22

Журнал вагабонд

преди 11 месеца

Не там бе то там е едно от местата по света -навсякъде има ли проституция, крадени коли , наркотици , убийства ,най лесното за службите където и да е да се поогледат наоколо и видят ли някой нашенец няма какво изобщо да му мислят слагаш му прангите винаги ще бъдеш прав. Както се казва от българската мафия привет! Видяха ли го спокойния живот сега, що не дойдат при мене ,да ми вземат цървулите!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Аз наистина дълбоко се замислих след прочетеното. Дали да не напълним корабите и да поемаме към ЮАР за да водим спокоен живот. И пари не ти трябвало да правиш...Рай.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Перат парите но става късо и гърмат. ЮАР беше и Стоичков и др. спортисти.

19

ни чул ни видял

преди 11 месеца

бе той и баща и не е знаел с какво се занимава зетя и защо е избегнал от милата родина . мдааа!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Съпругата на Къро преди да загине: Ние сме в ЮАР за да водим спокоен живот. . . . . . САМО НЕГРАМОТНИ И СКУДОУМНИ МОГАТ ТАКА ДА МИСЛЯТ! ПЛАНЕТАТА Е ЕДНА И АКО ТЕ ТЪРСИ НЯКОЙ ВИНАГИ МОЖЕ ДА ТЕ НАМЕРИ! РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО - МЪСК, РАКЕТА И ЛУНА! КЪМ ВСИЧКИ ТЕЗИ СТРИГАНИ БЕЗ СОБСТВЕНИ КОСИ И ТРИТОННИ АВТОМОБИЛИ НЕ ИЗПИТВАМ И КАПКА СЪЖАЛЕНИЕ

17

Анонимен

преди 11 месеца

няма къде да избягат . мафията си е мафия - ще ги намерят винаги ( както се е и случило )

16

Анонимен

преди 11 месеца

До иии те така. Никой никога не се е научавал досега от примери. Само че става въпрос за сменяеми дребни престъпници като тоя. Големите имат власт над цели държави и си я карат спокойно до дълбока старост.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Бягали сте от Правосъдието !Не сте ,търсили спокоен живот !

14

Анонимен

преди 11 месеца

Щом тая така се нахвърля на журналиста много добре е знаела с какво се е занимавал мъжа и. Платила си е. Само че не е мислила за децата си въпреки че само за тях говори.

13

иии те така

преди 11 месеца

ами сега вече са спокойни но без да са живи . чудя се на нашите тарикати бизнесмени защо продължават да се смятат за безсмъртни , малко ли примери има зад тях завършили с два метра под земята ?! планетата земя не е никак голяма , няма къде да се скриеш , винаги биваш намиран , кой по рано кой по късно и завършека винаги е един . няма как да ми е жал за такива нито пък за съпругите им . така че ,,,,

12

Анонимен

преди 11 месеца

Че поради какво ли не им е бил спокоен живота в България ? Ъж честни и почтени и на мравката път сторвали.

11

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 13. Отдавна имаше вече забравени случаи като "сестри Белнейски". Всичко кротко е посипано с пепел. Сигурно има стотици ако не и хиляди като тях, но никой не си взема поука. Всички гледат лъскавото.

10

Анонимен

преди 11 месеца

защо питаш нас за българската организирана престъпност - Ами сигурно защото издирват мъжа ти с червена бюлетина на Интерпол за трафик на наркотици. Има бедни момичета, които кълват на вървежни батки като шаран на бacтyн, но после техните покровители или ги продават за компаньонки или ги разстрелват други, по-големи батки. Момичета, не може да имате нормално семейство с такива oтpeпкки, разберете го! Накрая всичко свършва с куршуми и кръв.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Който живее в имение купено с кръв може да очаква полиция и "полиция". Препочвам на повечето жени на подобни престъпници да се свържат сами с местните структури на борба с организарана престъпност и дадат показания за престъпната дейност на опг на съпрузите си. Държави като ЮАР, Емирства, ОАЕ имат много добри структури на боп, не са като *** като нашите

8

Анонимен

преди 11 месеца

Колеги, отваряте букварите и да научите по нещичко, че както виждате заради незнание разстрелват вече.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Да ти имам "професионализма и разследващата журналистика"- на два клика разстояние в гугала инфо за Къра..

6

Анонимен

преди 11 месеца

и затова живея в маалата

5

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам, не разбирам, и жена му нищо не знаела обаче живеели спокоен живот без да били правили пари. Сигурно в ЮАР всичко е безплатно.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Надявам се че Таки ще е следващият. Икономическа полиция ще влиза в НАП, в палмсбет, в сиракови и в Левски.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Като си се омъжила за такъв няма как да имаш спокоен живот.