75

Smurf

преди 11 месеца

Казано на кратко Герб предалагат Владко Горанов за министър на финансите , но отговорността ако пак изчезнат едни 600 милиона да я носи Асенв Василев

74

Герб

преди 11 месеца

Много настояват да се омажат с лай ната на ПП!

73

Анонимен

преди 11 месеца

Едните откраднаха милиарди , 1/3 асфалт го няма , саниране , метро , отвсичко строено е крадено !Другите не са у ред , който много лъже оглупява . За нищо не стават като детската градина са !И сега тези, щели да оправят България.Те са за бракуване , ама да върнат парите в бюджета !

72

Анонимен

преди 11 месеца

Тлъстият похотлив крадец Матю Харев, защо не е в затвора ?------Щото с перачките от ДСБ и ПП ще променя конституцията, за да определя как трябва да живеем.

71

Маре

преди 11 месеца

И да направиш кабинет, след два мисеца ще има вот на недоверие! Или революция!

70

Дългопришков

преди 11 месеца

Превод: ГЕРБ искат тотално и безвъзвратно подчинение. От пералнята на Борисов ПП се превърхана в мръсно бельо което сега Борисов трябва да изпере, а той никога няма да го направи. И сега за да не отидат на избори където ще са занулени ще изпълнят всичките му прищевки. Министри, служби, регулатори няма никакво значение. Което и назначение да предложи Денков - това е назначение на Борисов. По-брутално унижение в политиката няма в историята на целия свят. Браво ПП влезнахте в историята.

69

Посолствота

преди 11 месеца

Много я е натиснало Марето и Боко!Готови са с ПП и от затвора да ухравляват!

68

Анонимен

преди 11 месеца

Добре че цялото въоръжение замина за Укрия че щеше да има кръвопролития но сега няма такава опасност. Няма такава държава.

67

Зозо

преди 11 месеца

До Анонимен ... народа ще ги изгони по трудния начин .... Хахаааа, като вчера пред президентството ли? 15 - 75 годишни, опикани русофила :))))))))))))))))))))

66

Христо Христов

преди 11 месеца

До До Габриел/74 "И мислиш че така се постига стабилност в държавата и се връща домершето на народа?? Луда ли си?" - Ц. Тя е ЕС комисар и споделя ценностите на Брюксел и ЕС - тези за които 90% грасуваТЕ. Факт.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Тлъстият похотлив крадец Матю Харев, защо не е в затвора ?

64

Анонимен

преди 11 месеца

Ще направят,няма как ...и на двете партии им трябва власт! Ако не са те,не се знае кой ще дойде и дали няма да сложи нормален прокурор и съдия . На ясно са ,че народа е търпелив,а и медиите са на посолството,ще наредят нещата за "благото на хората" естествено....

63

Христо Христов

преди 11 месеца

Няма по-добро демо какво Е ЕС от поведението на ПП/ДБ и що е то евроинтеграция от управлението им. НО местният про'с'так е неграмотен, некадърен, мързелив, т'п и про'ст и чака нямой да му ДАДЕ "европейска МРЗ".

62

До Габриел

преди 11 месеца

Значи ОЩЕ искаш да правиш правителство с хора които прокуратурата разследва за държавна измяна !! И мислиш че така се постига стабилност в държавата и се връща домершето на народа?? Луда ли си?

61

баце

преди 11 месеца

Тази стана за смях .....

60

До 68

преди 11 месеца

Говориш като нагъл третополов наведен към ппдб. А момент, ти си такъв

59

Що бе

преди 11 месеца

Боко няма ли да го перат?

58

Анонимен

преди 11 месеца

Ако имаха капка достойнство трябва да се откажат и да не стават за смях повече. Ако съглашателството успее народа ще ги изгони по трудния начин.

57

Зозо

преди 11 месеца

Малко хумор: Журналист към Стоичков - Ройтерс каза едикакво си? Стоичков - Коя е тая госпожа? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 11 месеца

Ще трябва да се прави правителство, защото Радев е твърде преял с власт. Нагушил се е като пеликан, пипнал е и Гешев да му изпълнява поръчките.---------------Герберите сте много нагли. И много лъжете. Да не говорим за кражбите.