179

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко ще се преглътне. Като мине време, даже ще ви е приятно да си спомняте.

178

Каква подигравка

преди 11 месеца

Лорер: Пеевски стана редовен гост при нас

177

Анонимен

преди 11 месеца

Защо избирателите на ПП и ДБ са им провиснали носовете тия дни----На ДСБ всичко им е наред и всичко върви по план. За трети път успяха да помогнат на посестримата в Европейския парламент партия ГЕРБ да влезе в управлението на страната, като двете организации ще имат значително влияние върху разпределянето на идващите в страната европейски фондове, както и върху издигането на прокурорите и съдиите, които ще контролират дали парите се разпределят законно.

176

Вьзмутен

преди 11 месеца

Как се исплюха в лицата ни - кирил, асен и христо като се саюзиха с бойко и шиши

175

Красимир Петрофф!!

преди 11 месеца

Защо избирателите на ПП и ДБ са им провиснали носовете тия дни - дали щото Делян Пеевски и Христо иванов ще правят заедно конституция, дали щото Бойко Борисов управлява с техния мандат, дали щото предадоха всичко що имаха ?!? Дали се чувстват из.бани избирателите ?!?

174

Анонимен

преди 11 месеца

Мравоядът грантояд Ристю е роден да пълзи а не да лети,неговият цял съзнателен живот е минал точно под това мото-пълзене!

173

Вьзмутен

преди 11 месеца

Пп и дб свалиха кворума с вьздьржал се за да бьде избран пеевски мръсни слуги на бойко и шиши

172

Анонимен

преди 11 месеца

Единствено ПП-ДБ гласуваха против Пеевски!! Всички други партии го подкрепиха!!--------Това е лъжа. БСП гласуваха против и нямаше въздържали се. Лидерите на ПП-ДБ гласуваха "въздържал се".

171

Анонимен

преди 11 месеца

За последното денонощие са унищожени 1500 човека. Това не са терористи, а добре обучени бойци разполагащи с добра западна техника и не трябва да се подценяват. Унищожени са също така и 26 танка, 14 пехотни бойни машини, 50 бронирани машини.

170

Анонимен

преди 11 месеца

Шарлатаните от - пп сами си видяха сметката с подкрепа за кабинет шиши и боко

169

Анонимен

преди 11 месеца

Може да отнеме много повече време, отколкото ни се иска , но ще дойде момент пп да видят сметката на дпс.---------Това ще стане преди да видят сметката на Борисов и ГЕРБ, или след това?

168

Анонимен

преди 11 месеца

Единствено ПП-ДБ гласуваха против Пеевски!! Всички други партии го подкрепиха!!

167

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "ще дойде момент пп да видят сметката на дпс." ------------ видехме я вече тази сметка... такава сметка, че и боко и пеевфски миришат на препарат за пране хахахахахаха... еваси.. още има и.иоти дето вярват, че подмяната не са просто една перална машина с единствената цел да върнат боко на бял кон..

166

Вьзмутен

преди 11 месеца

Те - пп и дб са слуги на бойко и пеевски всички протестиращи го видяхме

165

Христо Христов

преди 11 месеца

"... тя трябва да е единствено и само комисия, която се занимава с европейските стандарти в областта на правосъдието" - като холандския стандарт, където отказват да изслушват свидетели на защитата "в името на холандското правосъдие".

164

Анонимен

преди 11 месеца

Може да отнеме много повече време, отколкото ни се иска , но ще дойде момент пп да видят сметката на дпс. И това въпреки цялото съпротивление от итн , възраждане и герб , помагащи на пеевски да се добира до каквото желае в държавата .

163

Анонимен

преди 11 месеца

А сега кажете ,че Путин и Русия са виновни за това що става у нас...

162

Анонимен

преди 11 месеца

До Ужас, абе копейките сте по-прекарани от нас: ние ще преглътнем г-н Пеевски, но България си гарантира евроатлантическия път - до няколко месеца ще е в Шенген, а до година и половина в Еврозоната, отново пращаме оръжие на Украйна, а вашата партийка се оказа контролирана от ДПС!?!

161

Путин загуби

преди 11 месеца

Путин загуби власт: Зеленски информира западните партньори, че Путин вече не е същият и най-важното сега е да не спират и да продължават да дават пари и оръжия Чувствам, че нещата се променят. И мисля, че неговите (на Путин) бизнес партньори са загубили доверие в него. И това засяга както военните, така и много други неща. Путин загуби властта, която имаше.

160

мобилизация

преди 11 месеца

Войната е на прага ни: Група желаещи държави от НАТО може да навлезнат с войски в Украйна, обяви бившият генсек на блока Расмунсен