40

Анонимен

преди 1 година

Ако няма проблем значи има проблем.

39

х

преди 1 година

Да живеят Извинземните и Ескуствения Интелект и ние покрай тях !

38

Xaxa

преди 1 година

А бе тия сатанисти ептен ни взимат за некви безмозъчни същества и лакеите им като така наречената "медия" днес бг пишат ли пишат кретенските "мисли" и лъжи на всеки глобалист, който им дава грантове. То не бе "пандемии", то не бе "глобални затопляния", то не бе пеdoфилска пропаганда, очевадното пръскане и отравяне на почвата с алуминий било "конспирация"... Сега ни подготвят поредния цирк с "извънземни" чрез холограми и ние трябва да им "вярваме", ахахахаха.

37

Чичо

преди 1 година

Този и.и. още не се е научил, че не от всяка лъжа може да се направи истина.

36

Начетения

преди 1 година

До Щерю--------Алберт Айнщайн националния празник роден на Израел 14 май след войната в интервюта признава публично:"АЗ вярвам във БОГ а после тихичко допълва НО НЕ ВЯРВАМ В ЙЕХОВА и ЮДЕИЗМА после пак тихичко допълва АЗ АЛБЕРТ АЙНЩАЙН НАИСТИНА СЪМ ВЯРВАЩ ВЪВ БОГ НО ОНЗИ НАУЧНИЯ БОГ НА НАУКИТЕ...........................Та има и такива вярващи във Бог

35

Анонимен

преди 1 година

Байдън вероятно е паднал от такъв кораб. Освен да им се обадим да си го вземат?

34

Анонимен

преди 1 година

Хаха американците съвсем ни вземат за мезе

33

КаскетЯ

преди 1 година

Ха,ха... на Дедушка Мудак от Кремля му треперят вече га щите, така че стига сте го плашили!

32

Щерю

преди 1 година

Конспиративни юдейски нагласистики и измислици - за да премахнат вярата в Господ Исус Христос и да съборят водещата роля на християнския мироглед; та ционистите да са господарите на света...

31

Ала-бала

преди 1 година

А зелените човечета къде ги държат?

30

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е невъзможно само на земята да има живот.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако написите върху измервателните прибори не са V, W, Hz..., а В, Вт, Гц, това би обяснило произхода на НЛО.

28

Анонимен

преди 1 година

С такива служители и такова разузнаване, дето ръси такива небивалици. на Путин няма да му е никак трудно да "гътне" американците ако пожелае. Просто трябва да изчака още годинка - две и готово!

27

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на измислици. Това са някакви празни приказки за отклоняване на вниманието.

26

Анонимен

преди 1 година

27 ами хайде да ти дам идея, руските самолети не винаги включват трансподерите и янките се посират от неиндетифициран летящ влад от планетата криптон. А за сплав янкито се оплакало че не може да разбере каква сплав са използвали руснаците за ракетните двигатели РД които наса купуваше.

25

Анонимен

преди 1 година

Хохохо Мери кристмас.Аре фЪргайте атомчето вие руснаците и те и да се приключва тая мъка.

24

Ноздрилдамус

преди 1 година

До Анонимен 23: "Коронавирус, война, извънземни..." - четирите конника на апокалипсис, който може и да почака. Нали си чувал кой е четвъртия конник?

23

Хипотеза

преди 1 година

Понякога си мисля, възможно ли е отделни държави да произвеждат шпионски съоръжения, които приличат на нещо, което може да мине за космически кораб, създаден от извънземни? Възможно ли е да се произвеждат такъв вид сплави, които да създават впечатление, че са с извънземен произход и от тях да строят въпросните съоръжения?

22

Ракета

преди 1 година

А тука някой мислат да се бият с американците! А ония кравари са си послали дебело и на съвсем друго ниво! Ходи ти да са биеш с гегата срещу лазарните саби и телепорти, че аз нещо нямам желание!

21

Анонимен

преди 1 година

Путин пак ги е взел за мезе. Да прегледат внимателно за надписи на кирилица от типа "Сделано в СССР" или "Сделано в России".