89

Знаеме се

преди 1 година

Ей Памперс време е за пенсия, а МВР и ДАНС ще си намерят Премиер не се притеснявай света няма да свърши!

88

лумпен

преди 1 година

Всички негативно настроени към ГЕРБ - учете се от тях - никаква омраза и злоба не помагат. Необходимо е обединение и смирение. Това показа Борисов и продължава да го показва - дори прости ареста, които му направи Рашков по нареждане на Петков. Не сейте омраза, а търсете решения и разбирателство!

87

Анонимен

преди 1 година

Снимка на пачки. Снимка на кюлчета. Наздраве!

86

Анонимен

преди 1 година

,,Пачките" и ,,кюлчетата " свалиха редовното правителство на Промяната.Сега те са на власт.Слави, Бойко и Доган.Митрофснова даде началния старт на преврата.Президента се включи от Москва.Сега тия, ни предлагат правителство Какво ли може да е.Освен послушни единици от пишман експерти.Извадили не една страна от кризата.

85

Анонимен

преди 1 година

Махай Жирафката!

84

Анонимен

преди 1 година

Познато!

83

НАРОДА ИМА ДУМАТА.!!

преди 1 година

НАРОДА КАЗА : 1. ГЕРБ/СДС.. ШЕНГЕН.. ЕВРОЗОНА.. НАТО..... И ПАК ЩЕ ГО КАЖЕ, КОЛКОТО И ИЗБОРИ ДА ПРЕДИЗВИКВАТ КОПЕЙКИТЕ - ПП, ДБ, ВЪЗРАЖДАНЕ......

82

Анонимен

преди 1 година

Както и наследници на изедници!

81

Анонимен

преди 1 година

Бойко ни предлага за четвърти път ,,експертно" правителство.Може и пето да е.Но със сигурност три пъти успя.Първия път бяха подгонени с камъни.Бойко се скри в една клиника с високо кръвно Дянков избяга в Москва.Втория път уволни половината познати лица , и назначи Лиляна Павлова.И тя избяга , надушвайки че ще я натопят за нещо.И отново ги подгонихме с камъните.Третия път не успяхме.Ковид кризата спаси ,,редовното " правителство....

80

Анонимен

преди 1 година

Дядо ми като майстор е правил всички фасади в центъра. Както и на най-красивата сграда в България - баня Ягода. Търсил го е за назначение Вълко Червенков. Ако бях завършил иси щях да съм министър. Но мразя връзкари, дето нищо не могат да направят сами в живота.

79

akud

преди 1 година

ПП ДБ бягат ли от политическа отговорност и търсят ли еднолично управление с цел големи кражби защо се страхуват да управляват българия след като така каза българския гражданин не самостоятелно???

78

Анонимен

преди 1 година

Когато искаш да поканеш гост , оакал се на поста си .В Европа и Америка правят така .Пращат му покана от някаква , да речем организация на симите.Привикваш го с черна лимузина в подземията на Белия дом.,,Съветваш " го , че е по добре сам да си подаде оставката.А да не го правиш за резил.И му даваш срок до две седмици да се умира от заеманата му длъжност.Та за Гешеф и ненадейната покана така стоят нещата.

77

Анонимен

преди 1 година

Когато искаш да покажеш гост , искал се на поста си .В Европа и Америка правят така .Пращат му покана от някаква , да речем организация на симите.Привикваш го с черна лимузина в подземията на Белия дом.,,Съветваш " го , че е по добре сам да си подаде оставката.А да не го правиш за резил.И му даваш срок до две седмици да се умира от заеманата му длъжност.Та за Гешеф и ненадейната покана така стоят нещата.

76

Анонимен

преди 1 година

Гроб не са проевропейска партия. Корупцията, пладнешкият грабеж, подчинената съдебна система и овладяните медии имат общо с путлеризма, не с Европа. Както и обслужването на енергийните и геостратегически интереси на Москва чрез Турски поток и АЕЦ Белене.

75

Анонимен

преди 1 година

Символ на управлението на Герб - Кражби и продажби.

74

Анонимен

преди 1 година

Гербаджиите се оляха през последните години на управлението си.Не е нормално да си мислиш, че би откраднал 1/3 от 64 млрд, без да останат следи.Алчността заслепява.

73

Анонимен

преди 1 година

Вчера видях билборд на гербаджиите, на който пишеше За стабилна България. Отново. Да, ако има такива тъ паци все още след толкова години, нека гласуват за тях. Отново. За да може да продължим да сме най-голямата тиня в Европа, изцедена от разни про сти депутати, които не ги интересува абсолютно нищо друго освен да крадат. Отново

72

Анонимен

преди 1 година

Предпочитат кабинет, който ще изпрати една тиква при бай Ставри.

71

Анонимен

преди 1 година

Отстраняването на Гешев е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН МОРАЛЕН И ЗАКОНОВ АКТ, но очакваме от него най-после да отупа от праха папките по делото КТБ и каже истината за ДП, че не е държавно предпроятие, а е главният виновник за най-големия обир Делян Пеевски, да каже и повдигне обвинения по случая Къщата в Барселона", "Осемте джуджета", за пачките и кюлчетата в чекмеджето на вожда, за рекет от В.Божков на около 60 милиона в полза на Борисов, Севда и Горанов, за липсващия асфалт и милиардите, ограбени чрез строителната мафия, за руските тръби, за които сме платили над 3 милиарда в полза на Путин и ред други гран

70

лумпен

преди 1 година

Неслучайно ГЕРБ излязоха от изолация, защото дори най-големите им душмани видяха, че единствено ГЕРБ са способни да обединят кадърни хора около себе си за излизане на страната от кризата. Видя се некадърността на ПП. За две години опоскаха държавата.