295

Анонимен

преди 1 година

Ракетите на руснаците се свършват по 3-4 пъти на седмица! Изтощават ги....... Предимно медийно ги изтощават, т.е. на думи, щото освен редовното производство в Русия, което си върви и не спира - Пригожинци откриха край Соледар склад с оръжия за 1 милион души войска, по думите на самия Пригожин )) Изтощавайте, изтощавайте сега ))))

294

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Пищиш толко га че ли укрите са напреднали 55 км

293

Анонимен

преди 1 година

Русофилите-нацисти и нац. предатели на бг.

292

Зозо

преди 1 година

Аатакаааа, Бахмут е на 55 км. от Донецк :))))))))))) Ами те много напреднали блатняците за година и нещо бря? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пародия руска

291

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Факт е, че Руснаците от самото начало се бият само с наемници затворници. Те така или иначе са осъдени на доживот за тежки престъпления (поне мнозинството от тях). Това им е шанса за амнистия. Въпреки това пак мачкат "ЗЕЛЕНЯЙНА". Ако впрегнат цялата редовна армия която имат, за ден всичко ще е в руини.

290

Анонимен

преди 1 година

измамените и излъганият бг народ продължава да е лишен от бг журналисти да чуят истината че укронацистите губят земите си бахмут е вече руски бе *** по друго немога да ви нарека

289

Анонимен

преди 1 година

Коя е тая част от Артмовск която се контролира от украйна? И що за план да се изтощят руските сили при погром на украинските

288

Слава богу

преди 1 година

Ще ги "изтощят", жертвайки си половината армия... после с кого ще ги нападнете? Бахмут се превърна в гробница за ВСУ - след края на войната военните анализатори ще са единодушни, че точно в този град 404 я е загубила.

287

Ха ха...

преди 1 година

Значи руската армия се е "изтощила" в Бахмут, а украинската явно се е "заредила", като само изпуснала пара с главнокомандващия Залужни... С този малък нюанс, че руска армия в Бахмут няма, а ЧВК Вагнер!

286

Анонимен

преди 1 година

Украйна се е запътила към небитието. Русия е велика!

285

Анонимен

преди 1 година

Руснаците задължително трябва да дойдат и такива както теб да бъдат заличени...

284

хм

преди 1 година

Щом руснаците нападнаха Украйна , те могат да го направят и тук в България , за целта институциите в България трябва да вземат превантивни мерки относно възможноста от диверсии на русофили със замъглено съзнание , от воденето им на отчетност и контрол , защото са опасни както за обществото така и за собствените им близки и приятели!

283

Анонимен

преди 1 година

Украинците ако могат да направят диверсия в Русия значи и тука може да направят. Ето защо бежанците трябва да са равномерно разпъснати из страната. Политиката на нашата страна е напълно погрешна и безотговорна..

282

Анонимен

преди 1 година

Театралните постановки на украинците се играят и на руска територия обаче в същия стил и на същия език. Те като говорят един език и не се различават по между си на първо четене. Украинците вместо да си защитават своята страна тръгнали да правят диверсии на други местаМоже и тука да направят диверсия

281

Анонимен

преди 1 година

Следващите 3 месеца още около 50000 от ВСУ ще бъдат унищожени за жалост много млади хора....Дано се вразумят в Украйна и седнат на масата за преговори......

280

Анонимен

преди 1 година

По радиото съобщиха че ситуацията оставала напрегната в белгородска област където са проникнали диверсанти , обаче осем години нито дума за ситуацията в Луганско Донецката Республика , където хората са бомбардирани всеки ден.

279

Анонимен

преди 1 година

Абе като гледам как ги млатят в Авдеевка и Маринка ВСУ явно настъпват в Западна посока .....

278

Реалността

преди 1 година

Украйна вече не държи и един сантиметър от Артьомовск. Да. Трудно е да го преглътнете, но с времето ще свикнете. Също като Мариупол и Соледар и т.н..

277

Така или иначе

преди 1 година

Артьомовск вече е руски град ! Това е поредната тежка загуба на Укро Вермахта. Както и Мариупол и Соледар и т.н. Между другото какво става с "мащабното" контранастъпление на нацистите ? Стигнахте ли до Москва ?

276

Анонимен

преди 1 година

Руснетата са се подготвили за контрата и са зacpaли достъпа до позициите си с драконови зъби, да пукат гумите на американските самолети и дроновете!