296

Анонимен

преди 1 година

Като не го дава може да му го вземат и без да го дава. Но до колкото се разбра от записите Христо Иванов имал план как да го размотават случая и да не му го отнемат.

295

Анонимен

преди 1 година

ББ много добре знае, че когато саковете и чекмеджетата не са пълни, той започва да става ненужен и ще бъде "преместен на друга длъжност". Това го чака! Поведението му в момента е на удавник за сламка.

294

срамота

преди 1 година

По-жалък е и от бай Тошо ,на когото беше шофьор и прислужник.Никакво достойнство ,никаква чест ,нищо мъжко няма в поведението на бившия слу.га. Страха е взел и малкото ум ,който се луташе в голямата му глава...Жалко същество.

293

Анонимен

преди 1 година

Президентът работи за "Възраждане" и тероризира 2-те най-големи партии точно преди избора на правителство. Може би иска да продължи да управлява безконтролно и да раздава решения от последна инстанция. Оформя се ДИКТАТУРА на Радев! Събудете се най-накрая!

292

Анонимен

преди 1 година

Всички, които уж стягат правителство казват едно и също: "Трабва да направим това правителство, като сме наясно, че при следващите избори я ни има, я ни няма". Това показва колко е червено желязото е момента. Като ти се налага днес да спасяваш кожата, за утре не мислиш !

291

Анонимен

преди 1 година

Хаха, каква каша! Президентът се опитва да се оттърве едновременно от Борисов и от ПП. Зад него стои копейковците от "Възраждане", кото се представят за най-некорумпирани или лъжеца вика дръжте лъжеца. Да не взема пак да вдигне юмруче на площада и да заяви БГ нама нужда от корумпирано НС и партии, а аз съм началото и истината и жовта!

290

СПРАВЕДЛИВ

преди 1 година

Адвокат Менков е наясно че Тиквун ще лежи в дрънголника до края на живота си.И Боцко оцапа крачолите...Трябва веднага да му се отнеме паспорта и да бъде арестуван , вместо да бръщолеви лъжи по медиите.

289

Анонимен

преди 1 година

Само едно да Ви кажа - това. което става в страната от няколко месеца е умело режисирано. Съветвам Ви да не се палим толкова, че не знаем какво ни чака в следващите действия. Знаят единствено кукловодите!

288

Страх…

преди 1 година

Боко окаля калниците хахаха

287

Пешо

преди 1 година

Боко е за затвора, Киро, Асен и компания също и още много други политици, но за съжаление така са си оплели конците, че са недосегаеми, ще бъде чудо ако някога ги арестуват, но не за 24 часа, а с постоянна мярка.

286

Анонимен

преди 1 година

"Най хубаво аз управлявам държави, няма по подготвен от мен"

285

Анонимен

преди 1 година

Бочко го е страх. Като лъжец бе осъден вече няколко пъти. Иначе казано - доказан рецидивист. Ако го осъдят за кражбите става - доказан крадец! От там има само още една стъпка - да докажат , че е и убиец или поръчител на убийства. За последното има улики. затова ще държи здраво за парламента, в който преди хич не обичаше да влиза.

284

Анонимен

преди 1 година

плевнелиев като виден от гоце делчев българин с къща в кипър

283

Анонимен

преди 1 година

ЕЕеее! Това нещо Ви управлява 14 години имайте малко респект!

282

Анонимен

преди 1 година

Боко големия мъж който е на път предаде родината в полза на САЩ

281

Анонимен

преди 1 година

щото си чист като сълза и за това няма да го дадеш, нали?...

280

Тонка къде си бе

преди 1 година

Имаше един върл защитник на ОПГ ГЕРБ който щеше да прелита с Ф-ките над Бузлуджа, щеше да има Борисов 4 че, и 5 а то се оказа че, нито Ф-ки имаме нито кабинет на Бописов. Тонка знам, че четеш писах ти, че Борисов вместо да строи некачествени и супер скъпи пътища е по добре да построи затвор, че ще му е нужен. Оказах се прав а ти в момента си с никнейма Зозо. Стила на писане и простотиите няма как да не ги познаеш.

279

Киро Канадеца

преди 1 година

Ще браним г-н Борисов до последния жълтопавеец, Слава Украине!

278

Анонимен

преди 1 година

На България не й е нужно правителство, подкрепяно от корумпирания Борисов, даже и това правителство да ни отърве от управлението на служещия на руските интереси Радев. От трън та на глог! Вашингтон и Брюксел ни натискат за корумпирано, но не проруско правителство главно да осигурят български боеприпаси за Украйна. Българският интерес е измитане на цялата ни продажна полотическа класа и ново наципнално патриотично управление.

277

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че няма да се откаже доброволно, затова и Тиквон не се отказа от депутатствуването си, както правеше преди. Важно е, че ако не се направи правителство Събранието се разпуска и Тиквон птново става уязвим за непосредствено арестуване. Затова и ПП могат да го изнудят да подкрепи тяхно правителство без да му правят нокакви отстъпки.