31

Империя на злото

преди 1 година

Иззроди. На тези средновековни варвари само оръжия и войни са им куххите съветски кратуни.

30

Анонимен

преди 1 година

Луткаченко е поискал това от дребния си приятел пупути, щото знае че ако полша реши, ги превзема за 2 седмици

29

Анонимен

преди 1 година

Супер, нека харчи пари др0гаря Уткин, пък след 4-5 г. като го гътнат, пак ще кихат здраво за да си върнат безполизните железа. Голям стратег излезна Пуття, тъкмо ще поправи злото от 1914 г. сътворено от Ленин.

28

До РР президент

преди 1 година

В смисъл, подкрепяш русия.... Така значи според теб от 1945 г насам ние живеем един прекрасен живот благодарение на тези руснаци, така ли твърдиш??! И ги подкрепяш, ами значи ти си просто един от тях, а да и си много т Ъ п

27

до23

преди 1 година

Бъркате понятията. Не Европа, а НАТО се разширяваше агресивно. Зад НАТО и неговите решения стои основно американския интерес. Европа е послушника, но накрая по правило винаги тук са най-кръвопролитните войни.

26

Лука Шенко

преди 1 година

Най-обичам лууди луди... таралежи в гащите !

25

Тоя па

преди 1 година

До РР бате..... Ква победа желаеш точно бе, ти нещо май си прекалил с ксанакса или си го смесили с фентанилче и не знаеш къде се намираш... От името на целия бг народ хахаха ще падна от смях, чакай да седна.... Муха хахаха

24

Анонимен

преди 1 година

Реално погледано това е обявяване на война с Европа. Дори е недвусмислено.

23

Анонимен

преди 1 година

8, защо Европа винаги трябвало да го отнася. Защото е куха и недалновидна. Защото в продължение на 34 години се разширяваше икономически и военно на изток, завзе десетки страни от бившия Соцлагер, но не й стига. Ненаситно алчна е. Иска Украйна, иска да раздроби РФ и да й прибере ресурсите безплатно. Руската пружина се свиваше до едно положение /до кокъл/. Сега пружината се отпъна и тръгна на запад. Трети закон на Нютон - действието има противодействие.

22

Абе

преди 1 година

Ей РР, кой си ти точно че ще говориш от името на народа и моето бе ***, ква Русия ква победа бе заухав тип такъв, никва победа няма да има, тия Никога не са печелили нищо, цялата планета не може да ги диша. Кат си толкова отворен хващай пушката на дедо си и бегай да стреля по жени и деца. И после да кажеш че си се бил срещу врага и си победил. Бих те згазил на пешеходна пътека веднага, дрто *** ***

21

Анонимен

преди 1 година

"Ако САЩ, Китай и Русия имат сметки за решаване да си разполагат оръжия по островите в тихия океан. Защо Европа винаги трябва да го отнася."..........Защото САЩ така си водят войните- не на своя, а на чужда територия. Затова американците са нацвъкали ядрения си арсенал в Европа- за да я ползват за жив щит.

20

ДЕРУСИФИКАЦИЯ

преди 1 година

"Западът принуждава режима в Киев независимо от загубите, да се бие до последния украинец....ТИ СИ ЗА ПСИХОДИСПАНСЕРА

19

ПОСЛЕ

преди 1 година

ДА НЕ МЕ ПИТАТ ЩО МРАЗЯ РУСИЯ

18

Анонимен

преди 1 година

За булгерианса ще има ли безплатни ракети! Че българите са свикнали всичко да им е безплатно и висококачествено ? :)))))

17

Факти

преди 1 година

"Западът принуждава режима в Киев независимо от загубите, да се бие до последния украинец"

16

ИСКАМЕ И В БГ

преди 1 година

ИСКАМ НАТО ДА РАЗПОЛОЖИ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ.. ДАРЯВАМ 85 ДЕКАРА ЗЕМЯ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ.... НЯМА ДА ТЪРПИМ РЕКЕТА НА РУСКАТА МАФИЯ...

15

Германец

преди 1 година

Русофил: "НАТО се доближава до Русия!!111 Това е недопустимо!!!111" // Пак русофил: "Русия трябва...да е Максимално близо до Полша". Чебурашките сте тоталки в главата :)

14

РР, президент

преди 1 година

От името на целия български народ и Република България искам да кажа че напълно подкрепяме Русия и се надяваме на скорошна победа на враговете й!

13

Анонимен

преди 1 година

Скоро Полша ще подпише същото и край на игрите в тази посока. Червенопитецитее са свикнали да се налагат 100г само със заплахи, терор и войни. Но тоя път ,ще се наложи да се бият с целия свят , както Хитлер. До разгрома им.

12

Анонимен

преди 1 година

Ще има ли в Беларус революция до няколко месеца или през следващата година?