150

Закривай

преди 1 година

окрайна!

149

още още!

преди 1 година

А какво стана с милиардите които изпрати до сега?

148

Анонимен

преди 1 година

2022г Русия направи с Украйна това, което Франция трябваше да направи с Германия 1936г.

147

гост

преди 1 година

Укропитеци ! Жалки шарани ! Слава на Русия !

146

Анонимен

преди 1 година

След 1 година военна операция на Русия на територията на бившата УССР, икономическата ситуация в ЕС е катастрофална. В същото време руснаците живеят все по-добре, конфликта на бившата територия на УССР по никакъв начин не засяга ежедневието им и за него чуват само от медиите.

145

Анонимен

преди 1 година

Златният век на консуматорството приключи за ЕС. Добре ще живеят страни като Русия и Китай които са богати на ресурси, а европейците ще броят центовете да платят отоплението, тока водата и храната.

144

Коментар

преди 1 година

Урсула черпи с милярди, като на *** сватба. Нали не са нейни парите, тя само ги разпределя. Само по 5%, не 10 на всеки транш, смятайте какви комисионни са. А ни разправят на нас за корупция в големи размери. Голямата корупция е при големите пари.Ясно е че Украйна не може да върне това дето е налято там и за 1000 г. Прилича ми на раздаване на необезпечени кредити. Сигурно затова западните банки станаха на домино.

143

Мдааааа

преди 1 година

Изтрещялият старец Борел и всечки еврогейове покрай него, съвсем ще ни докарат до просешка тояга. Да си мислиш, че ще победиш Русия, е все едно да вярваш, че ще се повдигнеш като си ипъваш ушите! Със средства от Фонд уж за мир, наливат оръжия в една агресивна фашистка война срещу Русия. Нещастници.... Нека всички разумни българи да спрем западняшкото безумие и с Митинга за мир на 21 май неделя, докажем своята сила и гражданско противодействие! Да спрем братоубийствената война и настъпи мир.

142

Анонимен

преди 1 година

Да пращат бе така ще изчистят Украйна от бандеровци,ако не се праща ония няма как да се хвърлят и руснаците да ги разчистват.

141

Анонимен

преди 1 година

Напишете нещо свое и нормално бе русо'роби пocpaни..! Защо само копирате лъжи от проруски сайтове и я поствате тук?

140

Анонимен

преди 1 година

Българите (и не само българите) за западно европейците са хора втора категория, полyживотни. Това им е заложено в майчиното мляко, това им е в кръвта. Средата на 20 век след ВСВ в Брюксел е имало човешки зоологически градини с нerpи. За тях другите са полyxopa, особено славяните - руснаци и българи. И българите се бутат там и им целуват задниците, да ги приемат като равни да седнат на масата с белите господари - егати заблудените и жалки нещаcници са българите.

139

Абе

преди 1 година

Скоро ще се разбере дали Пан Зеленский е прав, и дледващите след Нова Украйна сме ние. Тогава ще разберем защо ги даваме тези оръжия. Ако Зеленский се окаже прав, правилно. Ако греши, обаче, тази ЕК да се разкара, и новата да не е от ястреби.

138

Анонимен

преди 1 година

Балгодаря, че подкрепихте оръжейната промишленост на САЩ. За английски-натиснете 1, за брюкселски и зелки-моля, натиснете 2. Ех, пак ни чака мизерия....

137

Анонимен

преди 1 година

Победа с ИЗПРЕВАРВАЩ удар и малка кръв така може да се сформулира новото направление в руското военно изкуство, което с появата на линия хиперзвукови комплекси в сухопътните войски, флота и авиацията получи мощен тласък за творческо преосмисляне на цяла серия най-важни оперативни концепции и стратегии на съвременната въоръжена борба.

136

Анонимен

преди 1 година

Експертите смятат, че хиперзвуковите удари ще бъдат съпроводени от така наречената "многосферна операция", провеждана едновременно на сушата и в морето, в атмосферата, в космоса и в киберпространството. В хода на такава операция усъвършенстваните ракетни системи земя-въздух, като С-500 Прометей, ще атакуват орбитално съзвездие от вражески космически кораби, докато силите за информационни операции ще започнат да унищожават вражеските ресурси в киберпространството.

135

Анонимен

преди 1 година

Някой помни ли хаймарсите, които трябваше да донесат победата на Украйна.

134

Анонимен

преди 1 година

Кой помни джавелините които трябваше да донесат победата на Украйна?

133

Анонимен

преди 1 година

Лавров: Кризата в Украйна може да приключи с факта, че САЩ ще изоставят съюзниците си, както се случи по-рано в Египет или Афганистан.

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148 Как няма да каже така военния министър като 5 дузини генерали и полковници ще спрат да получават летателни добавки ако пенсионират Миг29.

131

Анонимен

преди 1 година

Европа без руските ресурси - енергия, води, природа и всичко останало е обречана да влачи жалко съществуване. За това Европа има нужда от една Русия без руснаци. И сега е последния шанс за Европа. Европейците са готови на всичко за да го реализират.