81

Покрай Байден

преди 1 година

и войната намразих американците.. Даже имах симпатии към тях, но всичко се промени след 24.02.2022 година... ЕССР го подкрепят, а това ги прави съучастници на един масов убиец.

80

Анонимен

преди 1 година

Който не знае истинската история на света, той няма бъдеще. Четете деца, не само да се мажете в инстаграм.

79

анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ!

78

Край

преди 1 година

По БВП на човек изчислен през паритета на покупателна способност Русия е преди България. По всички класации - на МВФ и Сватовната банка.Та невзрачния *** Балкански може да се смее на Иваночка Дурачок само защото не осъзнава обективната реалност. Само да се разходи със стриит вю на Гугъл мапса из Норилск и Перник и веднага ще му замръзне усмивката.

77

Покрай Путлер

преди 1 година

и войната намразих руснаците... Даже имах симпатии към тях, но всичко се промени след 24.02.2022 година... Те го подкрепят, а това ги прави съучастници на един масов убиец.

76

Анонимен

преди 1 година

Когато ви "спре тока" може да се обадите на САЩ да ви го пуснат.

75

Гаргамел

преди 1 година

Pycoфилистиците не разбраха едно - в българия няма pycoфоби. Има пyтинофоби.

74

Анонимен

преди 1 година

Въпреки всичко АЕЦ Козлодуй и Лукой-нефтохим работят от 1973 година за България. Дъртите лъжи ги творят грабителите от САЩ.

73

АнонимеН

преди 1 година

СМРЪДЛИВИЯ ПУТИНАРНИK НЕМОЖЕ ДА ПРЕВЗЕМЕ БАХМУТ ЗА 1 ГОДИНА ПА УКРАЙНА ЩЯЛ ДА ПРЕВЗЕМЕ СЪС ПОМОЩТА НА СКРАПИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИМ ОСТАНАЛ РАБОТЕЩ ТАНК В ПУТАНОСКВА :D

72

Русофоба е

преди 1 година

дeгeнерат с IQ под 10 единици... Може да драще само на сайта ДНЕС

71

Русофобията е

преди 1 година

разновидност на ши'зофренията и се "лекува" само радикално... С права лопата между свинските очички....

70

Анонимен

преди 1 година

Ако някой русофил отиде да живее в някое малко, руско градче на третия месец ще се обеси пред външната тоалетна.

69

Анонимен

преди 1 година

Аз все казвам,че "санкциите" от ЕС срещу Русия.Всъщност се оказват санкции,срещу ЕС! Русия си смени пазарите И пак си продава петрол! Ами има стоката и е търсена!-:) Ние в Европа,какво имаме? Нищо от сорта "Природни ресурси" уви! За това е Невъзможно Америка да командва Русия! -:)

68

Анонимен

преди 1 година

Китай вече продава коли повече от Япония. Русия печели от негта продаден на изток. Печели и от зърното. И от атомните централи които строи в Индия и Китай. И от военната техника която им продава. Русофоба вече само губи, менторите му избягаха в Дубай и го лъжат с фараонски номера.

67

АнонимеН

преди 1 година

ПУТИНОРАСИТЕ ДА НАПИШАТ КАК ВИЖДАТ БЪДЕЩЕТО НА ПУТИНАРНИКЪТ :D ДО КОГА ША ЧАКАМЕ ДА ПРЕВЗЕМЕТЕ УКРАЙНА ДА ВИ ЕБЕЕМЕ У *** СМРЪДЛИВИ :D

66

До Хахах

преди 1 година

Я виж в ютуб колко руски блогъри има които живеят тук и рекламират българия. Имат средно по 50 хил. гледания. А пък колкото до територията ни , да тук е мизерно, но в сравнения с Русия ние сме доста по напред. Там в прованса живеят в общински дървени коптори на по 60-70 години с външна тоалетна, които никога не са ремонтирани и някоя съборетина в бългаско село за 5хил евро ще им се види супер далавера.

65

Анонимен

преди 1 година

Та по темата - петрола е икономика. Грантаджията с тъпашките коментари от НПОто не е икономика.

64

Рони - Тъпото

преди 1 година

СССРто го разглобихме! Ама създадохме Китай... А сега проблема е че Китай ще ни отнесе а ако се дървиме много, може и да престанем да съществуваме.

63

Анонимен

преди 1 година

78 ами как няма каъо щатите практичедки са във фалит. В момента се спори дали пак да вдигат тавана на дълга. А ясбо че нр могат да го изплатят. Китайците ако решат сащ отиват на бунището

62

Анонимен

преди 1 година

абе какво само за русия пишете ами приходите на българия са по-важни - докога ще сте краваршингтонска агенция дето се занимава само с русия