36

Анонимен

преди 1 година

Ако ДПС не беше вкарало итн, нямаше да имат надежда да стигнат

35

Рязков

преди 1 година

Най-лесно е да намериш предатели в България ! А пък в Парламента ? Там всичките 240 са предатели ! Всичко е за разстрел !

34

Анонимен

преди 1 година

5 гласа по половин милион евро са 5 милиона лева. Правителството тия 5 милиона ще си ги избие за 1 ден управление, ако ще на втория ден да го свалят. А сега всички вие ми кажете - ако сте депутат и получите оферта за апартамент в столицата срещу натискане на едно копче за 5 секунди, дали няма да се съгласите? Апартамента го получавате с фиктивен заем, който никога няма да връщате. Пред закона подкупът е недоказуем.

33

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли на втората партия колко гласа не им стигат за кабинет? По мои сметки на Кирчо, Кокорчо и Пинокио не им достигат 57 гласа. Остава им да си ги купят по АлиЕкспрес.

32

Анонимен

преди 1 година

За стабилно правителство трябват минимум 135 депутата. При 121 депутата е на ръба. Депутатите често са в командировки и лесно се бута правителство при 121 депутата, особено ако 5 от тях са гласували с вазeлин.

31

САМО 9 ДЕПУТАТА

преди 1 година

ОТ БСП, ПП-ДБ ДА ГИ НЯМА НА ГЛАСУВАНЕТО И 116 ГЛАСА СТИГАТ

30

ДО 39

преди 1 година

Купуването и продаването на гласове са престъпление. А купуването и продаването на партия какво е ако не е престъпление???Настимир си продаде партията и се хили като ряпа от всяко студио.

29

ПроСоТо

преди 1 година

До До 36 Просото...Благодаря за подкрепата !...Макар че би трябвало да ти се порасърдя за това ".../а" !..МЪЖ съм и това нито ме смущава,нито ме омаловажава по някакъв начин..

28

Анонимен

преди 1 година

Партия "ГЕПИ" отдавна трябваше да се разЦЕПИ. По-добре късно, отколкото никога!

27

ДОН ДОГАН и ДПС

преди 1 година

СА МАЙСТОРИ В СМЕТКИТЕ ЗА МНОЗИНСТВО > САМО ГЛЕДАЙТЕ КОЛКО ДЕПУТАТИ ОТ БСП И ДРУГИ НЯМА ДА ГИ ИМА В ЗАЛАТА ПРИ ГЛАСУВАНЕТО

26

Анонимен

преди 1 година

Това са сметки без кръчмар.

25

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с чалгарите на слави. Щели да чегъртат герб и дпс. Обаче със задните си части явно. Дори още не са видели кои ще са министри, програма, ама ще пада чегъртане. Гнууус. Хора, внимавайте за кого гласувате. Тези още след първите избори 2021 г. ги разкрихме. Успяха да бутнат работещи правителство в последствие. Сега вече втора година нямаме редовно правителство.

24

Анонимен

преди 1 година

От къде сте сигурни, че всички ГЕППаджии, ИТнайци, ДПС-ари и друга *** ще са в пълен състав и готови за продаване на България??Може пък и да се намерят свестни сред тях.. Тогава ще и трябват не 5, а може би 10.

23

До 36 Просото

преди 1 година

Така е. Тук си абсолютно прав/а. Министър председател трябва да е лидера на партията за която се гласува. Това е отговорност. Хората гласуват за личностите в партиите. Много малко хора познават програмите им е детайли, а има много партии влезли в НС без програма...Има и влезли в НС като секта, те не са партия.Сектата ПеПе си купи партията ВОЛТ, за да се регистрира.

22

ПроСоТо

преди 1 година

До До Просото....Точно това имах предвид:..-Гласуваш за един,получаваш друг !...Не те ли смущава това?..Не ти ли се струва,че има некаква шизофрения в това?..Ако не знаеш кой ще ти бъде Премиер,защо даваш "картбланш" на "партията",на която симпатизираш ?..За мен това си е чиста проба "Хубава работа,ама...българска"..Иначе предполагам,че на Радев му е дотегнало от бъркотиите в Територията и няма търпение да прехвърли топката на други..

21

До Просото

преди 1 година

По Конституция процедурата за първи и втори мандат посочва, че мандата се връчва на кандидат за Мин.председател. Чл. 99.(1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.

20

ПроСоТо

преди 1 година

..И макар ,че чл. 99 от Конституцията НЕ дефинира ясно кой може да бъде кандидата за Премиер,ЛОГИКАТА диктува,че това лица може и трябва да бъде от редовете на спечелилата партия !..Иначе какво става?..-Гласуваш за един,получаваш друг..Има ли нещо по-шантаво от това?

19

ПроСоТо

преди 1 година

ето и друго,което ме смущава освен упоритото мълчание относнонейното френско гражданство:..-Защо Радев връчи НА НЕЯ мандата за правителство?!..Той се връчва на представител на парламентарната група,имаща право да състави правителство.. Класираната на първо място,ЗАПОЧВА консултации и определя както състава на МС,ТАКА И КОЙ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР !!!!..Този Габриел НЕ е депутат,не е народен представител,ЗАЩО Радев допусна тая грешка да връчи мандата на лице,нямащо нищо общо с Българския парламент?!

18

Анонимен

преди 1 година

Слави не бе склонен да има правителство на всяка цена Но явно от ДПС и ГРАБ да му дали друга цена и той се е съгласил на тази цена.И вече иска да има правителство на тази цена.

17

Анонимен

преди 1 година

Слави не бе склонен да има правителство на всяка цена Но явно от ДПС и ГРАБ да му дали друга жена и той се е съгласил на тази цена.аИ вече иска да има правителство на тази цена.