20

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Който и да спечели все ще е поробител на Майка България.Турчин козината си мени,но нравите никога.

19

Анонимен

преди 1 година

Чo6aнските драми край нямат ейййй

18

Анонимен

преди 1 година

По-големи са шансовете да спечели Ердоган. По време на земетресението в ЮИ Турция и Сирия той прояви голяма оперативност - уреди оцелелите от земетресението с условия за живот, вкара армейски части за откриване на оцелели хора, помоли за помощ правителствата на съседните държави,която веднага му беше оказана, организира щаб на вилаета за мерки за разчистване на разрушенията и др. Г-н Калъчдароглу през това време си чешеше топките и изказваше съболезнования.

17

Умните Нечервени

преди 1 година

*** без мозък се нарича примерно Червен Военен Кръстоносец загубил всички войни срещу Червения Ислям но за Християнска радост сред ненужните военни имало съпътстващ слугинаж от достойни мислители и интелектуалци които хранейки се с трохички от трапезата на Военните Кръстоносци натрупали малко скромно състояние от трохичките на трапезата........Червения турчин тамън довършвал садистично Червения Кръстоносец и се намесил спасителя Западни Мислители-откриватели А НЕ аутсайдер-богаташите

16

Анонимен

преди 1 година

Американците искат да го махнат защото симпатизира на Русия.Калъча повече ще ги слуша.Обаче и руснацитв работят за победата на Ердоган.Стигне ли се до втори тур султана ще спечели и още повече ще се обвърже с Русия.Вовата има нужда от хора като него и Тръмп.

15

Анонимен

преди 1 година

И да спечели изборите ТУРЦИЯ вече загуби.Това е една провалена държава въпреки овчето доверие , което имат в нея ДПС и ВМРО.

14

Анонимен

преди 1 година

До Selim дори и да махнем религиозния аспект турците не биха избрали за президент някой по-възрастен от Ердоган най-много 35% на онези, които са анти-Ердо. Оня другия националиста също няма шанс за повече от 15%. Ердо ще спечели с 55% не защото го харесват, а щото просто няма адекватна алтернатива..

13

Анонимен

преди 1 година

Турския народ е роб на един султан, с огромни пари, дворци и влияние идващи от кръгове в Саудитска Арабия и радикалния свят. Турция никога вече няма да е онази светска държава, за която мечтаеше Ататюрк. Всеки умен и инакомислещ човек е в затвора или заплашен. Това ли е демокрация. Това ли искахте. До преди 10 г имаше успех с икономиката, сега вече и тук е пълен провал

12

Анонимен

преди 1 година

До Selim II А ти познаваш ли историята на България? :)))

11

Selim II

преди 1 година

Да се надяваш на Кълъчдаролу, трябва да не познаваш историята и Турция. Имаше кандидати, които имаха шанс срещу Ердоан, но те по една или друга причина не са на тези избори. Кемал Кълълчдаролу е алеви, в 90% сунитска държава. Кажи-речи все едно българите да си изберат мюсюлманин за президент. Толкова е шанса му. И не знам защо дори изселници, мои познати и близки се надяват на нещо? Едно е да искаш, дето казват българите.

10

Анонимен

преди 1 година

Не успя да построи наново разрушенията, както обеща. Ако беше го направил вероятно щеше отново да спечели лесно. Тази сериозна инфлация, големите фамилии които вече се чудят дали да го подкрепят, натиска на САЩ поставят под въпрос дали отново ще е той. Дори и да може да манипулира може и да са му обяснили вече, че е дотук и това в начина официално да го сменят. Ако беше бг щяха да печатат нови бюлетини , тук няма как държавата да прави безумни разходи за сметка на хората за такива глупости

9

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува, да си се оправят турците както си знаят, не съм турин а българин че да ме интересува какво става в Анадола :))

8

АнонимеН

преди 1 година

АКО ЩЕ 70% ДА СА ГЛАСУВАЛИ СРЕЩУ ЕРДОГАН ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЕРДОГАН, ЗАЩОТО ТОЙ ОБЯВЯВА РЕЗУЛТАТИТЕ! СЪЩАТА РАБОТА СА ИЗБОРИТЕ В СИРИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ! ТЪЙ, ЧЕ ПРОМЯНА В ТУРЦИЯ НЯМА ДА ИМА! АКО ИМАШЕ ОПАСТНОСТ ЗА СМЯНА НА ЕРДОГАН ТО ОПОНЕНТА МУ ЩЕШЕ ДА Е В ДИСКРЕДИТИРАН И В ЗАТВОРА ;)

7

Public enemies

преди 1 година

САЩ ще се опитат да остановят контрол върху Турция и да провокират война с Русия, Турция обаче има своите сериозни етнически проблеми, кюрдите вече минават 30 % от населението, по източната граница на Турция се води истинска всекидневна война, кюрдите искат своя отделна държава, за да продължи Турция да съществува в този вид е добре днес Ердоган да победи.

6

Така е ..

преди 1 година

Турция е най добрия ни съсед и Ердоган е наш приятел. Успех.

5

факт

преди 1 година

Ердоган докара народа си до просешка тояга ,както бойко българина !!

4

АнонимеН

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ТУРЦИЯ СА ФАРС ПРИ КОЙТО НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ! КАКВОТО ИМ СКИМНЕ ДА ОБЯВЯТ КАТО РЕЗУЛТАТИ ТОВА ЩЕ Е! ДА ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЕРДОГАН! ЕРДОГАН И БАШАР АСАД ВЛАСТ НЕ ПУСКАТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛ!

3

Анонимен

преди 1 година

Началникът искаше да го ликвидира още през 2016 г, но превратът се провали. Сега ще се мъчи на изборите.

2

Анонимен

преди 1 година

Забрадените бяха до тук. Отново в обществени места и университети ще трябва да влизат без чембер.

1

Анонимен

преди 1 година

Кълъча печели в чест на 100 години от основаването на Република Турция от Ататюрк !