182

Анонимен

преди 1 година

Единствената цел на ГРОБ е да замажат още повече пари, специално сега от плана за възстановяване и развитие,и да се спаси на всяка цена Борисов. Хората въобще не ги интересуват.

181

Анонимен

преди 1 година

Деси ти се радвай, че ПП-ДБ ви унижават. А не ДПС..Че ДПС унижават в другата дупка..и то няколко пъти поред. И няма значение мъже, жени, ДПС унижават наред.

180

Анонимен

преди 1 година

12 години ГЕРБ унижава и се гаври с целия Български народ. Сега реват като вдовици за х.., защото видяха, че отиват в канала. България може да съществува и без ГЕРБ-ДПС.

179

Българин

преди 1 година

Единствената цел на ПП-дб е да губят времето на ГЕРБ и да ги държат в неведение, за да влошат по възможност и позициите им спрямо останалите партии. Тротинеткаджиите са най-голямото политическо зло, случвало се на България след 89-Та година.

178

Анонимен

преди 1 година

Човек напише нещо за някаква далавера и веднага дежурния гробар му трака минус и другите се повеждат по неговия акъл. Далаверата си остава далавера.

177

Един Българин

преди 1 година

Деси, че си про-ста всички видяхме, престани да се хвалиш. Не ставате за нищо освен кражби, далавери и смешните им обяснения по ТВ от палячото от с. Банкя.

176

До 190

преди 1 година

Не да се събрали с ГЕРБ!Недей да манипулираш.

175

АУУ, ПОВРЪЩА МИ СЕ!

преди 1 година

ТИЯ ВЕРНО НАПРАВИХА ПРОМЯНА, СЪБРАХА СЕ С ГЕРБ!

174

Анонимен

преди 1 година

Мисля че премиер трябва да бъде човек с визия за България. Не искам никого да обидя но това не може да бъде човек от село. Трябва ни визионер да гледа десет двайсет години напред. Има такива хора но партиите не ги забелязват.

173

Анонимен

преди 1 година

ВСС били независим орган!Че са орган,орган са,ама от ония,дето ако ги напиша,ще ме изтрият.

172

Анонимен

преди 1 година

Вие 12 години унижавахте целия български народ,докато пълнехте чекмеджетата.Сега никой не ви унижава.Беше ви казано ясно,че с вас уйдурма няма да правят.Като се натискате толкова,ще ви таковат с 200.Нали Баце много обича така.

171

от къде ги вадят

преди 1 година

Замислете се до какво дъно е стигнала държавата ни щом Десислава Атанасова е важен фактор и води, моля ви се, преговори, от които зависи съдбата на този народ. Това е обида за всеки един от нас....Потресена съм

170

Анонимен

преди 1 година

Слави се задави,повърна и надроби чорбата,която днес кусаме.

169

Лилипутин

преди 1 година

ГЕРБ бил ограбил България Като се произнесе такъв *** с тази опорка и мисли,че вече е спечелил надницата тролска.

168

Стамболов

преди 1 година

Със заядливо махленско плямпане, като това на Дуловската Десислава и на Хасковския Делян, политика не се прави. Джентълменските споразумения задължително се спазват ! Ако иска парламентарна подкрепа за работата на негово правителство, ГЕРБ трябва да преотстъпи на ПП-ДБ, освен правната комисия, и други ключови парламентарни комисии, за да има опозицията по-голям контрол. Това е решението !

167

Анонимен

преди 1 година

Божеее,ВСС били независим орган!Да се смееш ли,да плачеш ли?!Те си избират Гешев,а той вика на Боко "шефе".Мнооого са независими.Нищо не зависи от тях.

166

Сата НАТО

преди 1 година

Габриел ако знае как ГЕРБ ограби България ще бяга бързо бързо за Брюксел .------////------ Знае всичко. Просто се надява да се докопа до 4-годишно крадене.

165

Анонимен

преди 1 година

До Габриел ако знае ами че то се знае и децата го разбраха само не мога да разбера защо ПП не я смени като дойде на власт сега тя ще ги смени тях.

164

Анонимен

преди 1 година

До мутри вън във ВТ положиха някаква нова настилка не знам за какво им трябваше старата но беше по добра. То това беше отдавна вече е забравено.

163

Анонимен

преди 1 година

До "ДБ нещо мълчат" ами мълчат щото да не ги унижат и тях както са таковали до сега. То затуй няма правителство щото се унижават един други и системно.