73

АНАЛИЗЪТ ПОКАЗА

преди 1 година

На запад разбират САМО от грубата сила. Време е руснаците да си актуализират вярата в човешкото!

72

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да пише пропагандата, украйна е минало свършено.

71

Анонимен

преди 1 година

Копейке умирисана колоната е няма независимо дали ти харесва или не. И не се оправдайте с плоските ви небивалици за маньоври, чували, котли и други оправдания на некадърните руски пияни военни гащници

70

клоунчета

преди 1 година

Наркоса толкова бой яде, вие още си мислите че вярват хората на лъжите ви XD

69

АноНимен

преди 1 година

Мордорския режим в Киев сега плаща за издевателствата които извършва 8 години. Мордорския режим ще падне и Украйна ще бъде пазделяна а Русия ще си вземе изконните си земи.

68

Анонимен

преди 1 година

"Я ни отвори малко къде да видим за 64 километровата колона" Толкова сте задръстени, че няма отваряне баце

67

Ей

преди 1 година

Защо не пишете че преди ден в Киев е ударена с ракети сградата и бункерите на Украйнското ГРУ?!Два дена земята се е тресла от взривовете.

66

от 90

преди 1 година

контРааааофанзивата е факт, нали кравари?

65

Анонимен

преди 1 година

Е сега няма да обучавам и скъсаните копейки как да си търсите информация която ви интересува. Повярвай не е толкова сложно просто трябва да се престрашиш. Но е факт, че колоната отдавна я няма и Киев си е свободен!

64

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с великата украинска контаофанзива дето трябваше да е средата на май най-късно? А, да! 8 дрона пуснаха над Москва. Велика контаофанзива., краварски умирисници!. Муахахахахахаа

63

Факт

преди 1 година

Няма Руско ГРУ.

62

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците,не се хвалят "гръмко" на ляво и дясно!-:) Унищожиха ли поне 45 % оръжията влезли в Украйна? Унищожиха ги! Ако не са и повече! Държат ли фронта? Държат го! Къде е прословутото "контранастъпление"? Та лятото дойде! Есента ли чакат Укрите? Нека си Чекат!

61

Да

преди 1 година

Глупости.

60

Анонимен до 71

преди 1 година

Я ни отвори малко къде да видим за 64 километровата колона ? *** имаш ли си представа какво направиха Руснаците въобще ? За лъжлив маньовър едва ли си чувал понеже Руските сили които влязоха в Украйна бяха като количество малко даблудиха Укрите, че ще атакуват Киев и блокираха 100К групировка да пази града. След това тази прословута колона се отегли но блокира голямо количество войска. БТВ-то като снима имаше 5 камиона и няколко стари БТР имаш ли предсава какви глупости твърдиш.

59

Анонимен

преди 1 година

Американското, а не украинското разузнаване. Нали се сещате какво се случи в Афганистан само 2 седмици след като се изтеглиха американците? Същото ще се случи и в Украйна ако щипнат американците.

58

Анонимен

преди 1 година

Предполагам знаеш как се използва поне в YouTube търсачката?

57

Анонимен

преди 1 година

На вуйчо ми на негов колега съсед каза, че последните удари с ракети в Киев и Лвов разбили бункери с офицери от нато. Май не се пише по тези медии. На кого да вярвам.

56

Анонимен

преди 1 година

Буданов е изключително дръзко момче. Изпратил е жена си която също работи в ГУР да преговаря с гламавите руснаци за размяна на кума на Путин Виктор Медведчук срещу бойци на Азов. Руснаците изобщо не са разбрали че това е жената на Кирил Буданов. В крайна сметка след пазарлъци гламарите освобождават 50 бойци на Азов за Медведчук.

55

Анонимен

преди 1 година

Не виждам кво им е на цените по магазините при положение, че не получаваме известия за окопите по мейл. А пък ако не ви харесват цените винаги можете да потеглите към матушка рай, ама не ви утърва нещо

54

Анонимен

преди 1 година

до 71 Да ми едно заглавие на клип, НЕ ЛИНК за да не го изтрият където се показва как е разбита 64 километровата руска колона край Киев, вмирисан смеееешен жалъък кравар? Муахахаха.. Аре давай ве, краварски смешнииик!