77

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Обичам пишман-русофили които дори не знаят събитията от войната. Прословутата 60 километрова колона от руска бойна техника, която беше тръгнала за Киев, по план беше предназначена за прехвърляне с товарни самолети след като летището Хостомел до Киев бъде превзето. Там щяло да се направи военна база от която русия да оперира. И понеже летището не го превзеха, решиха да тръгнат по магистралата с техниката неподготвени. В момента половината от тази техника е на скрап, другата е в ръцете на Украйна.

76

Анонимен

преди 1 година

до 83 Кравар умоирисан изгнил, в продължение на две седмици дадоха от тази 64 километрова колона 10 изгорели танка и няколко военни автомобила по медиите. Даже нашите *** от БТВ отидоха да ни покажат 4-5 изгортели танка. Къде видя тази 64 километрова колона да е разбита? Ти можеш ли да си представиш военна колона 64 километра, ***? Това да не ти са 6 километра ве , кравар умирисан? И ЗАЩо не дадоха как тази колона е разгромена? защо не дадоха кадри от въздуха, кравар скапан смешеен?

75

Анонимен

преди 1 година

Рашистите първо си окрадоха армията, после я пратиха на война... Леле мале... Рашистка му работа.

74

миризлив кравар

преди 1 година

Отиваме към трагедия, снаряди за "Вагнер" няма - успокой се,ще получиш български снаряди,изпращаме ги през Украйна.

73

Анонимен

преди 1 година

Обяснявам за 64 километровата колона: Рашистите, с целия с акъл, не бяха оставили сервизно платно. И така, машините взеха да се развалят, а сервизно платно няма... И колоната спря... И не тръгна повече. През следващите два месеца тук-там гледахме горящи части от тази прословута колона, която постепенно се стопи и изчезна. Планирането, тактиката и стратегията на рашистите са най-калпавите в човешката история.

72

Анонимен

преди 1 година

до 79 Само дето нямаше никаква 64 километрова колона за Киев, кравар умирисан. Представяш ли си как се разгромява 65 километрова военна колона за 2 седмици ве, убитааак краварски? Къде са ти кадрите от въздуха? Показаха 10 танка Второ: Донбас си беше под украински контрол или викаш за тия 8 години руснаци избиваха в този регион руски жени и деца, а не украински фашисти? За едно си прав- за 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА потопиха един крайцер Москва който струваше 750 милиона долара. Много ЕЙ, КРАВАР.Муаха

71

Вервайте

преди 1 година

Смелите руснаци победоносно отстъпили до по-стратегически позиции, докато украинските войници панически тичали след тях!

70

Анонимен

преди 1 година

До 987 Е как са били окупирани,че не сещам.Айде кажи кой украинец от Житомир се е бил с Османската Империя,за да претендира,че Крим е негов ,а не на Русия.Това,че Украинеца Хрушчов им го дава докато са били част от СССР не означава,че е украински ,а хората от Донбас ви казаха,че не ви искат бандерията щото сте една измислена държава.

69

987

преди 1 година

До Анонимен 71 с прякор кравар. Доста си зле дори за копейка. Крим и Донбас си бяха окупирани от Русия и преди войната. Това което постигна ВСУ с въпросните 100 милярда, е че направи на скраб хиляди руски танкове, гръмна крайцера Москва, направи на мармалад 60 км танкова колона при Киев заедно с придружаващите я пияници и най вече за 15 месеца показа на целия свят, че руската армия е допотопна сбирщина от крепости, която е на нивото на армията на Габон или Буркина Фасо

68

Анонимен

преди 1 година

Ей Пригочин - секи мое със снаряди . Номера е без снаряди да се тепаш! Джуджана ти е приготвила вече един снаряд из от зад .

67

Анонимен

преди 1 година

до 76 А бе, кравар умирисан, на 6-ти когато пуснаха ТУК в този сайт клип как Пригожин пред група войници от Вагнер казва че на 10-ти се изтегля от Вагнер, кой е обвинявал някой от сайта за лъжлива информация? Аз даже казах че Пригожин си прави майтап с медиите, защото и друг път го е правил не му е за пръв път. Та след 3 дни, ден преди дата да напусне Бахмут, заяви че му е доставено оръжието което е искал и даже на същия ден е напреднал в Бахмут. Сега 3 дни по-късно той пак няма оръжия? Муахахаа

66

Анонимен

преди 1 година

За неразбралите: Да, досега рашистите напредваха в Бахмут. С цената на 90-95 убити и ранени на всеки 150-160 метра. А в последните два дни са загубили около 5 кв. км., или почти всичко завзето последните два месеца. Какво неясно има? Тече подготвителна операция за контраатаката на ВСУ, за което също се говори от месеци. И тук няма нищо неясно.

65

Анонимен

преди 1 година

до 75 Муахахаха, кравар, Донбас е руски, Крим е руски. Украинците с тези 100 милиарда долара военна помощ кой град завзеха като изключим Херсон, който беше отстъпен от руснаците? И 100 Милиарда долара във вид на военна техника са НИЩО за теб? Да нищо са спрямо резултатите които постигат украинците защото на тия *** и 1 трилион долара да им дадеш във вид на военна техника и оръжие, те пак ще са на този хал и ти пак ще кажеш че 1 трилоин долара са НИЩО. Басиии мааалоумния кравар дето си бил!

64

987

преди 1 година

До копейката с прякор кравар. Пич пий некви хапчета. Викаш ВСУ измрело, па тогава значи руската армия е още по зле щом "умрелото" ВСУ ги прави на маймуни. САЩ били дали 100 милиарда и ВСУ било до никъде. 100 милиарда може и да са много пари в плиткия ти мозък или за мизерната икономика на Русия, но всъщност са около 1.5% от бюджета на САЩ за миналата година. С тия мизерни пари ВСУ направи Путин за та.ак пред целия свят, а това е безценно.

63

Анонимен

преди 1 година

Явно искат да разкарат Пригожин,щом не му дават боеприпаси.Другите части нямат такъв проблем.А и са отстъпят Бахмут той не е проблем.В него няма вече цивилни и,ако украинците пак се набутат там с авиацията ще го сринат заедно с още няколко хиляди урки в него.

62

Анонимен

преди 1 година

Руснаците станаха за смях в Бахмут Украинците ги подгониха първо там Ако включат и тежка техника и руските пандизчии ще хвърлят автоматите и ще бягат до москва

61

Анонимен

преди 1 година

до 71 И кой ти е казал че Бахмут няма да падне в крайна сметка в ръцете на руснаците, палячооо?

60

Анонимен

преди 1 година

Това дя превземеш 95 % от селото и накрая да не можеш да превземеш една къща и една плевня, от желязо ли е тая къща! Голама нeкaдърност!

59

Хм

преди 1 година

Пригожин иска нещо, ама да видим дали ще му дадат. Или ще му вземат всичко.

58

Анонимен

преди 1 година

до 67 С кое се оправдаваме ве, льоохман? Че Бахмут на 95 % е руски? Кефиш с безгранична тъпотия, кравар!