111

пюууу

преди 1 година

Аман от мокри сънища!!!

110

Май Русия

преди 1 година

Е единствената държана в света, никога не колонизирана от Г7!

109

Колективния Запад

преди 1 година

съсипа икономиката на Раша, съсипа армията на Раша, увеличи НАТО и всичко това без да даде нито една жертва. А руснаците стават на пас,.,.рма по полетата на Украйна.

108

Представете си

преди 1 година

САЩ са сложат накой толко пр ост като КирУ да управлява Русия?!

107

До 121

преди 1 година

И как върви мисленето? Няма успех а?

106

Анонимен

преди 1 година

Ако стане да видим тогава либералните у т а й к и на обществото колко ще са щастливи. Нали искат Путин да го няма да е друг. Аа те искат някой наподобяващ слуга като Начални,Зеленски, Простото Киро или подобни

105

Аууу

преди 1 година

Запада никога не е успял да колонизира Русия( Наполеот, Хитлер) и никога нама да успее!

104

Интелиджънс

преди 1 година

До 121 Аз пък мисля така за теб руско сфинче с звънче

103

До 119

преди 1 година

Ти живееш в някакъв когнитивен дисонанс със реалноста! А интелиджънс напълно ти липсва..

102

Не бе

преди 1 година

Пригожин и Навални ще са ротационни президенти! Навални 6 месеца ще управлява от затвора, после Пригажин! Може даже и на Зиленски да дадат някой месец да ротира и да управлява Москва!

101

Интелиджънс

преди 1 година

Леле руски сфине вие сте психично болни.Много е трудно някои да тръгне са ни обяснява каквото и да е защото вие си живеете в някаква комуноудно шизофренична реалност.

100

Анонимен

преди 1 година

По голяма глупост не съм чувал. Така ли си мисли Сорос? Че със няколко манипулативни статии ще прецака руснаците ли? Ахаха голям цирк.

99

Анонимен

преди 1 година

Това ли измисли само ЗаПада? Да се напъне повече колективната мозъчна клетка!!

98

До 115

преди 1 година

Синхронизират означава да гарантират че този който назначават е техен човек!! Нарича се преврат, държавна измана, манипулация на изборите, чужда намеса във вътрешната политика та кеверенна държава! Т ъп американски пъпеш!

97

До 112

преди 1 година

Те трябва да работят за България, не за Посолството бе идддиът! Най много да се обадят да поздравят за победата накоя партия като в Терция сега! Кой е Киро П. да синхронизира с Посолството? Той официално представлява ли България? В какво качество синронизира каквото и да е? Като загубшл изборите?!

96

Интелиджънс

преди 1 година

До 114 Какво значи да се синхронизира руски гей такъв значи да им гарантират че този който назначават не е руска *** като теб.Това е.

95

До 112

преди 1 година

М а да продължават да Перат и да Синхронизират, ако искат да губят всички ИЗБОРИ! Защото довериета на еликтората и Българския народ вече са загубили! А народа ги избира, не партнйорите!

94

Пригожин е истински

преди 1 година

Ще направи всичко за Русия. Я кажете за кого виха снощи сирените в Украйна?

93

Интелиджънс

преди 1 година

До руския гей който пита дали е синхронизирано с посолството.Няма нищо лошо да се синхронизират назначения с посолствата на приятелски и партньорски държави защото все пак трябва да работят с тях и ако нямат доверие както е сега с пробитите антибългарски корумпирани служби от които изтича информация като река заради това не сме в Шенген и заради още куп други неща но липсата на доверие в партньорите ни е главното!Руски аутист.

92

Да бе

преди 1 година

Пригожин и Байдън ще управляват всеки 6 месеца на ротационен принцип! Никой няма да протестира, както у БГ!