183

ХАхахах

преди 1 година

До ЯворЯне Янев забрави, беше върл браг на Бойко а после стана негов съветник Хахахааххаха

182

Анонимен

преди 1 година

трудно решение хем да не давате министри хем да има правителство хем никой да не ви подкрепя хем да няма избори

181

чекмеджето

преди 1 година

ристе ще брани боко това не е новина

180

Явор

преди 1 година

Борисов го мразите, аз от 2009 съм му противник, но когато ви се отвори възможност да сте в управлението, всички сте готови да се прегърнете с него, независимо, че ще изгорите в прегръдката му и избирателите ви ще ви изгорят, което и направиха; сурово наказаха всички, прегръщали се с него през годините. Между другото и Слави, и ИТН зад кулисите ходят при Борисов може би.

179

САМО ТАКА

преди 1 година

Какви *** виреят в нашето народно събрание ?? Какъв политически елит имаме ??? Как така се превърнахме в слугинаж, командван от посолства ? Толкова гнусно не ми е било много отдавна !!! Срам ме е и се радвам, че това нещо няма да се получи с помощта на моя глас !

178

БайСтанчо

преди 1 година

Народе, колкото и да ревете по форумите почна няма. Обединиха се, сега набързо ще напълнят институциите с техни хора, ще сложат техни хора във ВСС, КС, МВР и прокоратурата, хора на задкулисието и ще продължават да разграбват страната ни, а нас да ни стрижат до кокал.

177

Явор

преди 1 година

Има фалш и лицемерие, г-н Иванов. И в живота, и в политиката. Радостин Василев ми се вижда суетен и кариерист, а и не бива да се подкрепят хора, които евентуално са доносници, като него. Обаче от 100 години всички слушаме големи обещания и големи морални приказки, ще добавя. Ако другите противници на Борисов Марешки, Валери Симеонов, Волен Сидеров и Каракачанов излъгаха избирателите си брутално и безцеременно, то вашата коалиция го прави елегатно. Борисов е мутра, факт, но за ваша власт е чист.

176

Козяк се обажда

преди 1 година

Човека изнесе истианта бе ей. Не ви ли е срам а ?

175

Анонимен

преди 1 година

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото

174

Анонимен

преди 1 година

До искам Евро. Едва ли някой се интересува какво искаш.

173

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ПП и ДБ в пълния им СКРИТ блясък!

172

Анонимен

преди 1 година

По добре и тебе и кабинета и всичкито да ва няма!

171

Анонимен

преди 1 година

Когато разговорите за кабинет протичат по байганювски, те могат да бъдат представени по всякакъв начин. Не знаете какво е култура на отношенията, цивилизованост и после се вайкате.

170

Анонимен

преди 1 година

Пълната поммия и доносническа българия са във властта с една единствена цел - лично забогатяване, всичко друго е лъжа и измама!

169

Анонимен

преди 1 година

До Зозо.... Нещо да кажеш и за Дундьо , от Банкя бил !

168

Реалист

преди 1 година

РистЮ: каква атака има срещу Вас, при положение, че ясно се чува всичко, който не е изслушал записа, нека го направи и ще се убеди! Това, което човек сам си направи, никой друг не може. Думите, които Кирил Петков и Асен Василев казват са доказателство, което по НК трябва да получите между 10-15 години.

167

нещастник

преди 1 година

хващай пътя за посолството, нямаш нито един работен ден за България, днес просто се потвърди за пореден път, че и вие сте проект на козяк, барабар с началниците на служби и нпо тата на сорос.... просто хващайте самолета ппдб и напуснете тази клета страна

166

Богдана Карадочева

преди 1 година

Кеде сте бе мишки,къде сте?!! Къде сте всички вие псевдо демократи?!! Къде е Богдана Карадочева,Стефан Софиянски,Иван Костов и ред други ,,десни,,демократи?! Вижте се бе,това ли ви е демокрацията,американците да изпират мафиота Борисов и да назначават ръководителите на България! Бо кл уци сте всички начело с вашата Урсула и Байдън и все повече се оверявам за правилността в политиката на Путин!

165

Анонимен

преди 1 година

Киро трябва да бъде арестуван и то бързо.

164

Алеко Константинов 2

преди 1 година

Другарю Иванов... Като типичен Комунистически "Шеф". Вий , И много ваши колеги сте СВИКНАЛИ да прибирате много пари - Без да вложите грам ТРУД и без да имате минута трудов стаж!!! Видяхте , че сега големите кинти идват от Америка и техните ведомствени *** Организации - И веднага се присламчихте... Да - "Цуцате" милиончета! Затова и заповедите за България - вече НЕ идват от Москва - а от Вашингтон!!!!! 80 процента от всички , в смехотворното "Народно Събрание" сте точно такива - ПРЕДАТЕЛИ!