329

Анонимен

преди 11 месеца

Предател от ИТН, нищо ново.

328

Анонимен

преди 11 месеца

"Истината е много грозна, тя коства края на съществуването на ПП като проект - Бъркаш, иZмекяpче! Истината е, че пп ще продължи не само да съществува, но и ще се развива! Като тyмор! Защото в Бълxapиstan само лъжците, крадците, нarлеците и предателите се тачат и са на власт от 34 години! Помнете ми думата, тези ще са на власт най-малко 8 години! И знаете ли след колко време всичко ще се забрави? След три седмици. Толкоз. P.S. Нека руснаците да дойдат, те винаги оправят нещата!

327

Анонимен

преди 11 месеца

И какво стана за Председател на ДАНС ТРЯБВА ДА Е ВЕРЕН НА ЧУЖДИТЕ ПОСОЛСТВА от колко да отговаря за Н А Ц И О Н А Л Н А Т А сигурност. Робската ни психика вече е вродена на политиците

326

Анонимен

преди 11 месеца

руди гела това му беше политическата кариера..малко ИТН, малко ПП никъде не се закачи за некое министерство...освен ся да иде при копейките

325

Днес

преди 11 месеца

dnes.bg, призовавам ви да публикувате пълния запис! Тук сте споменали някои неща от пресконференцията и на началната страница имате няколко "водещи новини" на лена бориславова. Ако сте що-годе медия, качете записа и хората да си направят изводите САМИ! Хората могат да мислят, нямат нужда от някой да им "анализира" кое какво значи или откровено да опитва да формира мнение! Нещата на записите са отвратителни, да, но хората имат право да изберат дали искат да чуят истината и САМИ да оценят!

324

Анонимен

преди 11 месеца

ПП - Перем за Пари

323

Обективно

преди 11 месеца

РУДИ КАЗВА, ЧЕ ВКЛЮЧИЛ НА ЗАПИС КЪМ 12.30, КОГАТО СИ ЛЕГНАЛ ДА СПИ. НО ИМА ПЪЛЕН ЗАПИС ОТ 5 ЧАСА, ОТ САМОТО НАЧАЛО НА СБИРКАТА.

322

До 343

преди 11 месеца

АМИ РАДЕВ СЪС СЛУЖЕБНОТО СИ НАПРАВИ ТОЧНО СЪЩОТО - МАХНА НАЧАЛНИЦИТЕ НА СЛУЖБИТЕ И НАЗНАЧИ СВОИ ХОРА. ДИАЛЕКТИКА. Който и да дойде на власт - ще направи същото!

321

До Анонимен 345

преди 11 месеца

До Анонимен 345 - какъв и да е руди, той е само вестоносец и няма значение кой е - записът си е ИСТИНСКИ, свободно достъпен ВСЕКИ ДА ГО ЧУЕ за да се убеди и е БРУТАЛЕН! Казват неща, които всички усещаме, но в такава степен това е ЧУДОВИЩНО! Чуйте го и сами си извадете изводите-не давайте на някой тук да ви обяснява как да го тълкувате! Тези не са ПРЕДАТЕЛИ, не са и обикновени ПРЕСТЪПНИЦИ! Не знам как се нарича изчадие, което е инсталирано БУКВАЛНО да прехвърли държавата ни на други държави!

320

Слушал началото

преди 11 месеца

Аз издържах около 40 минути от записа - тия не заслужават и храчка! Ако сега прокуратура, МВР и споменатите СЛУЖБИ не се задействат, може да стане гражданска война! Службите на всяка държава са нейната имунна система и те не би трябвало да са зависими от политиците, а тук говорим една група, която САМА КАЗВА, че има 7% с клизма реално, да овладее службите, поставяйки ги под контрол на ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, да овладее ЗАКОНОДАТЕЛНАТА("с наше МВР"), а от там и другите власти-ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!

319

От яките неща

преди 11 месеца

Едно от яките неща на записа - още в първия половин-един час, Асен Василев казва за местните или евентуални предсрочни избори (цитирам дословно) "Ако направим правителство, печелим и това, че изборите ще ги правим с НАШЕ МВР " Изборите всеки сам може да си направи! Тоя запис не е за хора със слаби нерви, защото много хора биха били съгласни да ги лежат тия, като ги чуят, дори само началото!

318

ЧУЙТЕ ГИ

преди 11 месеца

Вече го има записа (не знам дали целия, поне 4.5 часа има вече) - чуйте ги! Още на първия половин час ще НАСТРЪХНЕТЕ и НИКОГА няма да повярвате и на дума на пп, дб, герб!!! Асенчо като започва да говори, директно си казва "Който иска да е министър, ЗАКОННО-НЕЗАКОННО, сменя всички шефове на агенции и служби първите 2 седмици, да махнем хората на Радев, да овладеем службите..." Само чуйте! А Киро какви ги обяснява-ще ви се изясни какви са и те, и габриел, и бойко - всички! Чуйте сами!

317

Фгх

преди 11 месеца

Време е да се сменят фигурките от шахматната дъска.П. П. Играчите ще си останат същите. Честито.

316

факт

преди 11 месеца

а в средата ДС

315

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Eдиствено анти-български матриал като на Руди Гела в България е лош! Ние българите сме добри.

314

Гелчо

преди 11 месеца

кой ти натисна копчето?

313

Сата НАТО

преди 11 месеца

В Конституцията няма такава схема с ротация. Има срок с пълномощия и отговорности. Щом не ги бива да съставят правителство, следват избори.

312

Бахур

преди 11 месеца

Ама нали никой не си мисли,че адвокатчето е толкова смел или воден от идеи за чиста и свята република...Радостинчо,кажи на народа кой е кукловода ти,а не се прави на борец за каузи,които са ти по природа чужди

311

О, Боже

преди 11 месеца

"Ние печелим 7-10%" и "Лайен евро" - няма референдум, няма България, няма български народ. Историческото преДателство паднало вето Македония и въоръжение воюващи държави. Толкова е тъжно. Плаче ми се! Лайен обеща да ни вкара в еврото. 600 000 хиляди подписа сме "маса". Плаче ми се! Толкова много обичам България, и такова разочарование 33 г. от управлените на България. Боже, с какво сме заслужили подобниполитици. Плаче ми се! Излиза че, 20% избрани управляват България.

310

На следващия съвет

преди 11 месеца

В следващото пет часово събиране ще говорят за пола на Кирето Петков и затова дали Ицето Иванов въобще е хомо сапиенс или някакъв друг вид като например Мравояд!Или пък ГРАНТОяд