193

Анонимен

преди 1 година

Хаха, русия била взривила мунициите с обеднен уран и било станало радиоактивно замърсяване. Русофилите сте толкова смешни и жалки. Вземете един учебник и прочетете какво е обедненият уран за да разберете каква глупост е това. На 30.04.23 Марк Солонин на канала си в Ютюб ви е качил една лекция за обеднения уран, но пусто с вашия интелект сигурно не разбирате руски.

192

До 202

преди 1 година

Съветският съюз било държава! Хахаххахахахахаххахахахахахахахахах! Ей тука трябва да има забрана за малолетни да си изказват мнението!

191

Анонимен

преди 1 година

До 200 Кой цивилизован свят няколко политика ли,а що си мислиш, че трябваше да се крие от германците,че Зеленски е на посещение,а пък в Холандия депутати отказват да се срещат с него В Австрия изобщо не се забиват с никой от украинските политици.В Италия го посрещат Зеленски с лозунги да си ходи.Това ли е подкрепата от целия свят.Аз си мисля,че целия свят започна да разбира що за стока са украинците.

190

Анонимен

преди 1 година

Руската Федерация е създадена 1991 година! Какви е териториални претенции може да има към съседите си?За 30 години съществуване това й е шестата война.

189

Анонимен

преди 1 година

След като "целия цивилизован свят подкрепя" украинците защо трябва да ги подкрепяте с фалшиви лайкове всеки ден всеки час на всяка статия и във всеки форум Фалшиви знаци не ви ли е неудобно господ ви гледа сеира ...

188

Анонимен

преди 1 година

До 199 Ако едно време САЩ и Англия не бяха давали на СССР,сега нямаше да водим този спор.Важното е,че днес тези две държави си осъзнаха грешката,и дават,и ще дават на правилната страна.Както и ние.Заводите за оръжие са за да работят и продават оръжие.Още по-добре е,че с това оръжие се избиват блатни ***.

187

ДядоНиколай

преди 1 година

До 194 Ех,да бе.4 милиарда излезнаха.Пффф ахахахах.

186

Абе каскет смачкан

преди 1 година

"щото в един сайт няколко лайка изобщо не са критерий...." целият цивилизован свят подкрепя Украйна, а м0сковията има одобрението на Еритрея.

185

Анонимен

преди 1 година

Е пишете си глупостите колкото си искате за украинските нацисти оръжия няма и никой не е длъжен пък да им дава.Това е .

184

Много интересно

преди 1 година

как русофилите говорят,че Зеленски бил евреин и бил подложил украинците на тая война.Първо,украинците не се бият за Зеленски,а за Украйна.Второ,Зеленски е 100 пъти по съвестен християнин от късокракият Путин,който ходи по черкви да пали свещи,но праща разни порязници да убиват християни.Нищо,че Путин по майка е евреин.И само като лек факт.В украинската армия,която уж е съставена от нацисти,заедно се бият евреите и същите тия нацисти.И явно добре се бият.

183

Анонимен

преди 1 година

Буряти,калмики ,черкези,монголи си нямаха идея къде е Украйна,преди Путин да ги довлече в Европа.Избиват населението,сриват блокове и после ходят да плячкосват по празните и разбити домове.Да им приседне ограбеното,дано!

182

До 190

преди 1 година

Момче, прегледай се на доктор! От тази статия, разбрах само, че са клъцнали главите на двама окупатори! Ежедневие в Украйна!

181

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Каква Митрофанива бе ти като си *** защо си мислиш,че и другите са .Да си виждал някъде протест защо бе се дават оръжия на Украйна,но да не се дават излязоха 12000 в София и 30000 общо в цялата страна.Как мислиш дали Митрофанива е платила на всички или просто хората не харесват украинците.Пишете си ,ама това се обръща срещу вас щото в един сайт няколко лайка изобщо не са критерий.

180

Анонимен

преди 1 година

До Дядо Николай ти си расист и трябва да те осъдят но ти само си се осъдило .

179

Анонимен

преди 1 година

Ако героизмът за теб е да нахлуваш и трепеш в чужда държава,и за теб трябва статия!

178

До 190

преди 1 година

Ако си бяха стояли в Русия,че да си пазят къщата,щяха да се герои,но тия отишли да трепят хора в чужда държава и хората им светили маслото.Дано още милиони такива"герои" украинците да ги засадят в слънчогледите и житата.

177

Анонимен

преди 1 година

До тая статия...Правилно е всеки да се замисли защо е тая статия. Цяла година война и изведнъж статия. За геройската смърт на двама руски командири Богатири. Ето така аз разчитам статията. Защото ако не бяха герои никой нямаше нито да жали нито да злобее !!! Бог да ги прости и Благослови навеки !!!

176

Анонимен

преди 1 година

Дошли тези сатани от Сибир,Централна Азия,Кавказ война да правят!От бърлоги и землянки на хиляди километри от Украйна!

175

184

преди 1 година

Хиляда долара средна заплата в Русия?Много далече.Средната заплата е около 55000 рубли,и това е осреднено за цяла Русия.Средната заплата им е около 1200 лева,което е далеч от 1000 долара.

174

Анонимен

преди 1 година

До 181 Ами ,аконе се правехте на велики нямаше да ви напада,а като гледам колко сте нахални и аз ще ви нападна.Даже Русия много ви бави.