69

Анонимен

преди 1 година

Императивно вика...ти май тотално откачи Ицка.. те в селото не го искат вече, той се разпорежда като онбашия. Свърши тая, ама покрай пптата и вие ще доизгорите. Ади марш

68

Анонимен

преди 1 година

Коалиция Ала-Бала вече много я е страх от нови избори и пратили бобоковия чорап да призовава,оня *** избягал в чужбина,Баклава ТиВи по спешност изтипосали мустакатата парапетничка да лъска имиджа на Ала-Бала хахахаха,пълен смях.Гешев правилно им каза "политическия ***"И за справка на ***-без Ала-Бала не сте и 8-10% барабар с ДебилБъ,някъде около пчеличката Мая Магнолова сте.А горкия Настимирчо сега къде ли ще де лепне хахаха

67

Паси Трабанта

преди 1 година

Е как няма да призовава, нали на следващите избори ще са максимално 4-ти...

66

Ицо към Баце

преди 1 година

Шефе...шефеее...ще те изперем...ти само ни подай ШЛИФЕРА...

65

жидов гроб

преди 1 година

гнусен мравояд! Скандален заговор за държавен преврат, със "законно или незаконно" уволнение на ключови позиции в службите; за съгласуване с чуждо посолство (това на САЩ); за влизане в еврозоната и въвеждане на еврото на всяка цена (независимо, че за това трябва да има референдум); за противоконституционно въвеждане на паралелна валута... ако въпреки това се напъва тези хора да останат във властта, а Гешев не ги арестува за заговор и предателство, то тогава народа трябва да излезне на улицата!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Ицката вече е в ролята на папата и раздава индулгенции за 6 месеца от сваляне на депутатски имунитет. Пръв от това щял да се възползва Бойко, на когото Ицката не е преставал да казва - Шефе! След него и другите гербаджии ще е наредят - Делянчо, Теменужка, Деса "Умната" и т.н.

63

препоръка на Пирогов

преди 1 година

Кръвната проба на Ицо му я направете изодзади !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Излез от Гомора-та и ще говорим за кабинет ГЕРБ-ДПС-ИТН-ДБ.

61

Анонимен

преди 1 година

Оцеляващия се обади. На него му дай само да е в политиката, пък кво ще свърши не е важно. Цитирам по памет Киро. Тоя ли да слушаме! Не мерси!

60

фейк новина

преди 1 година

Посолството има достоверни данни че Христо Йорданов е незаконното дете от Барселона гейт...Направете му кръвна проба !!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Кирчо избягал в чужбина - писаха други сайтове.

58

Анонимен

преди 1 година

Никакви преговори - избори немедлено!

57

Анонимен

преди 1 година

Не са ли ви прекалено много вождовете и главните прокурори? Я съкращавайте, съкраяавайте! Двама главни прокурора, двама премиера,един чичо Джо и друг чичо Джо Сталин. Ще станете разногледи така, недейте. Съкращавайте вождовете, съкращавайте.

56

Mareto

преди 1 година

Toj prodaznik e gotov maika si da pregazi samo da vleze v vlasta ,,,,taj mrusna mishka i gnoma do nego..... zapisa bil buduaren problem ..... kak moze da glasuvate za tozi bezrodnik be ... vchera beshe da se moli v Saraite za podkrepa a partia Ne Bulgaria beshe suzdadena s teza Dogan vun ..

55

ей писна ми от тия:

преди 1 година

От тия 7-10 % "интелигентни"-"умни"-"красиви" и кресливи маргинали...!!!!!!!

54

Анонимен

преди 1 година

В последните дни гербавите лягат и стават с името на Хр. Иванов на уста. Вятър прави и прислужващия им политико-социологически планктон, воден от флагмана Андрей Райчев. В Мравояда бил ключът към управлението, той ще изпере дон Буци, него щяло да слуша и ДпС. Изобщо Хр. Иванов е новият спасител на мутрите, крадците, далавераджиите и измамниците! Давай Ице, запиши се като новия поп Кръстю, стани като Ненко Балдьовеца и дадо Вълю, стани Предателят на предателите! Но Господ гледа!!!

53

еле па тоя...ТУЛУП !

преди 1 година

И до сега не е разбрал че вече нищо не зависи от него...!!!!Така може да "разпорежда" за втори тек/пардон/мандат само на жена си ....

52

Ала-бала

преди 1 година

Мравояд,а "ала-бала" с фигуранта ще има ли?

51

български избирател

преди 1 година

Ицеее...подай МИКРОФОНА на Гнома че нещо ми домъчня за него....

50

Ахтунг-ахтунг

преди 1 година

Ицо хвани се ШЛИФЕРА...другото е подробност....