52

Анонимен

преди 1 година

пп и дб с помощта на жълтопаветните безработни бираджий, дойдоха на власт за да се борят с герб. С коалицията герб пп-дб ще приемем истамбулската конвенция, ще приемем геi културата, ще даваме пари на укронацягите и т.н.

51

Анонимен

преди 1 година

Няма да има мобилизация, ще пращат там за пари, ЕС ще даде пари, ще отделят пари от бюджета, ще се намерят 20-30 хиляди за добри пари да заминат за украйна, а може и повече, при тази мизерия и безисходица в България, освен това Русия е рухнала, всички световни демократични свободни цивилизовани медии го казват и повтарят вече от една година, Русия е рухнала финансово, икономически, армията и в окаяно състояние, Украйна вече победи, докато стигнат до фронта и Русия ще бъде вече победена.

50

бай Ставри

преди 1 година

Гълъб Донев и Радев освободили зам. министрите, НО са забравили да освободят всички областни и зам. областни управители, както и шефовете на службите....Скоро и това ще стане....

49

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поеади липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

48

една година Буча

преди 1 година

Какво става с Буча? Мина една година? Жозето и Урсула и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове, постоянно ги въртяха в медиите, а оттогава цяла година вече нищо за Буча! От какво бяха умряли тези хора чиито тела показаха на пътя, от какво оръжие, при какви обстоятелства, по кое време, на какво място? Каква е тяхната самоличност? Нищо! Пълно мълчание!

47

Българин

преди 1 година

Уффф б.е русофили не ви се получи със пропагандата за мобилизация...което между впрочем е насаждане на страх и е подсъдно....сега САЩ ви е в устата. Ще се стане като с ваксините оказахте се ваксинирани...ще се окажете най-големите поклонници на САЩ!!! Я измислете нещо смислено щото дотук сте провал!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Минусите секнаха. Сигурно имат оперативка в тролфермата да дискутират кво ше правят оттука нататък. Смисъл няма от това мероприятие, другари. Пак от сутрин до вечер ще четем едни и същи дришшни за инфлацията, дълговете, профицитната търговия на Русия, иБрикс и кви ли не още измишльотини. Само двама трима са на амбразурата засега, но утре очакваме глупост след глупост.

45

Само в България

преди 1 година

Може да си ревал по всички места, как ще измиташ корупцията, и после най-нагло да заявиш на онези дето са скачали с тебе, че трябвало компромиси.

44

Анонимен

преди 1 година

новите ще започнат по същия начин.... Ще искат всички институции да станат техни..

43

4444

преди 1 година

Истината: Не знам Гълъб Донев какво предава, но държавата не функционира. Тотално е запецнала всякаква дейност, във всички сфери. Само пичовете с кинти, които ражда България са добре. Това са фактите.

42

Сега

преди 1 година

Шоуто започва настанете се и гледайте.....скоро ще излезе Пеевски в нова роля.

41

Майора

преди 1 година

Нищо друго не може да се очаква от разединителя на нацията Радев, по негова молба са освободени всички зам. министри за да няма приемственост!

40

Анонимен

преди 1 година

Не може 3% предатели да тровят Бг докога????

39

Анонимен

преди 1 година

Призовавам, ако има останали истински читатели а не тр0л0ве в тоя сайт, просто спрете да пишете. Няма смисъл да се обяснявате на неадекватен, който пише няколко заучени простотии . Ние сме русофили, путинофили, *** и т.н. Те друго не знаят, и да им обясняваш, че те боли к...а за Русия, за САЩ, за тях това е неприемливо. Ей такива предатели ще управляват, надявам се за кратко

38

До БРАВО

преди 1 година

Има си хас да не обявите лош старт на правителството. Румен рублата и гълъбарника му направиха всичко възможно да саботират съставянето на правителство, днес не е изключение, голямо мрънкане падна.

37

Баце

преди 1 година

Улеснява те бе ***. За теб оставя да разчистиш гербаджийте на по ниско ниво - шефове на агенции, директорчета в министерства, управителчета, секретарчета на служби ... нали това беше плана на Козяк.

36

Анонимен

преди 1 година

Америка дължи 31 трилиона долара. Кога ще бъдат върнати тези пари и кой ще ги връща? Уникален хегемон, длъжник. Да обърна внимание, че в момента и ние дължим пари и продължават да се теглят. Преди 33 г. не сме дължали пари, напротив много страни са дължали на нас. Какво стана през този прословут 33 годишен преход? Настана ужасна демографска катастрофа, бедност и задлъжнялост. Още ли сте уверени, че държим правия път? Вас питам демократчета и либерастчета...

35

Анонимен

преди 1 година

Дрън брън *** ЕС искаме бе НПО и САЩ независимост

34

Анонимен

преди 1 година

След 33 г. демократично възпитание, жертвите по пътищата се увеличиха стократно.Тук караме най-неизправните и стари коли в света и караме по най-разбитите пътища в света. За 33 г. БГ се превърна в една западна автоморга. От старите коли въздухът е толкова замърсен, че белодробните отделения в болниците са пълни. Ето до това ни доведе настоящия демократичен режим. Толкова добре живеем в ЕС, че хората нямат пари да си купят нови коли, затова пък всяко семейство има по 4 стари катраника.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36. Къде пак на пращаш да бягаме бе кой си ти бе