56

У бре

преди 1 година

Какво сте заплакали на европейския гроб? Темата на статията е, че Саудитска Арабия купува руските деривати, а продава своите в ЕВРОПА.Какво я касае Европа руския износ,който е приключена точка за нея? Май Вие се вълнувате повече!

55

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите се радвам, че съм в страната на 80%-ните де би ли, защото 100%-ните са извън България, в Европа! @53 трябва да си много необразован за да поставяш такива въпроси! Да Саудита са социални търговци и продават за по малко отколкото са го купили! Не знам откъде си взел тези познания, но във всеки случай не са от соца! Това може да е резултат от познанията само на 33-я пол от втората епруветка на третия рафт в лабораторията преди тоалетната!

54

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите се радвам, че съм в страната на 80%-ните ***, защото 100%-ните са извън България, в Европа! @53 трябва да си много необразован за да поставяш такива въпроси! Да Саудита са социални търговци и продават за по малко отколкото са го купили! Не знам откъде си взел тези познания, но във всеки случай не са от соца! Това може да е резултат от познанията само на 33-я пол от втората епруветка на третия рафт в лабораторията преди тоалетната!

53

Язе

преди 1 година

А бе тия, дето са ми сложили минуси на официална ктатистика за Г7 и БРИКС - що са тия минуси?? Май и официални данни не ви харесват? ;) Ири не може да си ги намерите, щото сте достатъчно обратното на остро? :))))

52

Анонимен

преди 1 година

Паля тротинетката и отивам да видя така ли е.

51

Що да добиват?

преди 1 година

Като могат да купуват на евтинийка и продават по-скъпо с надценка.

50

До 55

преди 1 година

Защо и е на Китай да купува от С. Арабия като може директно да купува от Русия? Май не си наясно как работи икономиката.

49

Умрех от смех

преди 1 година

А ние още мръзнем ли,мръзнем поради спирането на руския газ и заради включването ни в списъка с неприятелски държави.Просто не знам как ще оцелеем! :-)))

48

До 53

преди 1 година

А къде пише че е гарантиран доставчик? Арабите имат договори с Китай за 30 години напред! С Европа не! Продават по накой танкер! Слидователно като купуваш на дребно и без договор е по-скъпо!!

47

Анонимен

преди 1 година

Успехът на Европа е,че има гарантиран доставчик и няма нужда от запасяване,както миналата година - а транспортът Русия - СА - Европа кой го плаща, според теб??? Още в 4-ти клас се учат свойствата на триъгълника - всяка една от страните е по-малка, от сбора на другите две страни. Ама вдлъбнати тъпоъгълници като теб това не могат да го проумеят. То затова са такива цените в магазините, защото санкциите убиват икономиката на Еврозоната.

46

Анонимен

преди 1 година

А къде в статията пише, че арабите продават скъпо? Саудитска Арабия става най-голям износител - това е темата! И КОЙ губи това първо място? Успехът на Европа е,че има гарантиран доставчик и няма нужда от запасяване,както миналата година.

45

Браво на нас

преди 1 година

Европа със санкциите, и Русия с тъппата си война правят арабите още по-богати. Те с парите купуват оръжие, финансират ислямистки бунтове и строят мегаломански проекти, за каквито в Европа няма да има пари и за 1/4. Страхотно, просто. Арабите излязоха много по-хитри. Те Турция са я купили, а на пътя за Европа има едни Балкани, които ще купят с трохите, от тези сделки.

44

Анонимен

преди 1 година

А Русия прецъфтява и пак цъфти.

43

Идва Нова Желязна

преди 1 година

Завеса! И Този път пак сме зад стената! Европа се изолира политически и икономичиски от останалия свят! Разрешено и е само с Господаря САЩ да си общува и търгува!

42

Лекар

преди 1 година

Вие сериозно ли

41

Язе

преди 1 година

До 42 Много си прав - по официална статистика от 2 години БРИКС вече изпреварва Г7 по производство, доставки и доходи. С политици като фон дер ЛаЙнет явно идеята е Европа дъгъдъ

40

Анонимен

преди 1 година

Русия е с най-ниската инфлация в Европа живи да ги ожалиш руснаците.

39

Турция, Индия, Китай

преди 1 година

Арабите са истински капиталисти и те търгувват на идеологическа основа! Само комунистите в ЕС търгуват само с хора със същата коменистическа идеология!

38

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което Путин предизвика е, че сега Саудитска Арабия снабдява Европа,без руските чалъми и номера! Да му е сладко на Великия Многоходовочник!

37

Язе

преди 1 година

Още едно доказателство за изключително тъпите, безполезни и рушащи Европа санкции, наложени от самата Европа (по поръчка на УСАто)