990

Draska4

преди 1 година

Възмутително ***.ппи жур.н.аля, обяснете точно как се изстрелва "балистична" ракета от самолет мъмъ ви шейва прозта преписваческа :)))

989

Краволюб Жендъряски

преди 1 година

Що сте се разревали така бре мамини убавци ?

988

Иван

преди 1 година

Докога ще държите миризливата руска партенка като водещо заглавие?

987

Анонимен

преди 1 година

Давай НАТО, продължавай да скапваш Русия!

986

Алекс

преди 1 година

6 бр."Кинжал" са прехванати и свалени от украинската ПВО.И тази ракета излезе анимационен герой.

985

Хи хи

преди 1 година

колкото превзеха мегаполиса Бахмут.

984

Анонимен

преди 1 година

В Хмелницки взривовете са епичен кадър от тази война ,запада е в шок , днеска.укр още няма статия ,а е от преди три дена!

983

Да!

преди 1 година

Ти остай , ами ако е вярно , и един милярден отбор в НФЛ със същото име отива по дяволите ...ааахахахаха

982

Пейтриът

преди 1 година

На кайма и Пентагона си призна,не разбирам какво се драчите!32 изстреляни ракети и нито една не можа да прихване Кинжала

981

ганю е проста путка

преди 1 година

"Оцеляла е 1 (една) понеже се е скатала....." изключителноПростаИтъпа.

980

монголоиднитеПримати

преди 1 година

съобщаваха, че са превзели Бахмут над сто пъти, пък то какво се оказа.....шибанитеДолниРусофилскиКурви започнаха онанацията на сухо.

979

Анонимен

преди 1 година

Мир и разбирателство и съседство да има между Русия и Украйна и България. Ако направят бунтове в славянските държави и ни настроят едни срещу други, това е от което Запада вади дивиденти, най-вече разпад на Русия. И от нас биха вадили например Американците и Турците ако в България има размирици. Ще вкарат войски.

978

Е?

преди 1 година

Само в Хмелницки от оня ден , американците са назад милярди,неоспорим факт!

977

ЕвроLGBTQ+

преди 1 година

Аз чакам Пентагонът да обяви официално- "Руснаците разпориха вчера един Пейтриот, понеже е пълен ***." После очаквам да потвърдят, че ваксините не работят и кой е убил Кенеди.

976

Анонимен

преди 1 година

До сега в Днес.бг нито един пост за нула време не бе изкоментиран с над 1000 автрски описания от 1196 отваряниуя. Браво на Днес.бг за доброто чувство за актуалност. все пак е важно да се дадът параметрите и цените на долитащите, разрушаващите и събарящите ракети и планери.

975

Шрайка

преди 1 година

$400 милиона струва US установката, $3 милиона една ракета за нея. Ракетата на руснаците струва $800 000. А после ни обясняват, че било световна криза и нямало пари.

974

Анонимен

преди 1 година

До за неразбралите Забрави да кажеш за убитите извънземни и за изтребените ГМО комари,които апят само руснаци,клоун.

973

Анонимен

преди 1 година

До 1105.Какво са ти спрели газа бе .Първо един се изказа,че били бензиностанция с ракети и после ще им налага санкции,а след това ти казаха да плащаш в рубли щото си много отворен.Е можело и да не бъде така.Австрия изобщо не я брой Украйна.Швейцария член на НАТО не дава оръжия.Унгария член на НАТО и ЕС не дава оръжия и не се отказа от руския газ и петрол.Турция член на това НАТО не дава оръжия.Добре поне,че се договориха с Лукойл иначе бензина може и 4лв да стане.

972

Анонимен

преди 1 година

Много западняшка болка се изля днес под тази статия.

971

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Какви отношения,папгал шарен?Тия първо на нас спряха газта,по тръбата която ние платихме,и след 2 часа ни обявиха за вражеска страна.Тия ли отношения,папагале?Кензам на тез отношения аз.Единственото,което бих правил,е снушение с някоя палава вдовица рускиня.А то скоро пак ще е пълно с такива по курортите.Най-лесните и перверзни женици.За едно парче диня и за една лютеница потъват.Как ли сме им облагородили генофонда,ние българите.Много имат да черпят пиянките.