14

Хаха

преди 1 година

Пуша Айкос от 3 години. Кашляне, задъхване, лош дъх няма вече. Сигурно и то има вредни ефекти, но обикновените цигари са наистина страшна смрад. Не бих ги почнал пак дори и да спрат айкоса.

13

Българин

преди 1 година

Гледах интервю на един български диригент известен по цял свят забравих му името той разбира се не живее в България.Той е сигурно най интелигентния българин просто немога да повярвам като го слушам как говори че е българин защото е възпитан и тн.Той каза че се е впечатлил от Берлинския оркестър така както хората са се впечатлили от немските аутобани.Едното е искуство другото е просто асфалт но при нас и асфалта не е просто асфалт а някаква сложна схема същото е и с качеството на храните.

12

Анонимен

преди 1 година

И пуша и пуша.

11

Пьтечките

преди 1 година

Да вьрвят дрене ми за чакащите

10

Така

преди 1 година

Е що нещо лошо има ли

9

FedExpress

преди 1 година

От 20 години не съм ходил на лекар. Защото всичко в болниците стана бизнес. Човек като иде на прегледи, целта им е да му открият колкото се може повече неща, за да му точат паричките по колкото се може повече клинични пътеки. Малко останаха моралните хора като цяло в това материално общество, но е грозно, че сред лекарите също са така.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами стигаме ги американците, нали това искахме? За тях някоя дама ако вземе да отслабне и стане 80 кила си е направо фина мадама...

7

Анонимен

преди 1 година

И двете не съм !

6

Хазарта

преди 1 година

До 5 от индобулгаристанския наистина се напълни много с тях навсякъде и продават хероин крадът нападат хората да ги обират превърнаха се в напаст за България.За тези които работят и не са такива нямам против тях.

5

Хазарта

преди 1 година

Пречи това че и храна и всичко е пълно с *** които вредят на здравето и няма култура.Няма институции които да следят за качеството пък е и скъпо освен това.

4

Фин

преди 1 година

Два милиона пушачи и три милиона дебелаци.. Аз съм от онези, които не ходят на лекар, защото не ги понасям.

3

А всеки четвърти

преди 1 година

от кой етнос е?

2

Анонимен

преди 1 година

Материалът ни е такъв в България, за съжаление. Твърде голям дял от населението е с ниска интелигентност.

1

Яка мизерия

преди 1 година

Всичко е под най ниското качество