Христо Христов

преди 11 месеца

А какво казват от Посолството?

6

Сър Уилямс

преди 11 месеца

От тази коалиция (точно това е ), ГЕРБ ще изгубят 1% , ПП + ДБ ще изгубят 10 - 15 % ... Бай Бай на Киро, Хасан и Овчаря!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Използваха шараните колкото можаха и пак ще намерят начин да ги използват. Те още си лаят по Бойко

4

следвамехронологията

преди 11 месеца

Разломът не е приключил, момченце. Точно това посланическо правителство превърна разлома между народа и слугинската власт в истинска пропаст.

3

Алекс

преди 11 месеца

С тази коалиция ПП/ДБ се самоликвидира.Просстто Киро доказа прякора си.Местните избори ще са пълен провал за ПП/ДБ.На тази база ББ ще поиска предсрочни избори и ще им набие шута.

2

Ганев

преди 11 месеца

Отново в отчаяна защита на ГЕРБ.Хайде по-спокойно.Обшеството съвсем не е обикнало ГЕРБ и ДПС .Тяхното предимство се дължи на електората им ,тези избиратели на ГЕРБ са като кон с капаци,ще си гласуват за тях и потоп да стане .А пък тези на ДПС гласуват под строй ,даже и не знаят за какво гласуват.

1

Ебачо FORZA

преди 11 месеца

Тия неща са ни ясни бе брат.Да живее новото правителство на ПП ДБ ГЕРБ Сдс