83

Анонимен

преди 1 година

имам ясен приоритет ключова дума студена бира сам съм си отговорен експертен консуматор съмс ясна програма - галон бирана хъба сме с партньоризаедно да споделим тази отговорностназдраведа живей кухата леййка

82

Анонимен

преди 1 година

Какво значи проевропейски. Нещо от геогргафията на Европа ли ще променя.

81

Анонимен

преди 1 година

Мария Габриел е учителка по френски, но няма нито един ден реален трудов стаж, никога нищо не е работила през живота си. Досега е седяла в Брюксел в Европейската комисия с 300 хиляди евро годишна заплата, където се въртят само интриги и се изпълняват задкулисни заповеди. Каквото и да направиш не носиш никаква отговорност.

80

АнонимеН

преди 1 година

НИКОГА НЕ СИ ИЗБИРАЙТЕ ЗЕЛЕНООК ЧОВЕК ДА ВИ УПРАВЛЯВА! ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ, А ПОКАЗАТЕЛ ЗА ЛИПСА НА МЕЛАНИН И ПОКАЗВА НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА! БОРИСОВ Е ЗЕЛЕНООК ФАЛШИВИЯ ПУТЪН Е ЗЕЛЕНООК , ЧИКАТИЛО Е ЗЕЛЕНООК АНГАРСКИЯ МАНИАК Е ЗЕЛЕНООК , ШАХМАТНИЯ УБИЕЦ Е ЗЕЛЕНООК И МАРИЯ ГАБРИЕЛ Е ЗЕЛЕНООКА)! ЗЕЛЕНООКИ РОДИТЕЛИ МОЖЕ ДА ПРЪКНАТ МОЗЪЧНО НЕДОРАЗВИТО ДЕТЕ СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ СЪЩО!

79

Анонимен

преди 1 година

По принцип колаборацията с полковника-зкпч от тодорживковата милиция, русоробът Боко Борисов, е убийствена за имиджа на един еврокомисар. Но г-жа Габриел е достатъчно опетнена ***, за да не и пука...

78

Анонимен

преди 1 година

До 86 "от САЩ разбраха че докато Гешев не бъде свален" Много наивно. Изобщо не им пука за желанията на простолюдието. Не се заблуждавай.

77

Анонимен

преди 1 година

След като 85% от ВСС са ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ от герб , дали ще падне Гешев за пореден път ? Другият вариант е , след като беше ПРИВИКАН в Белият Дом , да му бъде заповядано , САМ да си подаде оставката ... Ще изчакаме , от САЩ разбраха че докато Гешев не бъде свален , и Борисов не отиде в затвора , НИКОГА НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО , на което могат да заповядат !

76

До 81

преди 1 година

ХА ХАХА!!! ТЕ СЯКАШ БСП, ПП, ДПС, НЕ КРАДЯХА?!?!? ВСИЧКИ. КРАДАТ. ТЕ ЗАТОВА ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА. НО НЯКОИ И МАЛКО ПОРАБОТВАТ ЗА ДЪРЖАВАТА. ДРУГИ САМО УСВОЯВАТ.

75

Анонимен

преди 1 година

Нека да е Премиер М.Г. , но ако не удържи на ОБЕЩАНИЕТО си , веднага коректорите от БСП и ИТН --да я свалят .

74

Не сме тъпи

преди 1 година

Както каза Карадаъ време е жена да управлява! И ние простолюдието му повервахме!!!

73

Деситу е Номер Едно

преди 1 година

Деситу за Премиер! Никога няма да й Изневеря като Лоялност с Друга Жена, а още по-малко с Жираффа Гааргамеел!!

72

Ако

преди 1 година

...БСП откажат подкрепа - точно ТЕ ще са виновни да ходим на избори юли / август!!! Явно това ви харесва! Така хората ще гласуват 70% за Възраждане.

71

Анонимен

преди 1 година

Цирка на герберастите продължава, по заобиколен начин казват, че просто искат да се върнат на власт и да продължат да крадат. Готови са на сякакви клоунади и циркове, измислени атентати и още по-измислени личности за премиер. ОПГ-то се разпада с 200.

70

Анонимен

преди 1 година

Ще получи голяма подкрепа от жирафите.

69

Светльо

преди 1 година

Г-жа Мария-Габриел дали знае, че няма никакво значение дали ще предложи отстраняване на Гешев. Това не зависи от нея а от прокурорите във ВСС които засега са плътно до Гешев. Това не е Франция госпожо, там е президентска република и ако президента им предложи на народното събрание, то ще гласува. Тук не е така.

68

Анонимен

преди 1 година

Щом герб е Борисов , то целият герб ще бъде постоянно в опозиция , на празни ясли !

67

До 71

преди 1 година

Дай Боже!!! Ама надали!

66

72

преди 1 година

Чак па симпатична ,хахах

65

М.Гаргамел отговаря:

преди 1 година

"Ами ще го оглавя, шо да не го оглавя, важното да е красив и да има балкон този кабинет за да си сърбам кафето там сутрин и да се проветрявам ! Освен това искам да има там голямо огледало! Да ме подкрепи ?! Ами сутринта хапнах и не съм гладна, довечера като поохладнея ще потърся да се подкрепя някъде ."

64

Анонимен

преди 1 година

изобщо не ми вдъхва доверие това ... Деси Дуловска е сто пъти по симпатична! Това ли намери бе Боко !