205

Анонимен

преди 1 година

Дори да ги напсува човек не заслужават.

204

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Хора, ставайте и да ги заличим тези западни *** Сорос Денков, Мария Габриел - съпругът и шеф на "лабораторията" дала фхалшиви резултати след което са избити хиляди животни в България. Тодор Тагарев - яростен подръжник изпращането на български войници в Украйна, Тандем Вътев - неговата фирма не знае що е българско месо за продуктите му, Иванка Шалапова - фондация "За нашите деца" - Сорос, Истанбулска конвенция Асен Василев - законно-незаконно, и като срутим всичко за 4 години ,кой от къде е!

203

Ралчо Търговеца

преди 1 година

ПП-ДБ + ГЕРБ + ДПС(ОТ ДНЕС) = В Н Л !Колко *** народ сме.....

202

Ихааа!

преди 1 година

Па плеснаха с ръце и се прегърнаха ! Каква идилия - мутри и шарлатани заедно се сдушиха , за да могат по-комплексно да крадат ! Досега ни ограбваше само една партия , от днес вече ще са две партии ! Множат се крадците - разбраха , че стадото , което 500 г. + 45 г по-късно стоя в робство , никога няма да съди грабителите и поробителите си ! Е, за 2 г. вкарахме вълците в кошарата( държавата) , дадохме им властта да ни грабят както си поискат доброволно ! Честито , про.сти българи !

201

Top G

преди 1 година

Честито на гласувалите за ПП-ДБ

200

Анонимен

преди 1 година

Продадоха се,купиха ги.Враговете станаха приятели заради парите

199

Анонимен

преди 1 година

Във времената на извадените мечове, договорняците не струват дори и хартията, на която са написани.

198

Анонимен

преди 1 година

Пеевски вече е от добрите, не ли време за шеф на ДАНС!

197

Вирус

преди 1 година

Не знам, дали ще свалят Гешев. Но ако се приеме Истанбулската конвенция, Кокорчо може да се ожени.

196

Сделката

преди 1 година

Борисов получи МВР, за да се пере. А Кокорчо финансите, за да краде.

195

Фразата

преди 1 година

Обещай им и после не го изпълнявай! Радев им направи правителство, за да свалят Гешев, но основната им дейност беше кражби. Същият резултат ще е при Борисов.

194

Задачата на Коалиция

преди 1 година

им е: влизане в еврозона, и изпращане на контингент участие във война. Както и ЛГБТ Конвения. Променят ли закона за БНБ с България е свършено. Еврозоната устройва само политици и банкери. Политици да изхарчат резерва, и да се облекчат условия за теглене на заеми. Банкери отпадат изисквания за повече гарантирани резерви и увеличаване на финансови спекулации - деривати и други. Което ще доведе до банкова криза и фалит на България, чрез които ще бъдат ограбени последните ни останали ресурси и актив

193

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНа Румен Радев какъв му е морала??? Айде чиба к0мунисти умрели.

192

Анонимен

преди 1 година

Натрапват ни се абсолютно безкрупулни хора, със съмнителен морал, а някои от тях и не особено интелигентни. Та те, заедно с едни други, които са доказани крадци, но по-обиграни, прибрани и не толкова дразнещи запретват ръце да седнат на трапезата.

191

Анонимен

преди 1 година

И Денков и Христо Иванов са бивши министри на Баце, а Атанасов 3 пъти е подкрепял ГЕРБ, като основен коалиционен партньор. Реално кабинета е версия ГЕРБ 2.0

190

Анонимен

преди 1 година

Изчегъртването приключи

189

VDCH

преди 1 година

До Анонимен - 219. Единствените пари спрени на тройната коалиция бяха един проект на пътната агенция, както и пари за земеделие, благодарение на лъжите на Калина Илиева. Останалото са литературни съчинения. но най-важното е, че 2009 г. външният дълг беше 9 млрд., а сега не знам вече колко е.

188

До 223

преди 1 година

За съжаление много прав .....това сме ние ... вече няма Ботев няма Левски ......само стадо без топки

187

Анонимен

преди 1 година

218 Излизане от ЕС и НАТО, изобщо не трябва да се коментира, обсъжда!! Руската путинистка партия "Възраждане" трябва да се забрани със закон, за дейност против държавата и оспорване на решения на българския парламент, както и договори, по които България е страна.

186

Анонимен

преди 1 година

разберете се за събаряне на злосторника!! стига с тези конст. промени!