244

Анонимен

преди 1 година

Прав е 258.Искаме да чуем гласа на жертвите, а не мненията и коментарите на мутрагенската рода. Тези не щем да ги чуваме, че са живи.

243

Язе

преди 1 година

Размириса се в родната политика, взеха да спират кранчетата с парите едно по едно и се започна по старому с убийствата. Всички тези мафиоти са директно обвързани с политиците. Всичко става с чадъри отгоре. Чуйте записа на Кирчо, чуйте ги как разсъждават тези хора и това е в най-дискретния му вид, представете си като са на 4 очи за какво става на въпрос. И тези са вчерашни, мамини благи, какво ли си говорят другите, които са в управлението от десетилетия? Това е истинската мафия.

242

Анонимен

преди 1 година

Като му вземат незаконно подарените имоти на тъста от България - Петю Плувката, тогава ще настане истинският рев със сопполи на Петю Плувката. Не може да не е перял пари и да има имоти от зетя. Всичко да се конфискува. Проверка от КОНПИ.

241

Ава Ъй

преди 1 година

Тъй, ама не е тъй. "Да, ама не."

240

ей олигофрен

преди 1 година

До АнонименЧовека е на 60г и бачка шофьор, какви коли, апартаменти и прочее..Събрали сте се злобна и завистлива *** и затова ви яздат кой ви хване

239

Анонимен

преди 1 година

Мафиотите заплашват с посягане на семейството, децата и т.н. Къде е научил тези фалшиви мафиотски кодекси? Чел е някакви романтични книжки втора употреба от битпазара, любовни романи за мафиоти.

238

Анонимен

преди 1 година

Хванатият натясно мафиот може да е казал на нападателите: Ако ще ме гърмите, моля ви да гръмнете преди мене жената, за да не я оскверняват други след моята смърт. Така ще бъда спокоен. Изпълнете ми последното желание. Това е истинската любов. Тя е отвъд смъртта.

237

Анонимен

преди 1 година

Mи на мъже посяга ли се?!?!? Оправдано ли е да се посяга на мъж? Да се бие, да се убива, да се унижава, да се тормози? Оправдано ли е? Само жените ли ще имат правата никой да не ги закача?

236

Анонимен

преди 1 година

Жените са еманципирани и имат равни права, наравно с мъжете да загинат в гангстерската война. Той трябва да се радва, че заедно са загинали и ще бъдат заедно.

235

Анонимен

преди 1 година

Искаше мафиотската вдовица в бяло да наследи богатствата на мафиота и той да стане управител на богатствата. Жалък ревливец. Всички имоти в България трябва да се конфискуват, адвокатите в момента прехвърлят всичко в други офшорки. Нека да плаче извън мерцедеса този ***.

234

Не е баш така

преди 1 година

"На жена и деца не се посяга - ***, злодеи"Ами не е така, явно не си чел или гледал за картела Меделин и Пабло Ескобар. Убива ли са цялата фамилия даже и домашните им любимци. Това е риска на този бизнес. Един от партньорите на Ескобар каза: Бизнеса с марихуана се прави с ръкостискане. Бизнеса с кокаин се прави с пистолет. За да те уважават трябва от време на време да взривяваш някои хора.

233

МВР СА ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

50 000 полицаи укриват свои колеги занимаващи се с Тероризъм в района на Профилакториума град Перник и до затвора Бобов дол в град Бобов дол , тези убиват по особено жесток и бавен начин, убиват Българи и никога роми!ТОВА Е ИНКВИЗИЦИЯ!

232

Анонимен

преди 1 година

Разрових из Нета за снимки на загиналата. Миската си е била баш за престъпника Къро и затова е споделила съдбата му. У нас миските се женят или за мутри или да футболисти, а на последните най-често приятелите им са мутри.

231

Анонимен

преди 1 година

"Никоя мафия не е по силна от една държава" - Да, бе, ама ... Италия...

230

Анонимен

преди 1 година

До връща се 239 - Заплащало се било всяко зло - суматя и БКП, ДС, мутра, армейски крадлив генерал доживя до пенсия и като умря на 80 години, казваха, че "са наказани и затова умрели" ... аха ...

229

Баро Вкаров

преди 1 година

Не ти съчуствам Кочанов!Ръката му отдава ,всекиму дължимото!

228

връща се

преди 1 година

Бог да прости дъщеря му .Мъката по загубено дете е непрежалима ,но нека разбере мъката и на тези родители изпитали загубата на техните деца отровени с успешният ,,бизнес,,на къро .Всяко зло се заплаща ,не скърбят разплаканите майки и сираци от ,,бизнеса на къро.

227

Анонимен

преди 1 година

Човекът се надявал да очистят само зетя, та да може дъщерята да разполага с наследството. Не би....

226

Гражданин

преди 1 година

От кога на мафиотите - казват мъжаги?А когато той убиваше родители на деца, и съсипваше чужд бизнес и тровеше нашите деца с наркотици, той не беше от лошите, а? Честен бизнесмен и скромната му приятелка,а?

225

Анонимен

преди 1 година

Еми те за това ги ликвидират такива за да им вземат бизнеса, разбираш ли начи