122

Роси

преди 1 година

До 125 Дааааа прекрасен ,и най- вече прекрасен приватизатори.Ошушка народа както си трябва Най- обичам захласнатите по мошениците,не напразно сме на това дередже Сега дайте да се захласнем по ,,спасителя" Св Константин Копейкин,Радев, Киро и Асен и те ни ,,спасиха"

121

ДДТ

преди 1 година

Ако бяхме истинска държава, това интервю Костов трябваше да го даде в стаята за свиждане в Софийския централен затвор.

120

Петър Гемишев, София

преди 1 година

Като чета коментарите все повече се убеждавм, че на българина образованите, интелигентни и достойни хора не му допадат... дай му на българина къси възрожденци или комплексирани кремлински джуджаци и му гледай сеира и неистовото желание да си живурка в коччинката.

119

Анонимен

преди 1 година

Прекрасен Костов - политик, визионер и лидер, който се е доказал, че може да взема тежки решения в съдбоносни моменти!Но... ганюю нито е дорасъл да го оцени, нито пък заслужава подобни Личности, за съжаление..

118

докога

преди 1 година

Нека и Софиянски да каже нещо.

117

до 119

преди 1 година

Ти в кой свят живееш, бе? По-добре се запознай с фактите кой е виновен за"разбиването на вратата на парламента и нахлуването". Защото ако не бяха Костов и още няколко, мнаиситна щеше да се стигне до това.

116

Анонимен

преди 1 година

Като ви казвах, че Костов е виновен, никой не ми вярваше. Сега аз ли съм луд?

115

Анонимен

преди 1 година

На тоя отвратяга мистър 10% му пази топло местенце в казана.

114

Василев

преди 1 година

Този Гаргамел си е написал книга и мисли, че ще заблуди хората, като говори за свидетелства за прехода от първо лице като министър председател!Историята и народа ще ти даде оценка другарю Гаргамел, а тя ще бъде, че си продал българската икономика и интереси за жълти стотинки на юдо-масонската интернационална мафия, която си напазарува целия източен европейски блок анблок!Агент Латиша Шерууд!ЦРУ!!!

113

Йосарян

преди 1 година

Всяка година печеля по 90 ст. дивидент от масовата приватизация.

112

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо още го викат да дава интервюта, а защо пък и всички го коментирМЕ ЧЕСТНО НЕЗНАЯ.Нито е експерт за външна нито за вътрешна - и за Украйна и еврото не позна нищо.

111

Анонимен

преди 1 година

От две години държавата е в хаос заради опг Радев.

110

Анонимен

преди 1 година

Ха демократа с руските куфарчета . По неговото време Путин изкупи на безценица заводите за скрап.

109

Анонимен

преди 1 година

Дребните джуджета са се строили.

108

Щерю

преди 1 година

Стремленията на т.н. "демократи" ИЗГЛЕЖДАТ няколко идеи по- добри от тези на мафията на комунистите и русофилите в БГ, най- вече за вдигане на стандарта на живот на българите. Само, че, знаят или не, т.н. "демократични" сили участват в мащабен юдео-ционистки план на либералите-троцкисти за глобализация, чията крайна цел (подобно както и на комунизма) е установяването на господството на един богат ционистки елит над целия свят. С две думи - отново (както и комунизма) това е капан за жертви...

107

SS

преди 1 година

Тоя откъде изпълзя ? Или смята ,че народа му е простил или забравил за уродливата приватизация ?

106

Анонимен

преди 1 година

Драгалевският мошеник изплува от архива. Сигурно точи лиги за нови грабежи.

105

Анонимен

преди 1 година

ромките малцинството,което променя света,ами като не сме ромки не променяме света променяйте си ромските манталитети малцинство използвачи

104

Анонимен

преди 1 година

Ех, какви политици имаше, а сега копейки и тикви

103

Анонимен

преди 1 година

Посолствата са се хванали за гушите. Затова няма правителство. Няма какво да се правим на ала-бала. Когато едното посолство вземе връх, нещата ще се успокоят. Въпросът е кога ще стане това.