228

Анонимен

преди 1 година

всъщност е само Един Уралски и той е в жалко състояние капацитета му е 20 броя на година и то не от нулата а от зглобка на 4асти от складова нали4ност ... а сега и дори и това неможе презает е с ремонти .... за справка на гъбата с 10-20 втората световна са били ОБЩО ТРИ в ссср но благодарение на гнома единия волгоградски фалира закрит 2011 а Харковския е в Украйна

227

Анонимен

преди 1 година

до 234 дрън, дрън, русия има в момента 10-20 танкови заводи., които работыт на три смени и всеки месец пуска по двеста танка хич нени поучавай какво има и какво няма русия

226

Хектор

преди 1 година

Стига сме се карали ,- България е център и трябва да взима парите на запада и ресурсите на изтока, те са ни периферий- вчерашни народи- провинциални .Запада да върне заграбеното от Константинопол , изтока да признае духовното ни водачество в МИНАЛОТО.

225

Анонимен

преди 1 година

Украйна още никого не е надвила , ама вие си вярвайте.

224

Анонимен

преди 1 година

Поредната глупост

223

Анонимен

преди 1 година

До 232русия отдавна въстанови загубите и оръхейната й промишленост бълва хиляди танкове /////Дрън-дрън, за миналата година са произведени 200 нови танка.За тази година максимум могат да произведат 300 танка. За повече е нужно да изградят нови заводи които не се строят за два-три месеца.

222

Анонимен

преди 1 година

русия отдавна въстанови загубите и оръхейната й промишленост бълва хиляди танкове и всякакво оръжие хич не се надявайте

221

анонимен64264

преди 1 година

ей *** спрете да се навеждате и да пишете глупости,само препечатвате западните коментари и анализи и нищо вярно от вас да бяхте си пратили коренспонденти там ,но страх нали а и може да видите нещо което не е удобно на запада,а колко загубиха укрите до сега бе специалисти,малко дори нищожно,смешни и жалки драскачи

220

Петьо

преди 1 година

*** кажи си, кой ти написа статията

219

Хе хе

преди 1 година

До Мужик и на Райхстага

218

Стефан

преди 1 година

Русия не може да възстановява загубите безкрайно, докато срещу нея има огромна индустриална мощ, която набира оборорти. Никой няма да помогне на Русия, защото става прокълнат - губи пазари, инвестиции, технологии. Русия не може да предложи нищо. Тя е излишна. От нейните остатъци, светът ще спечели повече от колкото от нейното съществувание.

217

Анонимен

преди 1 година

Нямам как държава проядена от корупция да има армия. Руските генерали построиха палати и не само те. Такова масово крадене резултира в една ръждива, бездарна армия. Учудващо е, че Украйна, която е не по малко корумпирана има някаква армия. Явно са се скъсали да ги обличат и поддържат, щото украинците са същите крадци. Хич не вярвам в модерната украинска армия. И те са съветска рожба, бездарни и прости като мужиците.

216

Анонимен

преди 1 година

За жалост войната в Украйна НАРОЧНО е конвенционална с цел да се убият максимално много млади мъже. Целта и на двете страни и ментори е такава за противниковата армия, което не прави евроатлантическата общност праведна и морално чиста.

215

Анонимен

преди 1 година

Език и писменост са различни неща. Руската история е изключително интересна. Безспорно е свързана с историята на Украйна и е ясно, че всяка нация има право на свой избор. Не знам дали изборът на Зеленски е избор на украинската нация, която е доста млада и объркана като повечето млади нации. Това, което не приемам в Западната доктрина е унифицирането и стремежът за премахване на националната държава на православните народи.

214

путин

преди 1 година

След мен остава само тишина.Това е посланието на снимката.Не пишете глупости.

213

Maybe

преди 1 година

Изцяло пропагандна статия. В Украйна минаха десетина вълни на мобилизация, включително и насилствени. Вече не останаха мъже годни за военна служба, те говорят, че Украйна с малката си мобилна и модерна армия това и онова правили. Руснаците влязоха в Украйна с 150к численост срещу многократно превъзхождаща по численост Укро армия. Само редовната им армия беше 260к официално и с допълнително мобилизираните стигаше до 800к. Руските загуби спрямо украйснкте са пренебрежимо малки.

212

Анонимен

преди 1 година

Надвила е Русия другия път.Нищо добро не ги чака бандеровците.

211

Анонимен

преди 1 година

Шансът да гръмнат атомно бомби след Путин е многократно по-голям, защото след Путин властта ще вземат военните.

210

Анонимен

преди 1 година

Руският език го забрани тролър Зеленски в Украйна, апропо и това беше нарочно. Нарочно започна обстрелът по времето на Турчинов на Донецк и Луганск с цел рускоезичните украинци, които в тези републики са нас 60 % от населението да емигрират в Русия принудително или да бъдат избити, КОЕТО Е ГЕНОЦИД.

209

АЛКАХОЛЧИКИ

преди 1 година

ИМАТ НАЙ-МНОГО АТОМНИ БОМБИ, АМА НЕ МОГАТ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТ - ПОДПИСАЛИ СА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЯДРЕНО НЕНАПАДЕНИЕ И А ГРЪМНАТ ЕДНА АТОМНА, ЩЕ ПОЛУЧАТ И ТЕ ЕДНА - РЕЦИПРОЧНО! БЕЗ ЯДРЕНИЯ ПОТЕНЦИАЛ СА СИ ГОЛА ВОДА. ИНАЧЕ ЧУНЯТ СТОЙКИ НА ПАРАДИТЕ?